Güzellik anlayışımız çok farklı mesela. Herkes için güzel olan bir şey var mıdır?

Hepimizin ortaklaşa seveceği bir şey yazar mısınız? Ben hayvanlarla başladım.
Güzellik anlayışımız çok farklı mesela. Herkes için güzel olan bir şey var mıdır?

Hepimizin ortaklaşa seveceği bir şey yazar mısınız? Ben hayvanlarla başladım.
Mesela vatan sevgisi , küçük çocuklar bebekler , milli yapılan araç ve gereçleri, milli yapılar, milli üretimde olanlar , tarihi eserler gibi...
Ne yazık ki o konuda da aynı fikirde değiliz çoğunlukla. Zaten öyle olmasa ülkede iki zıt grup olmazdı
Bence herkesin sevdiği bir şey yok. Herkes Allah'ı ve Resülünü bile sevmiyor.
Herkes çocukları, çiçekleri de sevmiyor.
Bence pandalar çok tatlı ama bazılarına göre değil. Ayı işte diyen birine şahit oldum🥲
Aboo pandayı da seversin be. Hele çocuklar, çiçekler.. Bunları sevmeyen daha neyi sevebilir ki?
@unoia bizim apartmanda yaşlı bir adam var. Bahçeye hayvanlar için konulan su kablarını boşaltıp ters çeviriyor neymiş kuşlar, kediler buraya alışmasın. Aynı şekilde bahçedeki çiçekleri de sökmek istiyor böcekler gelir diye (7. Katta olup bahçedeki çiçekten rahatsız)
maalesef ki çocuk sevmeyen de çok insan gördüm nasıl bir kalpleri var anlam veremiyorum
canım mı ya bunlar. Kedinin köpeğin sana ne zararı var biz hayvanlara hayvan diyerek hakaret ediyoruz esas hayvan bunlar. Benim dedemle öyle sığır çocukları binanın önünden kovuyor ses yapıyorlar diye lan çocuk bu tabi ki oynayacak tabi ki ses yapacak ne hakkın var binanın çocuğunu kovmaya
İnanılır gibi değil bu nasıl kalpsizliktir yahu bir "insan" nasıl hayvanlardan, bitkilerden tiksinebilir aklım almıyor yahu
Benimde aklim almıyor ama artık görünce de şaşırmıyorum sadece bu kadar kalpsiz oldukları için üzülüyorum onlara
Allah ve Resulü demeği o kadar çok isterdim ki bilemezsin 😌 ama maalesef öyle bir dünyada yaşıyoruz ki herkesin tek bir fikirde olup aynı şeyi veya kişiyi sevmesi imkansız..
🥺 maalesef
Cevap
6Cevap
Hayır bence yoktur. her insan mutlaka farklı düşünür ya da biri mutlaka farklı düşünür.
Yoktur, olması da imkansızdır. Her insan aynı düşünceye sahip olup, aynı şeyi sevdiği dünya da yaşamak çok zor olurdu...
Tek ortak bir şey yok maalesef
Var istemsizce nefes almak
Ona katılmayanlar da çıkar. Nefes almak zorunda değilsin bu da bir tercih falan derler
1 tane bile bir şey yoktur.
Ahlak 🙂
Maalesef o konuda da herkes aynı fikirde değil
Öyle maalesef jbgvbj kabul evrensel sayılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?