Artık her yerde kılıbık, pasif, itaatkar erkekler var. Galiba artık kadın hegemonyası başlıyor.

Artık her yerde kılıbık, pasif, itaatkar erkekler var. Galiba artık kadın hegemonyası başlıyor.

Kadınlar egemen olunca ama kadın cinayetleri arttı ne yazık ki kadınlar ölümden bile korkmaz oldular ve erkeklere düşüncesini dayatmaya çalışıyor erkek kabul etmeyince de cinnet geçirip katliam oluyor ve artık sosyologların siyasilerle bazı şeyleri konuşma vakti geldi. Nafaka keyfi yapılmamalı
savaşarak ölmek mi daha iyi savaşmadan ölmek mi
Savaşmadan ölmek daha iyi savaşa karşıyım her zaman çünkü menfaati olan savaşır
Ben kadınları menfaatsiz sevdiğim için hep terk edilen oldum
tabi belli
Valla menfaatsiz sevdim yalnız yaptığım yorumum objektif ve erkekleri savunmuyorum kadın cinayetlerine karşıyım ve siyasiler bir şey yapsın diyorum neden beni yerdiniz anlamadım
öyleyse tamam
Erkeğin sert ve Aslan yapıda olması önemli. Kadınların tarzı kedi gibi olmalı. Bir erkeğe benzemek en itici şey, özellikle erkeksileşmiş kadın kendini unutur. Ruhunuza uygun hareket etmek daha güzel, en nefret ettiğim kadın tipi kendisi olmayıp erkek gibi olmaya çalışanlardır. Sonra bende yapabilirim dünyasında ego ve gurur aşırı yükseliyor. Seks yapmayı istemek, kendisinden ödün vermek gibi oluyor. İstek ve arzularına ket vurmayan kadınlar en cana yakın olandır.
Erkekler azaldı nicelik olarak değil nitelik olarak. Mesela bu sitede bile aman kız bir gülümseme emojisi kalp emojisi vs bile atsın diye her türlü yalakalığı yapıyorlar, testesteron yoksunları hatta gerçek bir erkek bir kadınla sözlü yazılı tartışmaya girse bile hemen kadını tutup yalakalık yapmaya çalışıyorlar meriçler. İşin özü gerçek erkekler için 100 öncesiyle şimdi arasında bir fark yok 😎 O çok amaçlı grez yağları erkek değiller. ♂️
Eşitlik başlıyor... Olması gereken. Kadınlar bulaşık yıkar. Erkekler bulaşık yıkamaz. Cinselleştirilmiş günlük işler yok artık. Erkekler trmizlikte yapar yemekte yapar. Eşitlik.
Mevzu iş değil aslında anlayış. Çünkü birçok erkek köle istiyor sorun bu. Kadın herşeyi yapabilir kendinden ödün vererek ama bunu gerçekten yapmasına gerek var mı? Kendinden ödün verince erkekte soğuyor zaten neden bunu anlamak istemiyorlar anlamıyorum.
Kimse ben köle istiyorum demez zaten 😂
O yüzden alışveriş listesi yapar gibi millet birbirinden ne istediklerini anlatıyor ya bir bir😂 listede bulaşık ve ütü yoksa o erkeği kaçırmam😂
Cevap
27Cevap
Evet başladı umarım tersine çevirirler.. kadınlara daha çok değer vermek gerekiyor çünkü
O ikinci fotograf ne ya sjshjddjjd bana sacma geliyor boyle seyler kadin erkek hegomonyasi vs vs yani baskin olmayi erkeksi olarak dusunmek te bir yorum kadınsı olarakta bana göre iki tarafta eşit söz sahibi olmalı cinsel olarak tamamen kişilerin zevkine kalmış
Yoo her yerde öyle insanlar yok.. Gayet normal insanlar da halen var.. Kimse kimseye ne köle olsun, ne de yönetsin. İnsanlar üzerine düşenleri yapsınlar kafi..
erkekler artık ev erkeği olmuş pasifleşmişeler bir işe yaramıyorlar ne olmuş erkeklerimize
Eşitlik olması lazım erkek herşeyi yapar düşüncesi kırılmalı
Arttık ailelerde hakimiyet kadında. Kadınlar ne isterse o oluyor.
Mümkünse ben o nesile karışmak istemiyorum.
Dışarıda kalayım.
Başladı, tek başına direniyorum 😪😩🥱 yorgunum bitkinim ama direniyorum
Hayır başlamadı. Öyle bir durumda dünya da yok olmaya başlar.
İyi de hergün 3 4 kadın cinayeti açıklaması bu teoriye göre nerededir?
Eee ne olacak onların derdi belli 250 Gr için köpek gibi arkanızdan sürtüyorlar
artık köle ruhluu erkekler oldu herkes
eskiden arvadd köle ruhlu olmak isterdi 😁
şu an kadınlar daha baskın daha güçlüler. Erkekler artık onların kölesi gibi. Bende bir kadın kölesi olmak isterim yani.
Geçmişten gelen bir şey, o zamanlarda da vardı ama şimdi artık bu dillendirirken çekinmeden söylüyoruz, itaatkarım..
Evet öyle bir dünya çok güzel olurdu. Fakat yok maalesef kadınlar üstün olmayı sevmiyor
Nerden çıkarıyorsunuz bu saçmalıkları ben ne diyorsam o yok öyle kılıbık hareketler bizde
Sosyo kültürel bir durum değil bu. Cinsel hazzla yapılıyor. Eskiden de vardı
Valla çok da pasif erkek yok açıkçası.😅
Sen herkesi canım sanıyorsun 😂
Slk*
Biraz çevirmeye başladı sanki 😂
Evet yarı yarıya çevirdiler kadinlar
Ben olmam olana mani olmam
Hayır başlamadı
en sevdiğim tip
ikinci resim ne kadar da güzel
bana etek giydirebilen kadına itaat ederim
Herkesi öyle düşünme gülüm