Annemin iki yüzlülüğü?

Biraz içimi dökücem madde bağımlısıyım cebimde 5 kuruşum yok ailemle yaşıyorum ailem bunu bırakmam için ne kadar çalıştığımı biliyor şu an kullanmıyorum biliyorlar ama kullanıyorum burdan ailemin ve akrabalarımın hepsinin Allah belasını versin şu an onlar olmasa daha iyi durumdaydım imkanım olsa evimi bırakacam başka yerde yaşayacam ama param yok çocukken uçucu madde kullanıyordum anneme gittim anlattım her şeyi sonuna kadar destek verdi destekledi beni ertesi gün olduğunda bütün teyzelerimin falan haberi olmuştu onlarda anlatıyordu birilerine annem beni rezil etti bunu hep yapıyor sonra onu bıraktım bir süre bir kaç yıl sonra başka şeylere yöneldim şu an yaşım 18 16 17 yaşlarında tedavi almam gerektiğini anneme söyledim yine sonuna kadar destekledi ama bu sefer daha çok rezil etti akrabam falan kalmadı komşular bile biliyor annem sağolsun dedikodu yapa yapa artık yaslanacak kimsem kalmadı annem öz annem ama hayatımda yemin ediyorum böyle şrefsiz insan görmedim beni kristale alıştıran insanlar bile daha namusluydu anneme bir şey yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum hani ailede her şeyi paylaşabilirdik fikirlerinizi merak ediyorum evde sürekli hala dedikodum yapılıyor başka güzel arkadaşlarımıda kötülüyor annem onlarında hiçbir şey yapmadıkları halde itin gtğnd sokuyor
Annemin iki yüzlülüğü?