Abi 30 derecede dizime kadar elbise giyme yokum, omuzlarim kapali olmasi lazim. Onumde acik olmiyacak onu bunu gectim esofmanla uzun bol tshirtle takiliyorum artik. Ben 1 ay once mezun oldum annem gelicem soz dedi ben siyah kilotlu corap ciyip ustumede dizime kadar elbise giydim. Annem saydirdi gitmiyeceksin cikarmicam seni boyle evden dedi, gelmicem dedi benide goturmedi. Bende o ara kendim giderim dedim agladim cunku bu gunumde annem yanimda olmadi babam zaten calisiyor dunyadan haberi yok. Bende arkadasima yazip onlar beni kapidan aldi annem whatsaptan kirici mesajlar yazdi beni tehtit etti sonra cok korktum keske gitmseydim dedim. Mezunumda kimsem yoktu karnemi alip kendi basima geldim. Napcam ben annemi suclamiyorum ama annem yuzunden gizli gizli isler cevirip kiyafet degisiyiriyom aga be bu tek bendemi boyle
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ama açılmak yani çok iyi değilki annen haklı bence
Ben acilmakta demiyorum elbise cidden bildigin bir ferah sade elbise ya. hani bugun denize gidelim dedim babam, sadece ayaklarimi sokarim dedim oda erkek kardeslerimle yuzer bende annemle otururuz dedim. Babam disarda herkesin icinde bana bagirip cagirdi senin oyle yerlerde isin olmaz napcan orada adamlarla felan biseyler dedi bende oysaki sadece sahilde yurumek istedim herneyse ya cidden bak esofmanla tshirtle denize girecek halimde yok hic girmemisim sadece oturmak istedim
O yöneden haklısın biz de küçükken gitmek istedik babam götürdü ben şortla tişörtle girdim lisedeydim ama kapalıydım
Bende 2 sene once kapaliydim, istemiyerek ama acildim. Bundan sonra cok ustume gelmeye basladillar ben acik acik konusup dedimki icimden gelen birsey degil diye demistim annem kabul etmiyordu zorla cok zorla acildim gercekten 2-3 ay ugrastim
Anladıö yok ben isteyerek kaplaıyım ha tam anlamıylada değilim yani çarşaf ferace değil bende ki
Ben babama şaşmıştım lisedeyken denize o şekilde girmeme belkide bana müsade etmeseler bende sen gibi açılırdım baskıdan
Senin babana kurban esma gercekten baban cok iyi birisi ozaman benimki bana bagirip oyle yerlerde isin olmaz diyip kalbimi kirdi olsun babam sonucta bisey diyemem :)
Aynen baba anne iyiliğimizi düşünüyor ama ergenken kendimiz seçsek yaşasak daha iyi bence yani o gün gittik ben babam baktım ne diyecek diye anneme demiş giysin şort tşört girsin diye hemen arabada değiştirdim giydim orayada kapaşı halimle gitmiştim 😂
Yine eglenmeni istemisler, bende 18 yasimda herkesin eglenmesini izlerim kendimi kapatip annemin bagirip cagirmasini dinlerim
Evet haklısın yani o kötü ben baskılar yüzünden çok çektim ama bezen rahatlama verştorlardı
Ben yurt disinda dogdum tatile geldik turkiyeye, boyle sicak havada ben bogluyom ya gotumu basima acacak halimde yok her yaptigim seyle bana resmen kafir diyo dinden cikmissin diyo cidden biktim
Anladım haklısın ya ne deyim ki baskılar hep zarara sürüklüyor bizi ben çok hatalar yaptım baskılardan dolayı
Bende ve benim hatalarim devam ediyor bana ne kadar basgin yaparlarsa bana nekadar kural koyarlarsa ben daha cok arkalarindan is ceviriyorum ben bi kiz olarak kendi annemden cok korkuyorum oda biliyor
Ben de korkuyorum ama yaptıklarımı duysan korlun yokmuş dersin
Aynen sen benimkilerine duysan ne alaka dersin 😂
Ha haa ciden mi merak ettim şimdi 😂
Sormaa 😂😂
Kız sordum işte bende anlatırım 😂
Ben baya bokluk ceviriyom arkalarindan bunlar beni boyle piyon gibi yetisturdigini zannedior bende arkalarindan ne boklar ceviriyom
Ha haa ben yapmaz dediklerini yaptım zamanında hatta daha fazlasını 😂
Ayni bn
Sen benim yaptıklarımı yapmamışsındır eminim 😂
Naptin
Eşimle zamanında sevgiliyken bizim eve gelmişti ailem yokken bu biri sadece daha çok var bende hikaye 😂
bende eve sevgilimi soktum geedirdim tozdurdum evi tanitmistim offf sorma
Ha haa kız evi mi tanıttın emlakcımısın 😂
HAAHAHHAHA valla evi gezdirdim gotul yemedi 10 dakka felan surmedi bile hemen cikardim evden
Bizimkisi gece geldi sabah çıktı 😂
Bizim komsuda turk oldugu icin otmeside var diye baya korktum ama ben evine cok gittim onun ya sayamam bile 😂
Kız varya sen ben aynıyız ha 😂
Ailem boyle basginc oldugu icin suanki halim cok is cevirir arkasindan, biz biara disarda yemek yiyoduk biri foto atmis anneme adres felan gondermis git kizini al erkeklerle yiyo diye ya annem aradi nabion nerdesin dedi bende dershane dedim eminmisin dedi he hee dedim hoca gelio kapatiom dedim suratina kapadim anam 3 dakka sonra arabayla geldi cami indirdi parmaginla gel gel ypzti cok utandim eve kadar konusmadik ayrilcan felan dedi 2 sene once oluyo nerdeyse tm dedim uzatmadim seviom dedim sevemrzsin felan yapti bende fake ayrildim neyse 2 senedir cikiyoruz artik gelecegimizde ne yaziliysa annemde iste beni her yanisimla tehtit ediyor babana anlatcam diye baban seni evlendircek seni gondercek soylede boylede diye diye diye diye ben cidden daha cok sinsi oldum
Aynı biz bende çok dayak yedi eşimle sevgiliyiz diye okuldan dersaneden almakla tehdit ettiler neler nler yaşadım sonra ayrıldık tabi ayrılma sebebi benim yüzümden oldu 6 yıl konuşmadık sonra komuştuk barıltık evlendik
Masallahin var gercekten Allah ayirmasin insallah hayatin istedigin gibi gecer cocuklarin saglikli olsun cok iyi bir anne olacagindan eminim bende 4-5 kere ayrildim korkudan cocuk pesimi birakmadi
Amin canım darısı başına benide eşim bırakmadı hiç ama hatalar yaptım yani burdan yazamadığkm hatalar bile yaptım
O hatalari galiba bende yaptim anlamis gibi hissediyorum kendimi ama bilmiyorum Allah affetsin bende birsey diyemem kendime
Ya diyorumya aynen allah affetsin ama bilmiyorum yani neden niye diye soruyorum kendime bazen böyle konuşunca rahatlıyorum anlatıcna
Aynen bende pismanlik icerir ama gercekten sen Şu an esinle evlisin yani bence artik gecmisi gecmiste birak yuvan var hayatini yasa valla bak ben daha sevgilim diyorum kimse kabul etmez onu kendim biliyorum hani benim gecmisim beni takipte bile ayni yanlislar vidaha olcak bak gercekten kafani yorma degmez
Aynen haklısın ama dediğim gibi anlatınca eahatlıyor insan ondan anlattım size üstü kapalı şekilde ama dinlemek istersen müsaitsen anlatırım
Bana herzaman uyar anlatilan bende kalir burada kalir zaten kimseyi tanimam etmemde gerisi beni ilgilendirmez ama bak bende cok tanidiklarima anlattim gercekten kuzenin olsada sirtindan vuru bunu unutma ailen olsada seni bicaklar guvendigin tek kisi esin olsun
Aynen öyle kimseye anlatmam zaten eşim bazıları bilir bazılarını bilmez ama burdan yazmasam herkes okumasa
Bende dusnuyodum biz baya konustuk 😂 hayatimizi dokturmusuz okuyanda cekirdegini eksik etmesin
Bende yeniyim sizde galiba yazamayız 😂
Insanlar fikir versin diye indirdim 1 saat once 😂
Nerden kabul ediom ya hesap gizli degil sanirim sen aninda takip edebilion
Dur bakayım
Ben uykuya kacis yapiyom iyi geceler cok sevdim seniiii kendine iyi bak <3
İyi geceler sanada iniallah yarın falan konuşueuz dertleşiriz
Tamamm optum canimm
Öptüm 🥰
Allah yardım etsin
Amin
Annelere hep karışır