Bu olayda ne yapacağım?

Arkadaş grubumda büyük bir sarsıntılar silsilesi var ve bu durumda ne yapacağımı artık şaştım, sesizliğe büründüm ve şu an bakıyorum iyi oluyor gibi benim için zamanı gelince ben de sözü alıcam ama şu an değil, bir arkadaşım diğer arkadaşımın görüştüğü bir çocukla sevgili oldu üstüne bunu onun yüzüne söyledi sonra da iki tarafta konuşmuyor ama konuşuyor diğer arkadaşımızda herkese sinirli nasıl böyle bir şey yaptınız siz diye az konuşanlar şu an ne halde bende bilmiyorum sinirli olanı ben sinirlendim takipten çıktım ama onu çok seviyorum bende bizim dışımızda başka bir arkadaşımın eski sevgilisiyle önümü görmediğim bir gece, yakınlaşmışız o da arkamdan salladı salladı hiç birine cevap vermedim sonra da akrabalar işin içine girdi olay iyi şimdi bu hikayede biz bir araya ne zaman gelicez tekrar o sıkıfıkılığı yakalicaz? Bi arkadaşımda böyle bir olay yaşamış sonra aradan bir kaç sene sonra barışmışlar şimdi canciğerlermiş ve geçiyormuş bir de sinirli olan demiş ki ben onu aramam o isterse benimle konuşmak arasın yok anan dedim bende
Bu olayda ne yapacağım?