Kim dikkat ediyor? Japonya sağcı liberal bir ülke. Ben de sağcıyım. Solcu olup dindar olan da var sol demek ekonomik yönetimi devlete bırakmak istemek demektir.
bu kötü bir şey değil kendi seçimlerin, kendi tercihlerin iyi okumanı araştırmanı dilerim, tabiki okuyorsundur ama bu özelliklerinin hayat ile ilgili seni kısıtlamasına izin verme seviş alkol al diye demiyorum empati yapabilmeyi, farklılıklara saygı duymayı öğren güzel kardeşim
ülkeni seviyorsan adalet istiyorsan solcu olmazsın güzel kardeşim, dinini yaşıyorsan da sağcı kavramlar artık çok yer değiştirdi sen hem adalet iste hem hürriyetine ve vatanına sahip çık hem de dinini yaşa çok zor değil emin ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
normal zaten senin gibi düşünmek daha doğru. Laiklik adı altında her haltı yiyen tiplerden değilsin en azından.
Saol
Alkole zinaya karşı olmana bişey diyemem
ama diğer 2 görüşüne saygı duyamam.
En iyisini yapıyorsun boş ver yalnız değilsin.
Suudi Arabistan bunu sevdi.
Türkiye de bunu sevdi kardeşim ülkemiz allaha şükür sağ görüşlü muhafazakar % 60 ı en az
Kaynak?
Seçim sonuçlarına bakman yeterli
Sağ partilerin oylarına bak birde sol partilerine bak
Sağ partiye oy veren herkes muhafazakar mı? Zafer partisine oy veren biri olarak dinsizim.
Zaferin oyu kaç allah aşkına birde akp mhp yrp bbp saadet iyi partiye bak
6 li masayı bile sağ partiler kurdu chp hariç
İyi Parti'ye de dinsizler verebiliyor MHP'ye de. AKP YRP BBP Saadet Deva ve Geleceğin oyları doğru sayıyı verir o da %50'nin altında kalıyor.
Sağcılık ile dindarlığı aynı mı sanıyorsun cidden? Sağ sol ayrımı ekonomi politikalarına göre değişir.
Hayır her sağcı dindar değil ama solculara göre daha çok dikkat ediyorlar dini konulara
Solcuların çoğu dinsiz zaten de inançlı olanları da dinsiz gibi yaşıyor
Kim dikkat ediyor? Japonya sağcı liberal bir ülke. Ben de sağcıyım. Solcu olup dindar olan da var sol demek ekonomik yönetimi devlete bırakmak istemek demektir.
Solcular antikapitalist sağcılar kapitalist oluyor
Japonya ile biz aynı değiliz 👎
Evet aynı değiliz Çin veya Sovyetler Birliği ile aynı olmadığımız gibi.
Sana ne olum karşıyım ne. Kendinizi ne sanıyorsunuz siz allah mı
Saygı duymam yani muhattap olmam öyle insanlarla karşıyım derken
Seküler ve modern olmak kuşaklar alakalı değildir.
Maşallah ❤️
sağ görüşlüsün falan
Evet sağcıyım
bu kötü bir şey değil kendi seçimlerin, kendi tercihlerin
iyi okumanı araştırmanı dilerim, tabiki okuyorsundur ama bu özelliklerinin hayat ile ilgili seni kısıtlamasına izin verme
seviş alkol al diye demiyorum empati yapabilmeyi, farklılıklara saygı duymayı öğren güzel kardeşim
Solculara göre sağcılar nasıl tersse bana göre de solcular ters
ülkeni seviyorsan adalet istiyorsan solcu olmazsın güzel kardeşim, dinini yaşıyorsan da sağcı
kavramlar artık çok yer değiştirdi
sen hem adalet iste hem hürriyetine ve vatanına sahip çık hem de dinini yaşa
çok zor değil emin ol
Aferim joni sins
Joni sins derken
Helal be
mağarandan çıkma
Annen saydığım şeylerden birini yapıyor galiba alkol zina lgbt destekçisi... hangisi sende ve ananda var söyle bakalım
badelediler m iseni hayırdır bu kin öfke neden?
Anneni badelesinler
aşırıgerginsin girt çakı yap kendien gel
kasma bu akdar
en farklisi sensin berkay
Evet çoğu gençten daha farklıyım çoğu genç beyinsiz
yok canim sende o cogu genc diye genelledigin kesimdensin
Herkesin kendi fikri