Aşk İlişkileri İyi ki varsın diyen erkek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 samimi olduğunu bildiğim biri bana iyi ki varsın dedi o yüzden sormak istedim iyi ki varsın diyen erkek benim hakkımda ne düşünüyordur İyi ki varsın diyen erkek? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
JackRocker Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. İyiki yoksun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sende Yorumla
KaanCarry Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seviyordur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl sevmese demez herhalde Yorumla KaanCarry +1 yıl Aşıktır Yorumla Soran +1 yıl Aslında bi sorunu vardı benim yazdığım şeylere öyle yanıt verdi bana karşı hissi var mı merak ettim Yorumla KaanCarry +1 yıl Var demekki öyle demiş işte Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl siz kızlar gerçekten acayipsiniz 0 76 Yorumla Soran +1 yıl neden öyle dedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öyle gerekiyordu Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mini etek giymeyi seviyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl değişik bir kızsın ya Yorumla Soran +1 yıl yoo sevmiyorum ve konuyla ne ilgisi var bunun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl var işte karıştırma orasını Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyorum o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben var diyorsa vardır güzelim etek giymelisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bana özelden yaz kız Yorumla Soran +1 yıl Ben böyle rahatım maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl niye yaz dedim sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl inst ver ozaman Yorumla Soran +1 yıl yaşın kaç senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl niye Yorumla Soran +1 yıl merak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 19 yaş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl verecenmi Yorumla Soran +1 yıl hayır. d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl niye yemicem ya seni mk he acayipsiniz ya Yorumla Soran +1 yıl profilini görmediğim birini ekleyemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne profili Yorumla Soran +1 yıl resim falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anasını satayım inst ver işte yemicem ya seni kraliçe sandın galiba kendini hı öylede olabilirsin belki bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl srn ver görürsün ama pileli etek giymelisin yakışıyordur sana Yorumla Soran +1 yıl Sen yaz Instagram hesabını bakıyım ona göre Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende fake var. yahu anasını satayım ne kadar uzattın ya altı üstü bir fake inst vericen Yorumla Soran +1 yıl o zaman yapıcak bir şey yok iyi günler dilerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burdan yaz o zaman bana xperin var mı nsj yazabilirmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen bilirsin güzelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl no problem. burdanda yazışırız yorumlardan Yorumla Soran +1 yıl yok yeni geldim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ver inst mını anasını satayım işte yemşcez yav Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olmazsa güvenebe kadar burdan yazışırız, Yorumla Soran +1 yıl Bir şey dicem Yorumla Soran +1 yıl Sen niye bana bu kadar taktın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben öyke herkese hop diye resim atmam verirsşn konuşuruz vs vs işte atarım olmazsa burdan yorumlardan konuşuruz ya da xperim 3 olunca takip atarsın yazarım sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neye Yorumla Soran +1 yıl etek olayını anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben birşeye takmadım ama saba taktım güzelim insan merak edemezmi bir kızı etekli kızım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver lafın gelişi takma bu kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl istemiyorsandemem Yorumla Soran +1 yıl istemiyorum hoş değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam güzelim demem kusurabakma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben o kadar anlayışsız bir insan değilim anlayışlıyım merak etme Yorumla Soran +1 yıl anlayış icin teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rica ederim kanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anam herşeyde burada yazılmıyor tanışmak istiyoruz ama nafile 0 elde var 0 🤣🤣😎🤗 Yorumla Soran +1 yıl AJSJSKWKKSXKSKMSDM tüh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kısıtlı her şey hahahahahahahahahahhahahahahahah ofjggsgsrjıfjgj🤗🤣🤣🤣😎 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben yatıyom dersaneden yeni geldim görüşürüz sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 ay kaldı sınava Yorumla Soran +1 yıl öf haftaya yks var benimde ders çalışmam lazım ağlamak istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benimki yks değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl allahtan matematik yapıcam sadece iyi Allahtan Yorumla Soran +1 yıl matematikten nefret ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mat geometri iyi çok şükür kendimce bana yeter Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 mat tan nfeer edilirmi kız kaç yaşındasın bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ponçik Yorumla Soran +1 yıl 18 yaşındayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tüh bebde küçüksün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben 19 yaşında değilim ki 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl xmskwkskxkxk doğrudur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver ben şaka yapıyorum inst vs verme öylesine Esprisine takılıyorum cidden dersime bakıyorum eğitim hayatım daha önemli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl jhfhghb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bugün yoğun bir şekilde deneme çözdüm 40 soruda 2 yanlış 38 doğru 37 net. Türkçedende 25 soruda 15 doğru 10 yanlış 12 netim yaklaşık çıktı Yorumla Soran +1 yıl eminim öyledirr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öyle değilse nolur ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣😎 Yorumla Soran +1 yıl bilmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bir milyonmu Yorumla Soran +1 yıl Ne anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok bir şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ordamısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ordamısınnnnn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İyiki yoksun
sende
Seviyordur
sevmese demez herhalde
Aşıktır
Aslında bi sorunu vardı benim yazdığım şeylere öyle yanıt verdi bana karşı hissi var mı merak ettim
Var demekki öyle demiş işte
siz kızlar gerçekten acayipsiniz
neden öyle dedin
öyle gerekiyordu
Peki
mini etek giymeyi seviyor musun
değişik bir kızsın ya
yoo sevmiyorum ve konuyla ne ilgisi var bunun
var işte karıştırma orasını
Sevmiyorum o zaman
ben var diyorsa vardır güzelim etek giymelisin
bana özelden yaz kız
Ben böyle rahatım maalesef
niye yaz dedim sana
inst ver ozaman
yaşın kaç senin
niye
merak
19 yaş
sen
verecenmi
hayır. d
niye yemicem ya seni mk he acayipsiniz ya
profilini görmediğim birini ekleyemem
ne profili
resim falan
anasını satayım inst ver işte yemicem ya seni kraliçe sandın galiba kendini hı öylede olabilirsin belki bilmiyorum
srn ver görürsün ama pileli etek giymelisin yakışıyordur sana
Sen yaz Instagram hesabını bakıyım ona göre
bende fake var. yahu anasını satayım ne kadar uzattın ya altı üstü bir fake inst vericen
o zaman yapıcak bir şey yok iyi günler dilerim
burdan yaz o zaman bana xperin var mı nsj yazabilirmisin
sen bilirsin güzelim
no problem. burdanda yazışırız yorumlardan
yok yeni geldim
ver inst mını anasını satayım işte yemşcez yav
olmazsa güvenebe kadar burdan yazışırız,
Bir şey dicem
Sen niye bana bu kadar taktın
ben öyke herkese hop diye resim atmam verirsşn konuşuruz vs vs işte atarım olmazsa burdan yorumlardan konuşuruz ya da xperim 3 olunca takip atarsın yazarım sana
neye
etek olayını anlamadım
ben birşeye takmadım ama saba taktım güzelim insan merak edemezmi bir kızı etekli kızım
boş ver lafın gelişi takma bu kadar
istemiyorsandemem
istemiyorum hoş değil
tamam güzelim demem kusurabakma
ben o kadar anlayışsız bir insan değilim anlayışlıyım merak etme
anlayış icin teşekkürler
rica ederim kanki
anam herşeyde burada yazılmıyor tanışmak istiyoruz ama nafile 0 elde var 0 🤣🤣😎🤗
AJSJSKWKKSXKSKMSDM tüh
kısıtlı her şey hahahahahahahahahahhahahahahahah ofjggsgsrjıfjgj🤗🤣🤣🤣😎
ben yatıyom dersaneden yeni geldim görüşürüz sonra
1 ay kaldı sınava
öf haftaya yks var benimde ders çalışmam lazım ağlamak istiyorum
benimki yks değil
allahtan matematik yapıcam sadece iyi Allahtan
matematikten nefret ediyorum
mat geometri iyi çok şükür kendimce bana yeter
🤣🤣🤣🤣🤣 mat tan nfeer edilirmi kız kaç yaşındasın bu arada
ponçik
18 yaşındayım
tüh bebde küçüksün
ben 19 yaşında değilim ki 🤣🤣🤣🤣
xmskwkskxkxk doğrudur
boş ver ben şaka yapıyorum inst vs verme öylesine Esprisine takılıyorum cidden dersime bakıyorum eğitim hayatım daha önemli
jhfhghb
bugün yoğun bir şekilde deneme çözdüm 40 soruda 2 yanlış 38 doğru 37 net. Türkçedende 25 soruda 15 doğru 10 yanlış 12 netim yaklaşık çıktı
eminim öyledirr
öyle değilse nolur ki
🤣🤣🤣🤣🤣😎
bilmem
bir milyonmu
Ne anlamadım
yok bir şey
ordamısın
ordamısınnnnn
Seviyor sizi
umarımmmm