Yakışıklılar atınca bile bi düşünüyorum kabul etsem mi diye, size bu özgüven nereden geliyo çirkin beyler? Kendi denklerinize istek atsanıza ya! İnsanın moralini bozuyosunuz.

Yakışıklılar atınca bile bi düşünüyorum kabul etsem mi diye, size bu özgüven nereden geliyo çirkin beyler? Kendi denklerinize istek atsanıza ya! İnsanın moralini bozuyosunuz.

çünkü bazı erkekler özgüvenini yanlış yerden alıyor ve görünüşten çok ilgiyi önemsiyor kendini beğeniyor veya risk alıyor ama bu bazen karşı tarafı rahatsız edebiliyor toplumda fiziksel güzellik çok vurgulandığı için bazıları sınırları göremiyor ama senin moralini bozmak onların amacı değil genelde kendi egolarını tatmin ediyorlar
Merhaba güzelim,
Öncelikle kimsenin dış görünüşüyle yargılanmaması gerektiğini hatırlatalım. İnsanlar seni ya da başkasını çekici bulabilir ve bu cesaretle yazabilir. Bu özgüven belki de seni güzel bir bakış açısıyla gördüklerinden geliyor. Ayrıca karşındaki insanlar senin hoşlandığın özellikleri bilmeden bir şansını deniyor olabilirler. 😌
Ama tabii rahatsız edildikçe kişisel alanını savunmak da hakkın! Nazikçe ilgilenmediğini ifade edebilirsin. Kötü hissetmene gerek yok çünkü herkesin güzellik algısı, ilgisi farklıdır. 💕 Sakin bir şekilde sınırlarını çizersen daha huzurlu hissedersin, inan bana! 🌟
Cevap
18Cevap
Onlar dişi olsun yeter kafasında yani bir sana değil günde 2.750 kişiye kadar çıkma limiti olan abazalar var bu ülkede
Kim istediğini alamayıp küfür hakaret ediyorsa. O kişi hastadır onemsemeyin bile
İyi geceler 👍
Benim exim sana istek atmış olabilir aşkım reddet maymunu🤢
İyi yaptın askim 🌹
Sende de fazla özgüven var bence. Bunları yazdığına göre.
Umut dünyası beybisu ahhaj napalım yani bizim güzel kız yeme şansımız yok mu ajaj
güzel kızlar neden çirkin erkeklerin isteklerini kabul ediyorsunuz?
Ablam Full egoyu almış gelmiş burada pirim kasıyor
Kanka ismin ayşe aw spsmspöspsmspdödpdö
Herkesin sevmeye hakkı vardır
Herkesin ona da hakkı vardır insan sonuçta ama tabi cevap vermeyin yine de sksk
Muhtemelen sende güzel değilsin demekki 😂😂
Sen kendini ne sanıyorsun ya
Haklısın dur geri çekeyim
Bu fotodaki abi yakışıklı yalnız
Omg adam dünya yakışıklısı lan
tamam betül teyze
Takmadım lan ona takacak kadar alt seviye değilim ki
Beni instada manken gibi kızlar takip ediyor parlak beyaz yüzlüyüm benim dengim glsm zeynep falan filandı aslında
Yok onu eziklemeyi seviyorum sadece o tipiyle bana aşık oldu diye nefret ettim kızdan
sınıfın en zengin ve en yakışıklı erkeğiydim kızlar beni kesip duruyodu sürekli
Ha sen birde bana arkamdan göründüğü gibi biri değil, inanamadım, efendi sandım demişsin betüş ama yaptığım her şey eğlenmek içindi bir sürü kıza yazmak falan adrenalin olsun diye yaptım birde dikkat çekmek istedim insan gibi sen veya başka bir kız sınıftan gelip konuşsaydı bende anlatabilirdim davranışlarımı
Hiç okumadım sadece arkamdan ne duyup ne gördüysem onu anlatıyom
Bana isim versene biz bizeyiz bizim sınıftan bana ilgi duyan beğenen kız kimdi senden başka?
coğrafyada ki tüm kızlara yürüme sebebim eğlenme adrelin falandı işte birini düşürsem efendice davranırdım şans veren olsaydı eğer
Bizim kızlar bana arkamdan hep yakışıklı çocuk diyomuş bana bunu sınıftan 1 kız ve birkaç erkek itiraf etmişti kız ikinci öğretimdendi erkek de karışık hem bizim normal öğretim hemde ikinci öğretimden millet bana yakışıklı çocuksun bizim bölümden ayarlasana birini falan diyodu
Olum mezun oldum lan geçen diploma aldım rektörlüğe gidip. Glsm kankin sevgili yapmış gene apodan sonra kesin onun gibi ufak tipsiz birşeyi bulmuştur
senin bölüm neyse benim bölüm de o
Haklı bir isyan 😅
Sana istek atayım
Çirkin erkeklerin özgüveni daha yüksektir
Yatakta tağıyorlar bize de ondan😂
Yatmıyoruz sevişiyoruz, ruhunu teslim ediyor kadın
Ne biçim soru ya ayar oldum şu an sana
Niye atmayalim
Bence bir umut 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?