Görümcen durmadan beni sosyal medyadan engelliyor. Amacı ne, nasıl davranmalıyım?

Kendisi 29 yasinda acikogretim tarih mezunu formasyon alip ogretmen unvanini aldi. Ozel sektorde muhasebecilik yapiyor. Kendisi surekli bir bahane bulup beni engelliyor, siliyor sosyal medyadan yillarca boyle davrandi bana ben evlenmeden once de boyleydi bana karsi. Ailesi benim dugunde takilan bi kac altinimi istedi ben de vermek istemedim sonra bu s*lak yine gidip engellemis ve silmis beni dsiuhiufhj ben de soyle bisey var arkadaslar bana 1 kere hatta yap affederim cahildi yapti bi hata der affederim sonra yine yapar yine affederim ama 3. defa asla affetmem oyle bi engellerim ki o engel omur boyu kalkmaz bi daha. Gorumceme de ayni o sekil sirf altinlarimi vermedim diye beni engelledi, sildi bide sosyal medyada sanki o hakliymis gibi yazialr yaziyor bide demezmi beni kiskananlar var diye ksfdjhjdfhu hayir yani ben niye puani orgune yetmeyip acikogretim okumus bi insani kiskanayim ki? ben yurt disinda okudum ustune YL yaptim ama bu kiz niye surekli boyle yani bence mesela sadece altini degil oyle olsaydi tum sulalesi engellerdi beni sjshjshsj ama o sadece engelledi bana karsi bir kini, bir nefreti bir cekememezligi var resmen bu kizi her yerden engelledim esim diyor 2-3 aya kadar barisirsin sen kindar bir insan degilsin diyor ama bunun kindarlikla bir ilsigi yok ben bana hatta yapani belli biseyden sonra hayatima almam sizce gorumcem niye boyle bana karsi?

Görümcen durmadan beni sosyal medyadan engelliyor. Amacı ne, nasıl davranmalıyım?