Babasız büyüdüm?

Hepinize merhaba konuyu çok uzatmadan anlatmak istiyorum bundan 16 yıl önce ben annemle babamın yanında büyüdüm Aslında benim için her şey burada başlıyor Ben 1 yaşındayken annemle babam şiddetli geçimsizlikten ayrılıyorlar Ve ben çoban bir üvey babayla büyüyorum konuyu biraz daha açarsak babam sürekli annemi babaannemin gazına gelip dövüyor muş babaannem hiç annemi sevmiyormuş ve ayrılmaları için sürekli babamı anneme dolduruyormuş Size şiddetin boyutunu anlatacak olursam hortumla dövmelerimi dersiniz Saç baş dövmelerini mi dersiniz tekme tokat Yumruklamaları mı dersiniz hatta bir kere sırf annem halı yıkadı diye dövmüş babaannem inanabiliyor musunuz? Annem artık bunlara dayanamayıp kaçmak istiyor muş ama her seferinde bensiz olamayıp geri dönüyor muş bir gün yine babam çok kötü dövmüş annemi annem dayanamayıp anne annemleri aramış anne annemler Biraz geri kafalı hayır sen gelemezsin oradan kocanın yanından gelirsen ne derler Millet böyle saçma saçma zihniyet annem ağlayarak kapatmış babamlar annemi sahipsiz görünce iyice dayaklar artmış, artık o Şekilde vurmuş ki Bir gün annem tekrar ananemlere arayıp gelip beni buradan alırsınız ya da ceseti mi demiş anneannemler karar verip almışlar annemle beni yalanlarına Asıl hikaye burada başlıyor anne annemlerin köyüne bir gün bir çoban geliyor Buda benim üvey babam Annem ve benim durumumu öğrenince üzülüyorken de babasız büyümüş benim de babasız büyümemi istememiş aslında buraya kadar hep iyi yürekli annemde çaresizliğinden evlenmiş çok fakir biri evlendikten sonra abisi ile altlı üstlü yasadıgı bir gece konduya annemi gelin getirmiş annem burayı görünce istememiş tabi ama napsın bi sure sonra alışmış mecburu. Bir gün karar vermişler yeni ev almışlar kredi ile o günden sonra dahada fakirlik yaşıyoruz tabi neyse kısaca böyle bundan sonrası benim 9 yaşımdan sonra asla üvey babam bana sevgi vermedi en küçük hatamda bağırma hatta öz babamdan bille vurmaya çalışıyor git o baban baksın sana vb vb öz babam demişken onuda ilk defa 2 yıl önce kendi çabalarımla arayıp buldum bi çocuk hiç 14 yıl boyunca babasını görmez mi? Ben görmedim :) hiç bir kere başım okşanılmadı hiç iyi ki varsın canım kızım denilmedi hic hiç hiç hep hayatım daha bugün üvey babamla kavga ettik en küçük şeyimde bana bağırıyor beni azarlıyor 16 yıl boyunca hiç tatile gitmedim bugün baba tatile götürür musun bizi dedim? Bağırdı kim tatile gidiyor bizde gidelim boş boş konusma o kadar hevesli isen baban seni götürsün ben senin baban değilim benden isteme 🫠 insan bunca yıl babası gozu ile gördüğü insandan bunları duyması o kadar zor ki baba konusunda çok kanatım kırık ne öz babam ne uvey babam ama annem melek resmen ben üzülünce o kadar üzülür ki en büyük hayalıbbenimn okuyup meslek sahibi olmam ona layık bir evlat olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım:) benim hikayem bu kadar bana ne tavsiye verirsiniz abilerim ablalarım.

Babasız büyüdüm?