Özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçundan tutuklanmış. Kadınların fotoğrafını çekip yakalanınca da "Gözümüz kayıyor, böyle giyinmenizi kınıyorum" demiş.

Özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçundan tutuklanmış. Kadınların fotoğrafını çekip yakalanınca da "Gözümüz kayıyor, böyle giyinmenizi kınıyorum" demiş.

Cezası 2 gün sonra salınmak olur.
Bu zihniyet nasıl oluşuyor acaba birde kınamak için çektim diyor fotoğrafı. Telefonu arasan kim bilir daha kimleri çekmiştir.
Harbiden değişik ya insanlar d o adama demiyorum o zaten birilerinin yaptığını ve bu oluşumdan çıkanları gösteriyor d değişik ya ne denir ki hadi hapse atsınlar xd beslesinler
Geçen avm de kasa sırasındaydım , telefon elimde yanlışlıkla kamera açıldı elim değdi herhalde , hemen kapattım zira önümde kadın vardı 🙄 sapık durumuna düşmek te var
Cevap
59Cevap
İçerden çıkarmasınlar.. en iyi ceza bu olur aslında bu sapıkları ülkeden tamamen temizlemeleri lazım..
En az indirimsiz 10 yıl ceza alırsa bir daha kimse yapmaz gadası
İnsanoğlu melek değil
Bazen nefsine hakim olamazsın
Yapacak bir şey yok
Açık giyinen kadın da türbanlıyı sevmiyor iyy diyor da
Sen açık giyinip bakma diyorsun hemde tahrik oluyorlar otomatik elimizde değil insanoğlu melek değil
Sen türbanlıya giyimine laf ediyon da
Açık giyinip kendine bir şey demiyon
Şu an Türkiye cinsel açlık var o yüzden bu olaylar oluyor
İnsanlar kendini doyduramıyor cinselliğe çünkü eskisi kadar
Öyle kadın erkek sevişmesi yok
Türkiye'de belli yerlere seks stüdyoları açılsa
Ülkede cinsel açlık biter
Amerika da vb boşuna yok
seks stüdyosu mu? adam suça meyilliyse legalden değil illegalden keyif alacak her şeyi açlığa yormayın bazı insanlar kriminaldir
Cinseliklik serbest olsa yani normal görünse bile sana kimse vermez tipe bak 🤣
suça meyilli olan meyillidir açlık olmasa da psikopat olabilir
Kadinlari isin icine niye karistiyosun isteyen istedigini giyer tesettur ile ne alakasi var bu konunum bu ulkede sapiklik ust derece bunun tek sebebi ulkede hukuksuzluk adam o kadar rahatki biliyo iceri girmiycegini sorgusu alinir belki ondan sonra yine sapiklik yapmaya devam eder tek cozum hukuku iyilestirmek
Şu yaşlılardan ayrı bir bıktık gençlerin olduğu yerlerde elit yerlerde yaşamak lazım gerçekten elbise giymekten dar kıyafetler giymekten korkar oldum birisi çeker sapıklık yaparsa diye tutuklansalar ne olur ki bir kac ay bile tutuklu kalmaz ama hiç değilse çevresine rezil olur birde haksız sapık haliyle yüzsüz kendini savunuyor
Sapıklar için ne giydiğinin bir önemi yok ki.
Türbanlıları da çekiyorlar
Çok merak ederek ve ciddiyetle soruyorum. Beyker bu şekilde fotoğraf çekerek yapmak istediğiniz ne? Zaten milyonlarca p*rno artistinin fotoğrafları web'de var. Bunu yapınca ne yapmış oluyorsunuz, elinize ne geçiyor?
Sadece kendilerini tatmin ediyorlar
Ceza alacağını sanmıyorum pek 3-5 ay yatıp çıkar. Aslında cezası olay yerinde toplum tarafından dövülerek verilmeli ki bir daha böyle bir şey yapmaya çalışırsa ne olacağını kestirebilsin.
Zihniyete bak tam bir moron. Tutuklamak yetersiz hafif bir ceza bence direkt kıyım gerekli belki bu zihniyette olanlar biraz olsun çekinir yapamaz.
Sapığı atsınlar içeriye bir daha da çıkmasın. Etrafta böyle sapıklar olduğu sürece taciz olayları asla bitmeyecek. Sanalda bile kızlara sapıklık yapan kişilere de ceza verseler keşke.
Orasıni kesip eline vermek olmali ama burasi Türkiye iki sorgulamıs gibi yaparlar akşamina dışarıda olur sapık
Japonya da bunun önüne geçilmek için tüm telefonlarda fotoğraf çekerken sessizde olsa kulaklık olsa bile ses çıkıyor. Bizim ülkemizde de böyle bir şey olabilir
İlginçmiş bunu bilmiyordum.. güzel miş.. demekki japonya da iş artik rayindan cikmisti
Cezası yağlı kazığa oturtulmak olmalı.
hep söylüyorum bu ülke fazla demokratik.
suçu sabit olanı açıp keseceksin. Hem kalabalık azalır helde toplumun içindeki pislikler temizlenir
Olayı kınamakla birlikte farklı pencereden bakıyorum... metroda karşında kadın oturuyor sende mecbur bakıyorsun çünki sağda solda kadında yine var... bakmakla resim cekmek arasındaki fark ne? Soru sadece bu...
Birde yürüyen merdiven mevzusu var kız veya kadın mini etek giydiği için ben binemiyorum
Mecbur merdivenden cikiyorum...
Yuruyen merdivenle ilgili dusunce nedir sizce...
?
Ben kendimi cekiyordum selfi yapıyordum bi tane kadin kendimi gordüm falan dedi bağırdı bende beğenmedigimi siliodum sil o fotorafi flaan dedi ula zaten yok fotoraf bak istersen dedim. öyle bisey yasadim şok a uğradim bu srefsizler yuzunden bizde yancaz
Kadın ne istiyorsa giyicek bu * de ogrencek eninde sonunda skrm tahrik olmasını bizde erkegiz bizimde nefsimiz var ama biz şeytana uymuyoz şeytan bı size mı seytan aqm
İzlerken iyi yakalanınca kınıyorum bak yaaa bu laftan sonra güzel bir ceza indirimi alırsa hiç şaşırmam..
Bu videoyu izledim ve aşırı sinirlendim gerçekten. Biri tutup an ağzına bi tekme atmadı ya ona üzüldüm
Vursan suç işlemiş oluyorsun ve olan sana olur
en ağır cezayı hak ediyor bide haklı çıkmaya çalışıyorlar ya gözümüz kayıyor diye beter olsun
Sınır dışı edilsin zaten ülkede insan fazlalığı var biraz olsun kurtulmuş oluruz
Püüüü Allah'ın cezası. (Görsem ha böyle ysüne tükürürüm.
Gözünü oysunlarda bir daha kayamasın.
Tacize kılıf uyduruyor serbest kalmak için. Senin gözün kayıyorsa, benim de canım seni dövmek istiyor.
Dayak cennetten çıkmadır böylelerine böyle bir durum ile karşılaşsam polis çağırırım ve polis gelene kadar güzel bi ağzını burnunu kırarım
Kafasına kafasına vuracaksın böyle pat diye. Kaba kuvvet sevmem ama böylelerini döverek parçalamak istiyorum.
Resmini tüm duraklara asarak ifşa ederek ceza vermiş olursunuz/ Polis adliye ye götürse ceza almadan geri çıkıyorlar !!!
Darısı burada kızları sık boğaz eden abazanların başına
Bende bana sölüyosun sandımda tam ağızımı açacaktım ki etiketi gördüm. İyi etmişsin. Bana bile gaylar kaç kez yazı. Sizi düşünemiyorum.
@oxrody yazmanında bir adabı uslubu var. Ama burayı tinder gibi görüyorlar. Bide iletişim kanalları kolay olduğundan yazmak en kestirme çözüm oluyor. Onlar yüzünden kimseyla iki kelam edemiyoruz. Herkesi aynı görüyor kızlar haklı olarak
@oxrody valla ben yazmayalı aylar oldu. Abaza damgası yiyoruz hemen
@oxrody bitmez onlar. Bende bile 32 kişi engelli. 😀
@oxrody Maşallah maşallah. Dahada arttır
@oxrody evet haklısın
@oxrody erkeklerin bir çoğu için öyle ama cidden. Tinder gibi görüyırlar
@oxrody aman bu sitede hak arayan erkekte basittir zaten:)) sadece kötü imajım olmasında gerisi önemli değil
hiçbir şey olmamalı çünkü aynısını kızlar veya kadınlar yapınca ceza almıyorlar.
Telefonu gö7üne sokmak lazım.
Bütün olarak ya da parça parça fark etmez
Verilen cezalar yetersiz olduğu sürece böyle şeyler yaşanmaya devam edecek maalesef
İdam bence böyle şerefsizler yüzünden erkek olarak utanıyorum
Kendi bacılarına gelince bıçak başkasına y4r4k :D
Hapis yeterli bence. Birkaç ay yatsın aklı başına gelsin.
Bak yine Cengizhan'a rahmet okudum. Adam kırk milyon ağacı boşuna dikmemiş.
Namussa hapise atılmalı, Orta beyninde sorun varsa doktora götürülmeli
Ahh bana bir denk gelseniz biriniz şöyle rahat rahat meydan dayağı atsam.
Namus belasından içeriye girenlerin arasina atacan bunlari
Cezası TCK yazıyor. Biz belirleyemeyiz. Özel hayatın gizliliğini ihlal
Son dece yanlis bir hareket ayrica ulan ahlaksiz dayi madem bu kadar istiyon gidip internetten bulsana ciplak foto falan niye milleti cekiyon cekince ne oluyor yani
Bence kadın çanaşırı giydirilip fotoları çekilip totoş sitelerine yüklensin🤣
Ama yüzü gözüksün, bi de yüzüne gözüne erjek ırganı değdirsinler foto çekilirken, mesela bş pızda kulağının arkasına, bş pozda yanağına)
Harika olurdu kwdnwlek
@l_i_l_i_t_h valka fikir benden hatta toplu taşıma da da herkes sabah bunu selamlasın naber totoş gümaydın diye)))
Bir zamanlar seçimlerde idam istiyoruz diyorlardı, şimdide istesinler.
Kimyasal hadım yapılsın ve cezaevine gönderilsin.
Olmaz piranalara yedircen bu kasmer oğlu kasmeri
@Işıkyaka güzel oluyo demi böyle fake hesaptan prezelere düşmek ağzını bozmak deliği kanli seni
Hapis olsun hiç para cezası olmasın bence kim bilir napıyor o fotoğrafları
Bunlara ceza verilmeli de kapalı türbanlı bayanlara saldıran or.. spuları da biraz gündeme getirip ceza vermek lazım
Kaç kişinin telefonunda fotoğrafımız var kim bilir Allahın belaları
Hiç bsy olmaz en fzla 1 ay girer çıkar olan yine bızlere olur
Ben her iki tarafıda masum görmemekle birlikte para cezası verilmeli diyorum
Böyle insanlar bana denk gelmesin diye Allah'a dua ediyorum.
Özgür ülkeye bak adam foto çekiyor diye tutuklanıyor. Aglıycammm🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Önündeki ni kesip ağzına versinler
Bi bitmedi şu dayılar yaaa 🤦♂️😒
Artık ne desem boş böyle tiplere
Senin o gözünü s! keyim...
Net olarak 10 yıl hapis
Etraf kardeşim kaynıyor
Oh iyi olmuş umarım serbest bırakmazlar
gelsinler bunun telefonunu ağzına soksunlar
Cezasi caydirici olmalı.
Sarmıyo be amca aw fotoyu napcan gtune mi sokcan
Gözünü çıkaracaksın bunların