Ailem imkanları olduğu halde bana yardım etmiyor, ev vermiyorlar. Ne yapmalıyım?

şu an bir ev var satılacak babam parasını alacak aile apartmanı ama ailem o parayı vermeye yanaşmıyor çünkü karşı taraf birsey yapmıyormuş diye hatay da yaşıyorlar depremi atlattılar durumları zor ve o hariç yapacak maddi güçleri yok bizim durumumuz daha iyi aileme o parayı bana verin bende üstüne kredi çekeyim milletin evinde sürünmeyeyim 15 bin evler bizim burada kirası İstanbul da ben fabrika da çalışıyorum ama bel fıtığım var ağır işler de çalışamıyorum çoğu yet beni işe almıyor çalışırken çok zorlanıyorum belki bi süre sonra çalışamayacağım neyse aileme anlatıyorum ailem de herkes kira da oturuyor sende otur ne var diyorlar ama ailemin oturduğu semtte kiralar 15 bin biz seneye düğün yapacağız o zaman ben burada oturmam dedim yani gider başka yerde otururum ben kiralık eve göre perde yaptırıcam eşya alıcam sonra kendi evim olacak tak baştan sana kira yardımı yaparız dedi ailem bende yok dedim ya bana ev imkanı verin ya da birseu istemiyorum sizden o kadar emeğim var ki aileme karşı annem kaç ameliyat oldu indir kaldır annemi bel fıtığı oldum aylarca evden çıkmadan baktım birikimimi aileme verdim ailem de böyle yapıyor ben ne yapmalıyım?

Ailem imkanları olduğu halde bana yardım etmiyor, ev vermiyorlar. Ne yapmalıyım?