Aile & Toplum Bir gün bu soruyu güncellyip beni yazn telfon görüşmesi yapalim diyeyim mi? blacknighttt2 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Beni arayibilirsınız ya da ben😀😄😏 Güncellemeler+1 yıl Arkadaş yarin taburcu anneanne İzmir’e dönünce konuşacağim sizinle sahil kenarinda görüşüruz💋 Bir gün bu soruyu güncellyip beni yazn telfon görüşmesi yapalim diyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Acetbeyy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Anamm yavrum geri gelmiş yanacak ortalikkkk :) 0 3 Yorumla blacknighttt2 +1 yıl 🙂 Yorumla Acetbeyy +1 yıl Yazdım sanaaa Yorumla blacknighttt2 +1 yıl Tamam hayatim Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı. kim kimi ariyor 0 5 Yorumla blacknighttt2 +1 yıl Bakariz o zaman 😏 Yorumla nomorebets35 +1 yıl cv mi yollucaz :) Yorumla blacknighttt2 +1 yıl O ne demek Yorumla nomorebets35 +1 yıl ozgecmis :) Yorumla blacknighttt2 +1 yıl Ne alaka Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Dersen soru kalkar 0 1 Yorumla blacknighttt2 +1 yıl Kalkmamasını sağlarim Yorumla
Çokk_Kalınn9 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Göğüslerin de az büyük olsaymış fena olurmuş 0 4 Yorumla blacknighttt2 +1 yıl Ona git o zaman hayatim Yorumla Çokk_Kalınn9 +1 yıl Kime gideyim Yorumla blacknighttt2 +1 yıl Öyle birine Yorumla Çokk_Kalınn9 +1 yıl Öyle birinde de sendeki vücut yok. Herpsi bşr arada olanı çok nadir ya 😄 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı. Deme 0 1 Yorumla blacknighttt2 +1 yıl Tamam Yorumla
beratalb Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl De lütfen 0 10 Yorumla blacknighttt2 +1 yıl Çok yakinda Yorumla beratalb +1 yıl Bekliyorum Yorumla blacknighttt2 +1 yıl tamam Yorumla beratalb +1 yıl Takip isteğimi kabul edebilirmisin Yorumla beratalb +1 yıl 😘 Yorumla blacknighttt2 +1 yıl ÖZel hesap değilim Yorumla beratalb +1 yıl tamam anladım Yorumla beratalb +1 yıl Mesaj gönderebilirim yani Yorumla blacknighttt2 +1 yıl Aynen Yorumla beratalb +1 yıl tamam teşekkürler 🌹 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Anamm yavrum geri gelmiş yanacak ortalikkkk :)
🙂
Yazdım sanaaa
Tamam hayatim
kim kimi ariyor
Bakariz o zaman 😏
cv mi yollucaz :)
O ne demek
ozgecmis :)
Ne alaka
Dersen soru kalkar
Kalkmamasını sağlarim
Göğüslerin de az büyük olsaymış fena olurmuş