Evet bir insan sırf sizin görüşünüzün aksini söylüyor, sizin gibi düşünmüyor diye ona cahil damgası vurur musunuz _? Ya da hayır başka düşüncede olmayacak benimle aynı şekilde düşünmek zorunda diye bir düşünceye kapılıp insanların düşüncelerini değiştirme çalışır mısınız_? Size göre herkes sizin gibi mi düşünmeli _? 😂😂😂
Cevabın nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. 21. Yüzyılın Türk hastalığı bu!.. kanser gibi hızla yayılıyor. Eskiten bir kültürü, özümseyerek yaşadığımız zamanlarda; tahammül, hoş görü ve manevi kul hakkı bilinci vardı. şu an materyalist bir hayat tarzını seçtik. Belki isteyerek, belki istemeyerek ama bize uymayan bu yaşam biçimi dengemizi bozdu. Eskiten değer vermek ve değer görmek üzerine kurulu bir dünya görüşü, yaşam biçimimiz vardı ama şuanda üstün olmaya çalışarak değerli olma açlığımızı gidermeye çalışıyoruz, buda aç mideyi havayla doyurmak gibi birşey, çünkü değer vermekle, üstünlük ezmekle elde edilir, ezerek üstün olsanda, asla değerli bir insan, karekter olamazsın. Malesef genç insanlar, hakaret ettikçe, aşşağıladıkça, küfür ettikçe kendilerini hayal dünyalarında değerli zannetselerde, bunun manik depresif bir ruh hali olduğunu, hayatlarının en önemli yıllarında, en öneli fırsatlarını bu ruh haliyle öldürdükten uzun yıllar sonra, yalnız kaldıklarında anlıyorlar. Ne diyelim, Allah akıl versin.
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın başka milletlerde yok bu ya birbirini aşağılamaya bayılıyor bizim insanlarımız. Zaten birbirimize saygı hiç kalmadı yazık 😂
En İyi Cevaplar
+1 yıl
"Evvela Agah değilim "
İnsanlar; bakmak istedikleri gibi görmek.
Görmek istedikleri gibi, bakmak isterler.
Yaradılış gayesi bu olsa gerek.
İnsan doğası gereği, meraklıdır
Öğrenmeyi arzular.
Kimi: Nasıl , Nerede, Ne Zaman
Ne öğrendiği,
ilim , irfan , fazilet sahibi olduğu
Ne tecrübeler kazandığı bilinmez.
Cehaletin sebebi aslında ilim yoksuluğundan değil. tamamen insanın kendi bakış açısından kaynaklandığını düşünüyorum.
Not : Her insanın bakış acısına saygı duyarım.03 Yorumla- +1 yıl
Süper 👍👍
- +1 yıl
Saol moruk.😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim.😊
- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes aynı fikirde olsa dünyada renklilik olmazdı ki, çok sıkıcı olurdu bence, farklı düşünceler besler yenilikleri, icatları hep farkı düşünenler yapmadı mı, benim fikrim bana olduğu gibi saygı duyarım herkesin fikrine
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın teşekkür ederim 😂
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
+1 yılHayır 😂 Herkesin düşüncesine saygı duymak lazım.
Ama Atatürk hakkında kötü konuşanın, kadınları küçümseyenin mesela ağzını bantlayasım geliyor.. 😒03 Yorumla- +1 yıl
Benim de öyle 😂
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Teşekkürler 😊
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
36Cevap
+1 yılgaleri8.uludagsozluk.com/.../...%B6lsen_721399.jpg
sitenin durumu bu
kendisi gibi düşünmeyen her insan cahil
sanırsın kendileri atomu parçalamışlar31 Yorumla- +1 yıl
Hahaha bayılıyorum İlber Ortaylı'ya 😂😂 söylediklerinde haklısın abicim 😂
+1 yılBenim gibi düşünmediği içinden ziyade düşündüğü şeyin elle tutulur bir yanı akla mantığa ters düştüğü durumda yapıştırırım cahil damgasını
Ama senin bu dediğini burda ve reelde yapan bir sürü dallama var bir bok bilmediği yetmiyormuş gibi birde ukalalık yapıyor.😏😏02 Yorumla- +1 yıl
Onlar zaten öff yani çok iticiler 😂😂
- +1 yıl
Aynen😂😂
+1 yılne düşünüdğüne bağlı. örnek veriyorum evrim konusu mesela. evrim var kanıtları var mantığa uygun hakkında birçok kitap yazıldı bilim insanları onaylıyor ama adamın biri çıkıp karşıma evrim yalan maymundan gelmedim ben derse ona cahil derim
11 Yorumla- +1 yıl
Haklılık payın var burada 😂
+1 yılYapıyorlar en çokta sosyalıst gecinen demokrasi özgürluk diyenleri bir arastır. Nedir onlardaki bu Türkiye düşmanlıgı farkettinizmi. Sadece kendileri gibi düşünmenizi isterler yalan entrika iftira dolular
02 Yorumla- +1 yıl
Valla çok doğru 😂😂
- +1 yıl
Gercek farkına vardınız dimi. Hep yalan haberlerle oyunlar çocuk gibiler. Bu millet kanmaz oyunlara.
Herkes benim gibi düşünmek zorunda değil ve genelde benimle hemfikir olmazlar zaten :) Ama fikirlerini, düşüncelerini bana empoze etmeye çalışan çok zavallılarla tanıştım :)
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm peki 😂
Herkesin düşüncesi benimki ile aynı olmasına gerek yok :D Aynı olmayanla ileriye dönük sıkıntılar çekerim ve bilgisi yanlış ise ve düzeltemiyorsam cahilliğini yüzüne vurur kaçarım :D
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam 😂😂
+1 yılKimin ne düşündüğü pek umrumda değil. Aslında umrumda ama yani her türlü fikre "Saygılıyım". Gereksiz tartışma olgun olmayan zihniyete sahip insanlar tarafından çıkar.
01 Yorumla- +1 yıl
Olabilir 😂
+1 yılCahil insan başkalarının düşüncelerine önem vermez, onları değiştirmeye çalışır. Asıl cahil onlardır..
14 Yorumla- +1 yıl
Olabilir 😂
- +1 yıl
Bazıları beğenmemiş görüşümü herhalde. 😂
- +1 yıl
Demek ki insanların görüşünü değiştirmeye çalışan biri 😂😂😂
- +1 yıl
Aynen güzelim. 😂👍
+1 yılBir insanın akıl ve iradesi vardır bu da size en büyük ayrıcalık herkes kendi görüş hakkını söyleyebilir önemli olan yanlış ı öğrenince tekrar tekrar o görüşte duranı aklından şüphe ederim 😃
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın cidden 😂😂
+1 yılŞu söz sana ne anlatır,
Kim okurdu, kim yazardı?
Bu düğümü kim çözerdi?
Koyun kurt ile gezerdi,
Fikir başka başka olmasa..01 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar düşünemeseydi dostu düşmanı tanımazdı, okumaktan yazmaktan kısacası eğitimden ve kendini geliştirmekten, aydınlanmaktan bihaber yaşardı😂
Hayir ama dusunce yapimiz farkli diye bir insanla samimiyetin onunu kesebilirim. Dogru olmadigini biliyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Anladım 😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılbelli konularda perspektifini genisletme acisindan zorunluluk yaratabilirim galiba
02 Yorumla- +1 yıl
Hangi konularda 😂
- +1 yıl
degisiyior ya.. belli konu yok zannedersem
Kişilik & Karakter konusunda 808 cevap paylaştı. Cahillk yapıyorsa derm ama onun haricinde fikirlerine karsı duyarım ve tartısmaya girmem
01 Yorumla- +1 yıl
Anladım 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılHayır aynı düşüncede olmak zorunda değil. Ama bazı kırmızı çizgilerim var o konular hariç.
06 Yorumla- +1 yıl
Neler mesela 😂
- +1 yıl
Mesela söz konusu vatansa benle aynı görüşte olmalı
- +1 yıl
Senin görüşün ne vatan konusunda
- +1 yıl
Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
- +1 yıl
E yani şimdi haklısın o konuda. Vatan satan terörü destekleyen benim gözümde de hem cahil, hem hain, hem yobaz olarak görürüm yani. Kimse de değiştirmez bunu 😂😂
- +1 yıl
Aferin kız gözüme girdin :)
+1 yılUmrumda değil. Ben kendimi Düşünürüm. Kötü yolda olanı uyarırım.
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel düşünce 😂😂
Kesinlikle hayır herkesin kendi kişisel görüş, düşünce ve inançları var bunlara zaten saygı gösterilmeli bir çok kavga kin nefret ve savaş'da kişisel düşünce ve inançlara saygı gösterilmediği için oluyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın katılıyorum 😂
Fikir ayrılığı Yen'i fikirlerin çıkmasını sağlar kesinlikle dinlerim onu sonra karar veririm Benim göremediğimi o görüyorsa?
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın kesinlikle 😂
Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet herkes benim gibi düşünmek ne dersim tabisi yaa muhakkak kesin haklısın demeli ehe:/
01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha peki 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendisiyle aynı düşüncede olmak zorunda olduğunu düşünenler yobazdır.
Görüyoruz ki dinde zorlama vardır diyen yobazlar türemiş.01 Yorumla- +1 yıl
Dinde zorlama yoktur aslında onu kim çıkarmış 😂😂
+1 yılZorunda değil ama karşıdaki kişi saçmalıyorsun ne alaka dememeli katılmadığının gerekçesini soylemeli skik skik kendisini bilmiş bakmamali
01 Yorumla- +1 yıl
Peki 😂
Çalışmam ama beni sinir etmesinler saćma sapan düşünceleri oluyor sonra onu gelip karsima dogruymus gibi gostermeye calisiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Evet bu sinir bozucu 😂
+1 yılSeri üretim mi bu? Herkes aynı düşüncede olur mu hiiç -,-
01 Yorumla- +1 yıl
Yani dimii 😂
+1 yılYani insan ilkaki bir istiyor fikrinin herkes tarafından hoş karşılanmasını
01 Yorumla- +1 yıl
Orası öyle ama zorla da başka insanların düşüncelerini değiştirmeye çalışmak yanlış 😂
kendine ait düşüncesi olsun ve savunabilsin
sürüye uymasın01 Yorumla- +1 yıl
Güzel 😂
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. benım doğrum benım , onun doğrusu onun , tartışmaya gerek yok özgür ırade denen bişi var
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen haklısın 😂
Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. aksine karşıt görüşleri severim insanı geliştirir l
01 Yorumla- +1 yıl
Diyorsun 😂
+1 yılTam bizim kampüsteki ingilizce hocasini anlatmiss. Burdan ingilizce hocamin amina koyayim
02 Yorumla- +1 yıl
Ne yapıyor ki 😂
- +1 yıl
Kendisi ingilizce profosorü 😂😂😂 Ne desekkk bir havalar afralar tafralar güzel kardeşim adamm Bilmiyoz diye bizi hor goruyo
bence hayır ama bu sitedeki çoğu kişi zorunda değil yazsa bile aksini yapıyor...
01 Yorumla- +1 yıl
Evet ben de öyle düşünüyorum 😂😂
+1 yılEvet faşistim ben benim dediğim olacak gerisi umrumda değil umursamam
04 Yorumla- +1 yıl
Faşistsin peki hangi ırklara karşı 😂
- +1 yıl
sen ırkçılıkla faşistliği karıştırdın heralde canım benim faşist demek başkasının ne dediğini önemsemeyen dediğim dedik anlamına gelir 😀
- +1 yıl
Faşistin anlamını bilmiyorsun bence 😂😂
- +1 yıl
Öğretsene bana o zaman 😂
+1 yıldeğil tabiki ama milli meselede de çok ayrıştırıldık... anormal bir durum var sanki
11 Yorumla- +1 yıl
Evet teşekkürler
+1 yılherkesin düşüncesine saygı duyarım ama herkesten bunu beklemek zor
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen maalesef 😂
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Herkes ben olacak ise ne anlamı var bu dünyanın?
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 😂
+1 yılBenim dusuncemde istesemde olamazsiniz 😄
01 Yorumla- +1 yıl
Sebep 😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. o tarz bir inatlaşmaya girmem.
01 Yorumla- +1 yıl
En iyisi 😂😂
ölsün onlar bengibi düşünmüyosa yasamasınla 😛😅😂
02 Yorumla- +1 yıl
Allah Allah 😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kimseye cahil damgası vurmam genelde
02 Yorumla- +1 yıl
sena özelden bir yaz konuşmamız lazım lütfen
- +1 yıl
Güzel 😂
+1 yılHakaret etmedigi surece sorun yoktur.
01 Yorumla- +1 yıl
Peki 😂
Herkes farklı düşünmeli :)
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen 😂
+1 yılYok değil kuzum :D :D
01 Yorumla- +1 yıl
Evet kuzum 😂😂
Bazen evet deli oluyorum 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Ne konuda 😂
Herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil😃
02 Yorumla- +1 yıl
Evet kuzum 😂
+1 yılHayır değil :)
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen 😂
zorunda değil, umurumda da değiller
02 Yorumla- +1 yıl
Hahahahah güldüm ya 😂😂
+1 yılElbette değil
02 Yorumla- +1 yıl
Evet 😂
- +1 yıl
🙋🙋
+1 yılHayır tabi ki.
01 Yorumla- +1 yıl
Peki teşekkür ederim 😂
+1 yılhayır tabiki
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen 😂
- +1 yıl
aynı fikirdeyiz tüh 😂
Hayir
01 Yorumla- +1 yıl
Peki 😂
keşki olsa
01 Yorumla- +1 yıl
Neden 😂
Değil
02 Yorumla- +1 yıl
Güzel 😂
+1 yıldeğil
01 Yorumla- +1 yıl
Peki 😂
degildir.
01 Yorumla- +1 yıl
Peki teşekkür ederim 😂
ewet
02 Yorumla- +1 yıl
Hahaha peki 😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. zorunda değil :)
01 Yorumla- +1 yıl
Evett 😂😂
evet
02 Yorumla- +1 yıl
Ayıp 😂😂
+1 yılhayır
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen 😂
Bazen
02 Yorumla- +1 yıl
Ne konuda 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılHayır
01 Yorumla- +1 yıl
Peki 😂
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri