Ailem fakir babam hurdacılık yapıyor utanmaktan değil ama bu devirde herkes boyle seylere bakıyor. Ben hukuk okuyorum 2. sinifim gelecegimi kurtaracagim ama aile önemli. Sevgilimin babasi emekli asker annesi emekli öğretmen benimki böyleyken tanistiramiyorum bile. Bana ayni gözle bakmaz diye. Bunlar onemsiz mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Lütfen öncelikle bu gibi durumları kıyaslamaktan vazgeçiniz.
Sevdiğiniz değer verdiğiniz insanın size de aynı şekilde değer verip sevdiğinden emin olunuz. Sizi seven değer veren insan sizi aileniz ile yargılamaz ve aileleri bir birleri ile kıyaslamaz. Erkek arkadaşınızın babası ile sizin babanız evlenmeyecek. Siz bir hayat kuracaksınız. Bu yüzden iki insanın da ailesinin yapması ve temenni etmesi gereken şey, siz bir hayat kurmaya çalışırken ellerinden geldiğince maddi manevi yanınızda olduklarını hissettirmektir. Bazı durumlar da buna bile gerek olmamalı. Ancak ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sorunlar nedeni ile size bu konularda ister maddi ister manevi destek olabilirler.
Türk insanının en büyük hatası bu ne yazık ki. Biriyle evlenip hayatlarını birleştirirken aileleri de birleşecek sanmaları (!)
Hayır onların bir hayatı var zaten. Onlar sizden önce birleştirdikleri ve ya yaşadıkları hayatı sürdürecekler. Sizinle evlenmeyecekler ve ya kimse kimsenin ailesi ile mükemmel anlaşmak ya da aynı statüde olmak zorunda değil.
Siz ve hayatınızın geri kalanını yaşamayı seçtiğiniz kişi mutlu olmayı ve aile olarak en iyi şekilde (kendi standartlarınız ve hedeflerinize göre) yaşamayı sürdürmekten başka bir şey olmamalı.
O yüzden sizin anne veya babanızın mesleği sosyal statüsü, Eşinizin, sevgilinizin ailesinin mesleği ve statüsü ile kıyaslanmamalı.
Bu iki kişiyi de mutsuz eder.
Saygılar
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhabalar. Öncelikle sorunuz için teşekkürler. Dünyaya gelmek için hangi annenin rahmine düşeceğimizi biz karar veremiyoruz. Karar veremediğimiz gibi babamızı da biz seçemiyoruz. Genellikle seçim hakkımızın olmadığı bir dünyada yaşıyoruz. Ekonomik yükseliş/düşüş her birey veya ailenin başına gelebilecek olaylar. Bir saniyesini bile bilmeden yaşadığımız dünyada her şey olabilir. Fakat üzülerek okuduğum bir kelimeniz oldu. "Tanıştıramıyorum"... Yaşam şartlarınızı bilmiyorum fakat, hurdacılık yapan emekçi bir baba sizi Hukuk fakültesine kadar gönderebiliyorsa, kusura bakmayın şu an yaşadığınız hayatınızı öncelikle bu adama borçlusunuz. Ekonomik sorunlardan dolayı okutamayabilirdi. Ama okutmayı seçti. Ve bu adam sizin babanız. Sizi aileniz ile, hele ki ekonomik durumuyla duygusal anlamda olumsuz hissettiren insanları zaten hayatınıza almayın. Benim partnerimden şahsi beklentim makam, mevkiisi değil insanlığının tüm bunlardan daha üstün olması olurdu. Kısacası tanıştırmaktan ne utanın ne de çekinin, göğsünüzü gere gere tanıştırın ailenizle. Umarım mutlu olursunuz. Bu arada babanızın ellerinden öperim. Güzel bir gün diliyorum ✨
33 Yorumla- +1 yıl
@vahsiadam1 helal olsun böyle düşünür olmanız takdir ettim👏👏
- +1 yıl
Teşekkür ederim, güzel bir gün dilerim ✨
- +1 yıl
T. ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır ya alakası olamaz. Hurdacılık utanılacak bir meslek mi? Eminim anne ve babanızın imkanı olsa okurlardı. Sizi okutmuslar ne güzel. Gayet bilinçli bir aileniz var.
Emin olun fakir insanlar daha çok bu hayatın çilesini çekiyor. Vicdan, yardımseverlik bu duyguları daha iyi biliyorlar. Dert çekmeyen anlamaz derdi olandan.
Ayrıca benim ailem, eşimin ailesini bu yüzden yargılarsa kendi ailemle bağımı keserim. Bir gün bile eşimi kimseye ezdirmem, kendi anneme ve babama bile. Çünkü eşimle olmayı seçmek benim kararımdı. Herkes kararıma, eşime ve eşimin büyütüldüğü aileye saygı göstermeli.22 Yorumla
Soran+1 yılBenim sevgilimle hic fakirlik konusunu konusmadik ama ailesi ozellikle babasi cok okumaya onem veren insanlar asagi gormelerinden korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılkızım okuyorsun işte... yeterli.. sen okulunu bitir yeter.. emin ol anlar o adam da
Aile & Toplum konusunda 506 cevap paylaştı. Seni anlıyorum Türkiye gibi bir ülkede bu tarz şekilci insanlar var. fakirlik kıyasa göre değişse de ben de zengin bir aile de büyümedim, bizden fakir bir ailede büyüyen biriyle olmak veya olmamak benim için bir şey ifade etmiyor bu tarz şeylere takılmıyorum. Hoşlandığım kişi öyle bir aile de büyümese belki hoslandigim kişi olamazdı, biraz da böyle bakmak gerek.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
45Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet evlenirdim tabi ki de.. aşık olmak önemli benim için
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın gadası
10 Yorumla Evlenirdim.. hatta eskiden bir flörtüm bile vardı babası kapıcıydı ama kızı çok seviyordum ailesine de saygı duyuyordum.. benim için iyi bir aile olması önemli sadece.. sadece benim annem karşı çıkıyordu ilişkimize yani denk görmüyordu ailesini bize.. ama benim açımdan sorun olmadı hiç bir zaman.. sevgili olsaydık evlenme teklifi bile ederdim yani..
31 Yorumla
+1 yılönemli olan ailedir parası pulu değil
Aile değerleridir. terbiyedir kültürdür ki kültür zenginlere ait değildir. bence tanıştırın. sevgilinin ailesi de bu mantaitede insanlarsa sıkıntı olmaz
kendi adıma ben parayı da zenginliği de baba evinde gördüm kimsenin malında mülkünde gözüm olmadı çok şükür.20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKuzenimin eşinin babası profesör kendi babası ise bir bakkalda çalışıyor. Kızın güzel bir mesleği olmasa evet büyük bir sorun ama kız ve eşinin mesleği seviye olarak eşit. O yüzden hiçbir sorun olmadı.
32 Yorumla
Soran+1 yılMeslekleri ne
- +1 yıl
Şimdi görürler de kim olduğum belli olmasın
- Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılValla kardeşim hiç cekinme göysünü gere gere tanıştır ve bu benim ailem işide bu de beğenmeyen gitsin kimse seni yargılayamaz bu yüzden önemli olan alın teri
14 Yorumla
Soran+1 yılKeske soylendigi kadar kolay olsaydi ama kacis zaten yok
- +1 yıl
Kardeşim bunun zoru nedirki
Soran+1 yılBabasi kariyere işe okumaya cok onem. Veren biri karisi emekli ogretmen diger çocukları da askerlik okuyor sevgilim dahil yani benim sulalemdense tek okuyan benim ailem desen ayni sekilde annem ilkokul
mezunu babam lise terk.- +1 yıl
Kardeşim benim ailemi beğenmeyeni ben hiç beğenmem ailem başımın taçıdır her zaman heryerde
Elbette önemsiz. Aile bir insanın kutsalıdır. Aileye karşı yapılan haksızlık, saygısızlık evliler için boşanma sebebi bile olur. Üstelik evli değil, sevgilisiniz. Neden utanıyorsunuz? Aileniz her şeye rağmen size emek harcayıp hukuk okumanızı sağlamış. Buna rağmen tanıştıramamanız, utanmanız asıl utanılması gereken durum. Evlilikte ilk tercihim maddiyat değil, maneviyattır. Lakin maddi gücü pek olmayan birini sırf bu sebeple reddetmem.
00 Yorumlaöncelikle hurdacılığın fakir bir meslek olduğunu düşünmüyorum. Baktığın zaman seni okutmuş ve okutmaya devam ediyor.
Senin asıl problemin fakirlik değil de meslek olabilir mi? Hurdacılığı beğenmiyor olabilir misin?
ister mali mesele olsun ister meslek hiç birinden utanma. Seni seven seni olduğun gibi kabul etsin.00 Yorumla
+1 yılEğer karşı taraf seni ailen ile yargilayacaksa öyle kisilerse eğer zaten sen uzak dur incelikle ailen ile gurur duy ne güzel seni yetistirmisler hukuk okuyorsun ve kısa süre sonra avukat olarak ayaklarının uzerinde duran güçlü bir insan olacaksin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılMaddi durumum çok iyi şükür fakat nereden geldigimizi biliyoruz ve asla insanları maddi durumuna göre sınıflandırmam evlenecegim insanın bana hissettirdigi ve ailesinin bana yaklaşımları ve aileme saygıları (Karşılıklı) önemli benim için
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEmeği, alın teri ile kazanıp ailesine bakan insanlardan bahsediyorsanız, ne iş yaptıkları benim için hiç önemli değil, saygı, kültür ve görgünün ekonomik statü ile hiç bir ilgisi yok bana göre
30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Amacın çıkar değilse ailenle tanıştırırsın saygı duymazlar ise en azından ömrünü geçirmeyi düşündüğün adamın düşüncesini şimdiden görürsün.
Belirli olgunluğa ulaşmış insanlar ise sana saygı duyarlar aksi durumda ilişkini bitirmelisin.10 Yorumla
+1 yılYalanla ya da saklamayla ilişki yürümez , şimdiden söyle tepkisine bak ileride sıkıntı yaşamayın sorun ediyorsa daha fazla ilerlemenize gerek yok hem hukuk okuyorum diyorsun yani bu çok güzel bir şey buna rağmen değerini bilmiyorsa S@. laktır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılutanılacak bir şey değil çalmıyor çırpmıyor namusuyla evine helal lokma götürüp seni okutuyor sevdiğin kişi seni gerçekten seviyorsa bunları önemsemez bile
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin kendini yetiştirmiş olman önemli. Kişilik karakter donanım... O aileninde senin ailene denk olması lazım tabiki tahsil her şey demek değil anlatabildimmi bilmiyorum
10 Yorumla Sen okuduğun için sorun olmaz , tabi bu Aile bakış açısına da bağlı. Zaten Seni Ailen ile Degerlendiricek kişilerde senden uzak dursun.
13 Yorumla- +1 yıl
Gene siyah siyah okkalı yorumunu yapmışsın
- +1 yıl
Bence kanuni olarak 25 yaşını geçmiş insanlara mümkünse aileler hiçbir şekilde müdahil olmasın zaten 25 yaşını geçip hala kendi ayakların üstünde duramayan kadın ya da erkek bir zahmet evlenmesin
Gizli Üye(30-35)+1 yılokulu bitir, işe gir, kendi düzenini kur ondan sonra gönül işlerine bak. sen şu an bir ince çizgidesin. Sen de düz gittiğin o çizgiden kayarsan kimse toparlayamaz. hayatta hir fırsat yakalamışsın, aşk meşk ile zaman kaybedim şansını harcama
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmem ama yoksulluğu küçümsediğim için değil. Çocukları, ailesi yaşlandıkça yardım etmek zorunda kalacak. Bu devirde her şey çok pahalı ve eşimle kendime zor bakarız diye düşünüyorum. Bir de ailenin geçimini yetecek yüklü miktarda para vermek her şeyi bozar. Çünkü ben de ancak kendime bakacak kadar kazanabilirim.
00 YorumlaKendi ayaklarının üstünde duran birisiyse ailesi beni bağlamaz, eğer onlara yanlız kendi paramla yardım yapmayacaksam bu takıldığım bir şey olmaz.
10 Yorumla
+1 yılSana çok net söyleyeyim kadınlar fakir insanlarla evlenmez ama erkekler için aşk daha önemli. Daha demin bir tane soru sormuşlar aşk mı para mı kadınlar daha çok aşk derler erkekler para ya tam tersi kadınlar paraya bakar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAilesiyle işim yok kendim kendime yeterim. Yeter ki seveyim.
20 Yorumla eğer eşim olacak insan kendini biliyorsa ve geleceğini kurabilmişse evlenirim ama o da bu fakirliğe devam ettirmeye niyetliyse hayır. senin sorundaysa sen zaten hukuk okuyorsun gelecekte iyi bir mesleğin olacak ailenden utanmamalsıın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim aileme saygı duymayan bana da duymasın. Seni o hurdacı baba okutup avukat yapacak. Utanılacak bir şey yok. Açık açık söyle baktın ki burun kıvırıyor yol ver.
10 Yorumla
+1 yılEniste babanlami evlenecek senlemi evlenecek onu anlamadim... bence bole dusunen biri yoktur olamazda... kizi seviyorsam banane babasindan.
13 Yorumla
Soran+1 yılAilesi biraz meslege onem veriyor ozellikle babasi. Emekli asker benim babamsa lise terk ve hurdacilik yapiyor aile tanismasinda bile meslekler sorulacak
- +1 yıl
Benim babamda tamirci... biraz onurlu ol ya... ayıp yaptın. Senin
- +1 yıl
Anami babami beyenmiyen sultanin oglu kizi olsa almam.
Beni o ana dourmadi baba diyurmadimi hadi yaaaa...
Ayip ayip valla size.
Defolsun ilemi kucumseyen
+1 yılailenden cekinmen yanlis ne demek tanistiramiyorum sevgilin sahis senle evlencek ailenle değil kendini kurtardin madem sorun yok aileni de en iyi sekil yasatmaya bak
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı. Para pul önemsiz bugün olur yarın olmaz, varsa yersin yoksa çalışır kazanırsın ihtiyaçlarını giderilsin fazla maddiyata önem verilmemeli bi ilişkide maddiyat konusu açılırsa sevgi yoktur...
10 YorumlaNe alaka bizde hurdacılık yapıyoruz, hurdacılar öğretmenlerden daha çok kazanıyor, üstelik çok rahat bir iş
05 Yorumla
Soran+1 yılRahatligina rahat da gunluk 300 400 max babam kendi capinda yapiyor el arabasiyla normal arabayla değil
Soran+1 yılKucuklugumden beri 15 yil oldu
- +1 yıl
Aslında uğraşsa iyi kötü bir kamyonet alırdı gibi, neyse önemli değil yakında www.hurdaton.com adlı bir hurda ilan sitesi kuracağım insanlar hurdalarını paylaşıp peşin satabilecekler, babanın internetle arası nasıl bilmiyorum ama senin aklında bulunsun oradan daha kolay bir şekilde seçilen ilde hurdaları görebilir ve satın alabilir, siteyi ne zaman yayınlarım tam emin değilim alan adımın wordpress'e taşınması ve sitenin üzerinde bir kaç düzenleme yapılması gerekiyor tahmini 1-2ay sürecek ancak sitenin çok yavaş kitle kazanacağını düşünüyorum, yani ilk 1 yıl ekmek yedirmez diye tahmin ediyorum
+1 yılSenin kişiliğin karakterin terbiyen iyiyse bunların önemi yok
30 Yorumla
+1 yılEvlenirdim, önemli olan iyi insanlar olmaları, malum bu devirde iyi insana pek rastlanmıyor.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOnun anne babasının ne kadar iyi insan olup olmadığına bağlı. Yukarıdan bakarlarsa yanlış insanla berabersin demektir..
00 Yorumla
+1 yılHayır danmiyorum tabi ben de inanılmaz zengin bir aile çocuğu değilim ama orta sınıf bir ailenin kızı ile evlenmek isterdimm
00 Yorumla
+1 yılevlenirdim çünkü ailesi beni ilgilendirmez onların yapabileceği meslek oymuş onu yapmış ayrıca kızla evleniyorsun ailesiyle değil ki önemli olan ortak noktalar ve birbirinize olan sevgi
10 YorumlaEvlendim ve sıkıntı oldu. Ben her şeye kanaat ettim ama zengin olunca değişti
10 Yorumla
+1 yılFakir fakirle. Zengin zenginle evlensin daha iyi...
00 Yorumlamaalesef önemli. evleneceksen eğer sorun olur sıkıntı çıkar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGönlü zengin olmayanın serveti olsa ne olur. Beni fakirliğim ile sevmeyip zor zamanımda yanımda değilse, zengin olduktan sonra ben zaten bulurum birini.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesleğin çok iyi yolun açık olsun. Seni ailene göre yargılayacak biri yanlış insandır anında hayatından çıkar zaten.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik kurumunu gelin ve güvey oluşturur onların ailesi değil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAhlâklı edebli hayalı olsun.
Para bende hamdolsun.10 Yorumla
+1 yılÇevremde bahsettiğin gibi insanlar mesela bir kuzenim hemşire , eşi tır şöförü eğer ailesi karaktere bakıyorsa sorun olmaz :)
10 Yorumla
+1 yılailelerin ne önemi var
11 Yorumla
Soran+1 yılSonucta tanismada bile meslek soracaklar
- Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılFakir biriyle evlenip ne yapacaksin Allah askina? Dur ugras ne gerek var.
02 Yorumla
Soran+1 yılburada fakir olan kisim benim ailem
- +1 yıl
Onemli olan senin konumun. Ailenin degil.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende fakirlikten utanıyorum
Ne olacak?
Fakir olduğum için mutsuzum
Türkiyenin bize sunduğu hayatı skm
Diyeceklerim bu kadar01 Yorumla- +1 yıl
Kime göre neye göre fakir fakir dediğiniz maddi anlamda zayıf olan mı ne maddiyatı güçlü insanlar gördüm ben gün geldi bir ekmeye muhtaç kalmış her halimize şükür edeceğiz
+1 yılErkek seviyorsa ve kafalar uyuşuyorsa hiçbir onemi yok, önemli olan sizin denkliginiz,
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek kendinden fakir biri ile evlenebilir. ama kadın asla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemsiz olmuyor böyle şeyler. İnsanlar takar bu olaylara...
00 Yorumla
+1 yılAilesinin maddi durumuyla mi evleneceksin sonucta kisiyle evleniyorsun diger isler bir sekilde yoluna girer
00 Yorumla
+1 yılOlabilir neden olmasın
10 YorumlaHayır evlenmem. Çünkü şu an durumum gayet iyi kendimi aşağı çekemem. Aşk karın doyurmuyor
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Evlenmezdim, bana maddi olarak denk olmalı.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemsiz bence sen hukuk okumussin sonuçta
23 Yorumla- +1 yıl
Ve ailen hırsızlık yapmıyor helal yoldan para kazanıyor
Soran+1 yılTabiki orasi öyle ama onun babasi asker emeklisi annesi ogretmen emeklisi olunca insan cekiniyor iliskimizde 2. sene ben hala tanistiramadim
- +1 yıl
Anladım bence tanistır bir an önce ve ona göre yol çiz kendine o
+1 yılÖnemli olan sevmek hersey para değil umarım mutlu olursun
00 Yorumla
+1 yılEvet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet
00 YorumlaEvlenmem parasız erkeği annesi sever insan kayınpederini seçebilir 😂😂😂
00 Yorumlaevlenirsin tabi mantık evliligiyse evlenilmez asksa evlenilir
00 YorumlaAbi bizde fakiriz çok zengin değiliz evlendirdim fakiriz diye evlenmicez mi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma düşünüyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir aslinda. sadece babasini taniyorum ve babasi okumaya işe onem veren biri kendisine layik gormeyebilir ailemi
- +1 yıl
Ailenle mi evleniyor oğlu
Soran+1 yılDünür olarak alacaklari insanin önemi yok mudur sence? Tanışmada meslek soracaklar birbirilerine bilmiyorum.
- +1 yıl
Karakterinin önemi var. Mesleğinin değil. Oğlan seni istedikten sonrasını dert etme. Gene de içim rahat etmez dersen söz ve nişana yakın tanıştır. Oldu bittiye getir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara ve maddiat aşkın sevginin önüne geçemez
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılAilesi milyoner olsn benm gibi
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılEvet para nedir mülk allahindir
00 Yorumla - Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği