Annem manyak mı?

Görüş alamadığım soruyu yine soruyorum. Annem kafayı yemiş durumda 34 yaşında radar gibi elime telefonu aldığım an odama maraton koşusu düzenleyip telefonumu alıp her detayını kontrol ediyor her uygulamaya giriyor, Instagram, WhatsApp mesajlarımı okuyor, fotoğraflarıma bakıyor aynı zamanda son silinen fotoğraflarıma, YouTube'da izleme ve arama geçmişime, aboneliklerime, Snapchat'ime ve oradan çektiğim fotoğraflarıma... Mesajlarımı üşenmeden saatlerce tek tek okuyup bunu niye yazdın şunu niye yazdın diye sorguya çekiyor. Telefonda kurcalamadığı yer kalmıyor kısacası. Gece uyurken alarm kurup kalkıyor ve yine kontrol ediyor uyuduğumu sanıyor ama ben uyanık oluyorum. Şifre koymam yasak onu baştan söyleyeyim. WhatsApp'a girip profil fotoğrafımı, hakkında bilgimi, ismimi falan değiştiriyor uygunsuz veya kötü bir şey olmamasına rağmen. Duvar kağıdımı da değiştiriyor. Asla saygısı yok 5 yaşında da olsam 50 yaşında da olsam bunu yapacakmış. Odaya baskın yapar gibi giriyor. Yemin ederim öyle bir açıyor ki kapıyı kapı kolu yerinden çıkmak üzere, gevşedi. Evet düzenli olarak 10 dakikada bir odama bu şekilde baskın düzenleyip ne yaptığımı soruyor sonra yalan söylediğimi ve telefonla oynadığımı söylüyor ve ardından telefon kontrolü. Bu sabah telefonumu kontrol etmemesi için sabah 6'ya alarm kurup telefona baktığımı iddia etti halbuki ben sadece ders çalışmak için 6'ya alarm kurmuştum. Her türlü ne yaptığımı söylersem söyleyeyim telefonla oynadığımı söylüyor ama günde max 2 saat telefona bakıyorum aynı zamanda derslerim de çok iyi. Bir olay daha; Annem aşırı fazla anormal derecede homofobik biri yolda bir LGBTQ+ bireyini görse düşünmez öldürür öyle söyleyeyim. Homofobikler görüş yazmasın lütfen aklını kullanabilen insanların görüşlerine ihtiyacım var. Ben de 7 yıllık sanal arkadaşımla (kendisi kız) olan konuşmalarımı her gün siliyordum. Bir gece silmeyi unutup uyuyakalmışım. Ve o gece her zamanki gibi annemin telefonumu kontrol etmek için kurduğu alarmı çalmış ve kontrol için odama gelmiş. Mesajlarımızı görmüş. Ben de o arkadaşımla kardeş gibiydim aşırı samimi konuşuyorduk aşkım bebeğim falan ama TAMAMEN ARKADAŞÇA hani g3rizekalı görse anlar arkadaşım olduğunu. Annem sabah saatlerce bağırdı çağırdı tehdit etti dövdü resmen cinnet geçirdi ve AİLEM DIŞINDAKİ İNSANLARLA KONUŞMAMI VE TANIŞMAMI ÖMÜR BOYU YASAKLADI ARTI OLARAK YİNE ÖLENE KADAR EVDEN OKULA GİTMEK DIŞINDA ÇIKMAMI YASAKLADI. Ne kadar sosyal medya hesabım varsa kapattı uygunsuz ya da kötü şeyler yapmamama rağmen (sitedeki hesabımı bilmiyor). Ve o arkadaşımı engelledi, bütün mesajlarımızı sildi ve konuştuğumuz uygulamayı da sildi. Yaşım da küçük değil neyin ne olduğunu bilecek yaştayım. Ömür boyu arkadaşımla konuşmamı yasakladı. O arkadaşım kardeşim benim tek dayanağımdı zor zamanlarımda yanımda olan tek kişiydi iyi günde de kötü günde de yanımda olan tek kişiydi. O olmadan ben yaşayamam ona çok bağlandım aynı şekilde o da bana. Evden kaçmam mı gerekiyor? Ne yapacağım ben ya.

Güncellemeler
+1 yıl
Youtubeda yorum yazmayayım diye hesabımı sildi sonra ben yine girince şifresini değiştirip sildi zor kurtardım hesabı şu an kullandığımı bilmiyor
Annem manyak mı?