Yaş ilerledikçe bazı insanlarda keskin değişimler olabilir. Bu biraz da yıllarca kendini baskı altında hissedip, baskılar ve yaşça büyük insanlar artık kalmayınca bazı değişimler olabilir. Anneannen yıllarca çok psikolojik ve toplumsal baskılar altında hissettiyse kendini, o baskıların bilinçaltında açtığı yaralar kanamaya başladığı için çok farklı şeyler yapmaya başlamıştır. Yoksa gerçek anlamda lezbiyen olsaydı şuana kadar çoktan çıkardı. Bence anneanneninizi bir psikiyatrri ye götürün ya da çok yaşlıysa kendi haline bırakın. Geçmiş olsun. Zor bir durum ama dediğim gibi aklına kötü şeyler getirme. Dertleşmek istersen yaz belki daha detaylı bilgi verirsen farklı bakış açıları sunabilirim.
Düşünme kötü şeyler. Öyle bile olsa bu senin suçun değil. Öyle bile olsa lezbiyenlik doğuştan gelen bir şey. Bir tercihin ötesinde. Belki yıllarca vardı ama kabul etmedi. Lezbiyen gibi yaşamadı. İradesini kullandı. Ama şimdi yaşlanınca irade zayıflayında istemediği dürtüler ortaya çıktı. Bu durum ne senin suçun ne başkasının.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kadın bu yaştan sonra lann düşündüğüm şey çık aklımdan çabuk 😅gndnxn
Sjsjsjsjsh tvbe
Ama öyle olabilir 🤔
Lezbiyen belki 😅😅
Olm korkuyom gel bi yerimde ol sen anlarsn fakeden yazdm sikayet yerim diye
Hansjssksjsks yok almıyım sağol
Al al ya ne olacak canin sağolsun
Yok Teşekkürler ☺️ dikkat buradaki abazalar benden söylemesi hadi bayss
Şaka maka bi rahatsızlığı varsa ondan olabilir
Var reisde hadi byyyyys
Dalga geçiyor diye düşün. Öyledir inşallah
Amin ya inş ondandir yaa kesin allhm ama yazanlar beni korkutuyor yanı surat yapsam bile devam ediyor ananem
Yaş ilerledikçe bazı insanlarda keskin değişimler olabilir. Bu biraz da yıllarca kendini baskı altında hissedip, baskılar ve yaşça büyük insanlar artık kalmayınca bazı değişimler olabilir. Anneannen yıllarca çok psikolojik ve toplumsal baskılar altında hissettiyse kendini, o baskıların bilinçaltında açtığı yaralar kanamaya başladığı için çok farklı şeyler yapmaya başlamıştır. Yoksa gerçek anlamda lezbiyen olsaydı şuana kadar çoktan çıkardı. Bence anneanneninizi bir psikiyatrri ye götürün ya da çok yaşlıysa kendi haline bırakın. Geçmiş olsun. Zor bir durum ama dediğim gibi aklına kötü şeyler getirme. Dertleşmek istersen yaz belki daha detaylı bilgi verirsen farklı bakış açıları sunabilirim.
Zaten psikolojik sorunları var gidiyor ama bunu demedi psikolog
Teşekkür ederim gerçekten
Düşünme kötü şeyler. Öyle bile olsa bu senin suçun değil. Öyle bile olsa lezbiyenlik doğuştan gelen bir şey. Bir tercihin ötesinde. Belki yıllarca vardı ama kabul etmedi. Lezbiyen gibi yaşamadı. İradesini kullandı. Ama şimdi yaşlanınca irade zayıflayında istemediği dürtüler ortaya çıktı. Bu durum ne senin suçun ne başkasının.
Ayn haklısın anlamam gerek onu haklı
Eski lezbiyenlerden kim kaldı. :D
Gerçektenmi 😲
Yüksek ihtimal öyledir.
Olabilir yazın bizde kalirsan uyuruz senle gezeriz diyor
Allhm korkuyorum cidden
Gece yatarken elini yine orana burana atıyorsa ananem lezbiyenmiş dersin.
Yok kalmiycam allahım çok kötü birsy kimseye dememde ya
Surat yapıyorum dinlemiyor
Geçmiş olsun. :D
Demeyin öyle yahu kocasıda zatn şehir dışında uhuhu
enterasann
Evt
Allah Allah 😂
Yaaa valla korkuyom cidden yoktur demi ya
Manyak manyak şeyler düşünme bize dr düşündürme 😂
Allahm sız diyorsunuz aklımda bile yok benim 😌🥴
Nerde yok
Bakıyordur büyümüş mü diye koca bakacaktır sana 😊