Aile & Toplum Yeni bir haftalık taniştgm kişinin evinde buluşcz sen gel seni öperim severim diyor sizce kötü niyetli olabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Samimi birisne benziyor en azından istemedim bişey yapmaycagindan eminim evlerimiz yakın o tek yaşıyor. O şekilde ne düşünüyorsunuz Güncellemeler+1 yıl Evt.. Yeni bir haftalık taniştgm kişinin evinde buluşcz sen gel seni öperim severim diyor sizce kötü niyetli olabilir mi? Cevapla Sevgi Soruları Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ilkerysf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Hahaha abaza olmayan var mı yaa b un soru cidden soruyormusun sennn 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Adam açık açık ne istedgni söylüyor sapk mi diyorsun Yorumla
isadagdlen Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Soru mu? Kardes gerçekten bazen şaşıyorum ne yapmaya yanına çağırsın biraz düşünün ksrdes sonra akşam haberlerinde izlemeyelim 0 0 Yorumla
benkartalim Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Neden yeni tanıştığın biriyle dışarda değilde evinde bulusasinki adamin amaci belli gitmemeni öneririm 0 0 Yorumla
fikret3435 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Senin bakış acina bağlı birazda.O tür şeyleri istiyorsan git.Yok mercimeği fırına verir diyorsan gitme 0 0 Yorumla
NoFrostBuzDolap Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ne kıymetli qmın varmış arkadaş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl öpüşmenin devamı gelir niyet belli çünkü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama beni tanıyor az çok artk öyle birisi olmadgmi biliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız 1 haftalık tanıdığın birinin neyine güveneceksin Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 685 cevap paylaştı. İyi niyetli bir şekilde düt sanirim 0 0 Yorumla
XxŞehzadexX Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl gitme. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nden Yorumla XxŞehzadexX +1 yıl O gay değil. sen le. değilsin.Ateş ve barut yan yan abirşey olmaz diyemeyiz Ve emin olki ne o ne sen beklemediğiniz anda birşeyler yaşarsınız. Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gitmee 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hahaha abaza olmayan var mı yaa b un soru cidden soruyormusun sennn
Adam açık açık ne istedgni söylüyor sapk mi diyorsun
Soru mu? Kardes gerçekten bazen şaşıyorum ne yapmaya yanına çağırsın biraz düşünün ksrdes sonra akşam haberlerinde izlemeyelim
Neden yeni tanıştığın biriyle dışarda değilde evinde bulusasinki adamin amaci belli gitmemeni öneririm
Senin bakış acina bağlı birazda.
O tür şeyleri istiyorsan git.
Yok mercimeği fırına verir diyorsan gitme
Ne kıymetli qmın varmış arkadaş
Ne alaka
öpüşmenin devamı gelir niyet belli çünkü
Ama beni tanıyor az çok artk öyle birisi olmadgmi biliyor
Kız 1 haftalık tanıdığın birinin neyine güveneceksin
İyi niyetli bir şekilde düt sanirim
gitme.
Nden
O gay değil. sen le. değilsin.
Ateş ve barut yan yan abirşey olmaz diyemeyiz Ve emin olki ne o ne sen beklemediğiniz anda birşeyler yaşarsınız.
Ne guzel
Gitmee
kötü niyeti yok. sadece ilişki olacak