Psikolojik şiddet ve ayrımcılık?

Merhaba arkadaşlar. Ben aile diye tabir edilen kişilerin psikolojik kurban seçtikleri kişiyim. Hiçbir ihtiyacım veya isteğim karşılanmaz asla başım oksanmaz. Eğer ağlıyorsam yanımdan geçip giderler. Diğer çocukları için ise durum farklı. Maddi manevi her imkan sunuldu. Yakın zamanda bile 35 bin TL harcatti kendisine fakat benim ehliyetim yok veya meslek icrası için lazım olan ruhsatim alınmadı en basitinden masraf diye mezuniyet balomu bile görmedim. Hayatta ne istediysem kursağımda kaldı onları hayatımda istemiyorum ama kendi evime çıkacak durumum yok. Kaçmak için evlenecek birisini buldum ama o da içinde olduğum şartları görünce farklı davranmayacak. İşsiz kaldım ve kendi ilaçlarım için bile ehliyete biriktirdiğim altından bozup alıyorum. Anlayacağınız psikoga ayıracak bütçem de yok. Her şeyi ben sirtlanmak zorunda mıyım? İntiharı bile düşünüyorum ama görmek istediğim yaşamak istedigim hiçbir şeyi elde edemeden ölmek istemiyorum. Dertlesecek birilerine veya uzman birinin ufacık bir yorumuna ihtiyacım var. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim

Psikolojik şiddet ve ayrımcılık?