Aslında benim bu konuda problemim yok, dış görünüş olarak yakışıklı bulunan bir tipim ve şahsi olarak kızlar ilede aramda problem yok ancak yaptığınız şey hiç adil değil.
Genelde bunu yalanlıyorsunuz ama cidden bu konuda ayrımcalık yapıyorsunuz. Mesela ben burada kimliğim gizli bir kızla konuştuğumda benim çirkin olduğumu düşenerek aşırı egoist ve soğuk davranıyorlar, o kırgınlığı o an hissediyorum ama benim görünüşümü tanıyan kızlar çok daha samimi davranıyorlar. Mesela kimliğim gizliyken bel altı şaka yaparım ama sapık diyip hemen engellerler ama beni gören bir kıza yaptığımda gülmekten yerlere yatıyor.
Hani bu konuda capsler falan yapıyorlar ya kızlar çirkin erkeklere karşı vs yakışıklı erkeklere karşı falan diye, ben onların abartı olduğunu düşünürdüm ancak iki durumu da tecrübe etmiş birisi olarak kızların tipe göre muamele yaptıklarını doğrulayabilirim. Hani tipe önem vermiyordunuz?
Genelde bunu yalanlıyorsunuz ama cidden bu konuda ayrımcalık yapıyorsunuz. Mesela ben burada kimliğim gizli bir kızla konuştuğumda benim çirkin olduğumu düşenerek aşırı egoist ve soğuk davranıyorlar, o kırgınlığı o an hissediyorum ama benim görünüşümü tanıyan kızlar çok daha samimi davranıyorlar. Mesela kimliğim gizliyken bel altı şaka yaparım ama sapık diyip hemen engellerler ama beni gören bir kıza yaptığımda gülmekten yerlere yatıyor.
Hani bu konuda capsler falan yapıyorlar ya kızlar çirkin erkeklere karşı vs yakışıklı erkeklere karşı falan diye, ben onların abartı olduğunu düşünürdüm ancak iki durumu da tecrübe etmiş birisi olarak kızların tipe göre muamele yaptıklarını doğrulayabilirim. Hani tipe önem vermiyordunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Dış görünüşünüze olabildiğince özen gösterin arkadaşlar, dış görünüş her şeydir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dis gorunus onemli de kizlarin bu derece kezban olmasinin sebebi erkeklerdir cok cirkin kizlarda var ama erkek begenmiyor neden?
Beğenmek zorunda değil ki. Beğenmemek ayrı, beğenmediği için kötü davranmak ayrı.
Begenmek zorunda tabi mk kendine bakmadan yakisikli isterse erkekler naisl sevgili bulsun? Adam cirkin diye yalniz mi kalsin bir omur boyu vicdanin kabul ediyor mu senin
Hayır, vicdanım kabul etmiyor. Bu soruyu bu yüzden açtım.
Ben tipe önem vermem, ama tipe önem veren bir çok insan var bu şey erkekler içinde geçerli.
Ama herkes böyle söylüyor hangi birisine inanalım ki
Bak ben yakışıklı bir erkeğim ve kızlar genelde bana kötü davranmıyorlar. Bu yüzden erkeklere kızardım, beyler kızlara niye egoist falan diyorsunuz gayet cana yakınlar, kesin siz onlara kötü davranıyorsunuz diye, hep kızları savunurdum. Ta ki kızların çikrin gördükleri erkeklere nasıl davrandıklarını öğrenene kadar...
Karşına sana göre doğru kişi çıkmadığın da tüm kadınlar öyle olmuyor ki ya da hayatına giren kadınların söylediğine göre, benim gibi düşünen bir çok kadın da var.
Bu durumda karşılaşan kadınlar da vardır erkekler de var, karşınıza tipe bakan ve aşağılayan bir insan varsa zaten konuşmamaniz gerekir
Ya ben kendi problemimi anlatmıyorum burada benim yaşadığım bir sorun değil, benim tipim düzgün ve kızlarla şahsi problemim yok kaç kere söylicem daha genel değerlendiriyorum ben şahsi değil
Bende size bir şey söylemiyorum karşıda ki kişi tipine laf ediyorsa konuşma abi zaten yapılan bu şey iki yüzlülüktür
Çirkin bulunan kadınlara yine o kadar kötü davranılmıyor sanki. Davranılıyor da olabilir, bilmiyorum.
Davranılıyor mu?
bakın siz de haklısınız bu durum çok kotu bir şey ama konuştuğumuz kişi bizi "çirkin ve yakışıklı/güzel" olarak ayırıyorsa o kişiyle bir daha konuşmazsın o kişinin kendi karakteri, ama gel gör ki bunları yapan kızlar olduğunda her kız öyle olmuyor, aynı şey erkekler için de geçerli erkeklerin de kırıcı olduğu durumlar vardır kızların da anlatmak istediğim bu size.
Anlıyorum ve katılıyorum
Yoo vallaha ben oyle davranmiyom
Kızlara diyorum
Hadi be
Domates. biber. alayina gider
Dış görünüşüze özen gösterin beyler dış görünüş her şeydir
Allah'a şükür ya şeklimiz yerinde
Özgüvenin olması güzel, bu sana artı katar
öyle mi
maalesef kanks