Sevgilim her uzağa gittiğimde beni̇ sosyal medyadan, telefondan engelliyor. Amacı ne?

Ben 3 aydır onunla kalıyordum şimdi evime geldim ve normal biraz konuşurken bir anda eski kapattığımız şeyleri açıp sen şölue yaparsın böule yaparsın dedi bende iyi konuşmaya çalıştım. Sana çok değer veriyorum uzakta olsakta bir şey değişmedi çok seviyorum değerini bil gibi. ben şimdi konuşmak istemiyorum kafanda kuruyorsun dedim sonra küfür edip her yerden engellemiş. ilk defa yapmıyor her uzaklaştığımda engel yiyorum ve sanki arkasından iş yapacakmışım gibi imalarda bulunuyor ama hiçbir şey yapmadım ve her yerden engel yedim amacı nedir? Daha dün ben senden asla ayrılmam diyen insan ve giderken sakın engelleme demiştim bunu alışkanlık yaptı kafasına göre engelliyor özellikle uzaktayken...

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sabah yazdı ve özür dilememi istiyor hiçbir şey yapmadığım halde ve bana küfür edip senin gibi sevgilim yok dedi bende engelledim ayrıldık ve hemen instasına kızlar eklemiş göğsü açık saçık , hesabını açmış herkese :)
Sevgilim her uzağa gittiğimde beni̇ sosyal medyadan, telefondan engelliyor. Amacı ne?