Hayır yani istediğim tek şey araması..
İşten geliyor gebeş gibi uyuyor bana yazmıyor.
Arada bir aradığı var o da 5 dk var ya da yok.
Stres topuna döndüm. Varlığıyla yokluğu bir adamın. Bu nasıl ilişki? Kafayı yeme noktasına geldim. Sabahları bir günaydın mesajı, 5 satır mesajlaşma sonrası yok. Anladım çalışıyor ediyor ama bu kadar ilgisizlikte çok fazla. Ayrılalım diyorum deli misin sen diyor. Sabrımın sonuna geldim.
İşten geliyor gebeş gibi uyuyor bana yazmıyor.
Arada bir aradığı var o da 5 dk var ya da yok.
Stres topuna döndüm. Varlığıyla yokluğu bir adamın. Bu nasıl ilişki? Kafayı yeme noktasına geldim. Sabahları bir günaydın mesajı, 5 satır mesajlaşma sonrası yok. Anladım çalışıyor ediyor ama bu kadar ilgisizlikte çok fazla. Ayrılalım diyorum deli misin sen diyor. Sabrımın sonuna geldim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba,
https://m.youtube.com/watch?v=x1WxV26N5qMhttps://m.youtube.com/watch?v=YrhdR6aOJ6o&pp=ygUVa29wdHXEn3UgeWVyZGUgYsSxcmFrhttps://m.youtube.com/shorts/mJ9V3WFZLSkHaklısın, bizden ne köy olur ne de kasaba diyerekten, yol ver gitsin, sektör et lütfen! 😅
Hani kendini ne sanıyor ki! 😅
Koptuğu yerde bırak, yahu! 😅
İlgisizlik aşka ve sevgiye ihanettir hakarettir ki senin böyle biri ile devam etmen kendine yaptığın hakaret ihanettir!
Ayrılalım diyip ayrılmıyorsan; hala ilgiyi bekliyorsun. Ayrılmayacaksan ayrılığı ağzına almamalısın.
Ayrılık kelimesini ağzına ya o alıyor ya ben. Ortada bir sonuç yok.
Tavırları zaten çok tuhaf. Hadi sevmiyor benden soğudu diyelim bütün planlarını iptal edip yanıma geliyor. Sorun telefonda yazışmamızda ve sözlü olarak iletişimde. Aramak bu kadar zor olmamalı. Bir ilişkisi varsa eğer değer veriyorsa her halükarda arar sorar ki işi bırakmışım bir kere olsun nasıl oldun işi bıraktın ne yapacaksın diye sormadı.
O zaman o da almayacak. Madem yürümüyor; ayrılalım demeyip, ayrılıyorum diyip ayrılacaksın.
Bunun amacı bir elde iki karpuz tutmakla aynı eş değer. Belki hayatında biri var ve bunu benden gizliyor ben bu hissi 5 aydır hissediyorum. Dile de getirdim kaç kere, saçmalıyorsun kafanda kuruyorsun şizofren misin sen demekle kalmadı bunun üstüne ayrılık mesajıyla sildim hayatımdan. 1 ay sonra yalvar yakar geldi zar zor barıştım çünkü içimde ona karşı bitmeyen 4ptal bir sevgi var. Gurur yapan ben affettim ya hala içim acıyor.
Niye devam ediyorsun o zaman seni umursamayan biriyle kafana silah mı dayıyorda sende ona aynısını yap
İnan sevmesem katlanmam. Ama seviyorum. Ayrılık düşüncesi bile beni ruhen çok rahatsız hissettiriyor
Bence ayrıl boşa strese girme böyle giderse zaten kafayı yersin merak etme değişen bişey olmaz kimse bulunmaz hint kumaşı değil bunuda yaz küçük Hanım kafana
Egosunu ve totosunu çok kaldırdım. Suç ben de. Verilmemesi gereken sevgiyi ve değeri fazlaca verdim ona. O da haklı olarak vermiş olduğum sevgiyi kullandı.
Şimdi mi akıl ettin bunu akıllım niye daha önce düşünmedin bunu akıllı birine de benziyorsun ama
Başından beri farkında olarak devam ettirdiğim bir ilişki ki ne kadar bir ilişki o da belirsiz. Ortada ilişki babında bir şeyler var ama kendisi içinde mi? Değil.
Hayatım boyunca birinden asla sevgi ve ilgi beklemedim. Bunda da aynı şekilde. Ama anladım ki gerekiyormuş. Bir eksiklik hissediyorum
Hissetmen normal toksik olmuş senin ilişki kurtulmaya bak bence ilerde kendine daha fazla kızarsın ne kadar aptalmışım der durursun demedi deme
Çok zaman verdim ben bu ilişkiye. Düzelemem…
Sürünceme devam edersin böyle onun keyfine göre