Size göre herkes ikiyüzlü, istediğini aldığında bırakan, sahte, menfaat düşkünü müdür?
Ben tanımadığım herkese önyargılı yaklaşıyorum doğruya doğru.
Ben tanımadığım herkese önyargılı yaklaşıyorum doğruya doğru.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Olması gereken de bu değil mi zaten. İnsan menfaati için yaşar, ortama göre farklı yüzü vardır, bence normal şeyler.
İkiyüzlülük de mi normal
Evet
Normal insan bu dedigin özelliklere sahiptir.
Ama anormallerde var. Normal linklerine karşın sever guvenirsen yari yolda bırakmaz
insanın herkesi kendi gibi bilmesi normaldir, dogru düşünüyosun
Sen çok dehşet komiksin
ikiyüzlü istediğini aldıgında bırakan sahte ve menfaat düşkünü olmaktan iyidir çoksükür
Kimsin sen dayı?
Gelmiş burda yargı dağıtıyorsun.
amca oldum ama maalesef dayı olamayıcam, burası mahkeme salonu degil ergen cocuk, saat 10 nu gecti uyku saatine dikkat etmezsin hiç büyüyemezsin uyu simdi
Tım dayı. Çok üzüldüm ve şimdi odama gidip ağlıycamm🥺
temkinli olmak iyidir, önyargı kötü. sana da önyargıyla yaklaşsalar hoşuna gitmez. herkes kötü değil
Herkes aynı değil. Arada şaşırtan kişiler oluyor.
Aynıdır
+1
çok haklısın kardeşim gerrçektten katılıyorum sana
Çok sağol.
Kirli bir camdan bakıp herkesi ve her şeyi kirli sanıyorsunuz
Dediğim gibi tanıdıkça önyargılar kayboluyor. Ben tanımadan birine " sen çok iyisin. Sana güveniyorum. Senin için herşeyi yaparım" demem. Hele ki bu devirde babana bile güvenmeyeceksin derler. Herşeyi duyuyoruz. Anası babası çocuğunu katlediyo, dünya bu hâle gelmiş sen kirli camdan bakıyorsun diyorsun. Evet ben önyargılıyım çünkü herşeyi, bu bunu bana yapmaz dediklerim yaptı.
Kendi hatalarını düzeltme cesareti olmayan insanlar başkalarının hatalarını eleştirerek huzur bulmaya çalışır.
Ben hep Allah'a havale ettim. Hayatım boyunca kendi çıkarlarım, kendi menfaatlerim uğruna insan satmadım. Bana taş atana ben el verdim. İçtiğim bir bardak suyun, yediğim bir lokma ekmeğin, aldığım bir gram sevginin sonuna kadar hakkını verdim. Hayatım boyunca hiç mi hata yapmadım? Tabikii yaptım. Belki de her insan kadar. Hatalar insanlara mahsustur. Ben insanlardan çok şey gördüm yaşadım ki hele en yakınlarımdan bile. O yüzden önyargılıyımdır. O yüzden sınanmadığınız acı üstünden ahkâm kesmeyin..
Değil ama ben yine de önyargılı yaklaşırım
Tanıya tanıya önyargılar kayboluyor tabi.
Aynen öyle
insanına göre muamale
Doğru
Herkes menfaati kadardır
Aynen bende ön yargılı yaklaşıyorum
En doğrusu kesinlikle
Hayır
Hayırr
Hayırr yaa 😞
Hayır