Ben sevgilime hic sevgi sözcükleriyle hitap etmem, ismiyle hitap ederim ama erkegim desem hosuna gider mi sizce? Veya erkegim yerine ne diyebilirim?
Cevabın nedir?
Kız arkadaşınız size ERKEĞİM derse kısmını okuyunca başta dehşete kapıldım. Hassktr dedim :) Sonra devamını okuyup rahatladım. Bence ses tonu önemli onu söylerken. Ama ne olursa olsun dikkatli kullanılma :) Sonuna benim felan birşey koymak lazım. Başına ben koyarsan oradan koşarak uzaklaşmayacak çok nadir insan vardır :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
o çümle hem erkeğe öz güven verir hem mutluluk hemde erkeği kendine bağlar sadece onun olduğunu his ve anlam gösterir hatta bazı kadınlar tecrübeli olanlar bunu bir silah olarak kulanırlar erkeği bağlamak ve azdırmak baştan çıkartmak için ya siz kadınlar kadınım dediğimizde ne kadar hoşunuza gidiyooo
00 Yorumla
- +1 yıl
Erkek değilim ama olsaydım hoşuma giderdi heralde. kahramanım-aşkım-yaşama sebebim gibi şeyler diyebilirsin mesela. ilki etkili olur. ♥( iyi cevap seçersen sevinirim^)
00 Yorumla
- +1 yıl
ilişkinin ne kadar sürelik olduğuna bağlı bu diyebilirsin seviyorsan
ben derim şahsen "erkeğim" diye00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
- +1 yıl
canım falan dese daha çok hoşuma gider one ya pavyon da gibi hissederim kendimi böyle derse birisi
02 Yorumla- Soran+1 yıl
canim cok siradan ya, herkes kullaniyor. Herkesin dilinde olmayan birsey söylemek istiyorum
- +1 yıl
herkesin dediği şey ucuzlamıştır. kusura bakma kırıcı olmak istemem ama onu özel hissettirmek istiyorsan ona sadece canım de yeterli
- +1 yıl
Bi an şasirdim ya ekeğim derken yanlis anlam yüklenmesi oldu beynimde :)
Yani aslinda erkektim bayan oldum gibi algiladim :))00 Yorumla - +1 yıl
benim sevgilim bana sadece canım desin başka da bişe istemem :)
00 Yorumla - +1 yıl
erkeğim diyicek tabe nediyicek başka uuuuu fena yaaa :)
10 Yorumla - +1 yıl
bu kadar zamandır seni tanıyamadığıma hayret ediyorum derim
yıllardır bir erkekle aman tanrıms
0_000 Yorumla - +1 yıl
hayır hiç hoşuma gitmez onun yerine sadece ona özel sıradan olmayan bir kelime kullanabilirsin. Ne biliyim can simidim falan sallıyorum tamamen
00 Yorumla - +1 yıl
O cümleyi kullandınızmı erkek size daha çok baglanır emin olun buna..
00 Yorumla - +1 yıl
Ben sevgilime ''erkeğim'' diyordum, çok hoşuna gidiyordu cidden. Tabii eski sevgilime.
00 Yorumla - +1 yıl
cok hosuma gitmez ama kotu bir kelime de degil tabi ki.
00 Yorumla - +1 yıl
gider tabi neden gitmesin
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Belli bir seviyeyi geçtiysek. Çok hoşuma gider.
00 Yorumla hoşuma gider nie gitmesin
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Gider tabiki.
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar