Abiniz Telefonunuzu Karıştırıyor Mu?

Ben en sinir olduğum bir insanın telefonunu alıp içini karıştırmak başkasının telefonundan sanane herkes kendi telefonunu karıştırır oynar ya benim abim sürekli telefonumu karıştırıyor oynuyor o yetmezmiş gibi sosyal medyalarıma bile sürekli giriyor sanki ortak kullanıyoruz abim şurda dursun evlendiğim kişiye bile izin vermem eşime bile izin vermem herkes kendi telefonundan sorumlu ben bile eşimin telefonunu asla açıpta karıştırmam bazı insanlar çocuklarına bile kendi telefonunu veriyor ben olsam vermem kendi telefonumu vereceğime ona yeni telefon alırım daha iyi ben sinir olurum arkadaş başkasının telefonunu karıştırılmasından öyle şey olur mu hemde hele kızların telefonu hiç karıştırılmaz aha ben vücudumu çekiyorum abim onu görmemesi lazım ayıp aha ben iç çamaşırı çekiyorum belki almak için ayıp kızların telefonu hiç karıştırılmaz hele ki sosyal medya abiler hiç karıştırmaması lazım ben sosyal medyadan kendime özel bir şey getittireceğim instagramdan ağda gibi bir şey getittireceğim abimin yüzüne sipariş edemiyorum çünkü o ürün bayana özel ayıp hergün instagramıma giriyor onu görmemesi lazım en çokta kızların telefonunu kullanmaması lazım erkekler size zahmet kimsenin telefonuna en çokta sosyal medyasına el koymayın girmeyin sizene o kişinin telefonundan sosyal medyasından sanki ortak kullanıyorsunuz kimsenin telefonunu karıştırmayın lütfen!

Abiniz Telefonunuzu Karıştırıyor Mu?