İlişkinizi elalem ne der çerçevesinde sürdürmeye çalışan sevgilinize tepkiniz ne olur?Başkalarının düşüncelerini önemseyen biriyle ilişkinizi sürdürüp, başkalarına göre şekil alır mısınız?
İlişkinizi elalem ne der çerçevesinde sürdürmeye çalışan sevgilinize tepkiniz ne olur?
Bu biraz tuzak bir soru. Eminim cevaplarin cogunda olur mu oyle sey; ayrilirim, sinirlenirim, ne kotu ayyy falan gibi cevaplar olucak. Ama su gune kadar deneyimledigim cogu insan sadece sevgililik durumunda degil hayatini yasarken ozellikle de genc yaslarda hayati dogru adimlarla ilerleyip kendi gibi olmak yerine baskalarinin ne dusundugu ve istedigini gore yasiyo. Olgunluga adim atacagi bu evrelerde bir kendilik durumu olusamiyo. Daha uzucu olani bunu cogu zaman fark etmemesi. %80i tarafindan yonetilen beynimizdeki bilincaltinin bir oyunu bu. Dogal olarak goreceli olarak kriteri en yuksek olan karsi cins durumlarinda bu daha da cok ortaya cikiyo. Yani aslinda burda yorum yazan herkesi sakince bir gercekten oyle mi dusunuyorum demeye davet ediyorum. Daha cok yazarim da bu kadari gorusumu anlaman acisindan biraz yetmistir heralde 😉
Kendi hayatını şekillendirmekten muzdarip, hayatını diğer insanların kurallarına göre dizayn eden bir beşer hayatıma giremez, erkek ya da kadın, öğrenilmiş çaresizliktir bunun adı. Cam tavan deneyini bırakarak bir parça fikir edinmenizi sağlayım.
Boş yapmayın ya:D bir toplum içinde yaşıyorsan başkalarının ne dediğini umursayacaksın. İnsanların genel düşüncesini kişinin itibarını belirler. Mesela bir erkek kızlarla nasıl konuşursa "yvsakca" karşılanacağını bilmeli. Kendi adını kirletmemeli. Kız da aynı şekilde. Elalemin diline gev. sek y. sak diye sakız olmuş biriyle ben birlikte olmam net.
Valla katlanamam. Ben arada öyle yaşıyorum da sonra diyorum saçmalama. Böyle sürmez. Çünkü sevgilim benden bir şey istiyor. Utanıyorum etraftan. En ufağından, bir gül istiyor mesela koparamıyorum. Ama yendim gibi
Konya merkezde yalnız yaşıyorum.1 defa kız arkadaşım oldu ve trafik kazasında vefat etti. o günden bu yana hiçbir kızla sevgili olma cesareti bulamadım bir daha kaybetme korkusu!! Herzaman kadınlara karşı nazik ve saygılıyım , kadınlar çok zarif ve ince ruhlu kişilikleri var. kadın nekadar mutlu olursa size okadar bağlanır. gözlerinden yaş aktıkça da sizden uzaklaşır. Tüm kadınlara sırf kadın oldukları için saygı duyarım ;kimine üzülerek , kimine de hayranlıkla izleyerek ve alkışlayarakk⚘
Rahat olan kızlar genelde evlendikten sonra kimseyi takmadığı gibi hep o nederse o olsun ister.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Freud reyiz çok haklı Asukammm. Bu arada fake olan bazı profillere nasıl oluyorda modluk veriliyor Asukam bak burda yapılanma var fetö gibi haberin olsun 😄
En İyi Cevaplar