İnternet & Teknoloji Telefonunuzda olmazsa olmazım dediğiniz var mı? McLareN558 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Herkesin İllaki Telefonunda Olmazsa olmazımdediği uygulama program vs Vardır İllaki Bu Nedir Telefonunuzda olmazsa olmazım dediğiniz var mı? Cevapla Telefon Soruları Nedir Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl YouTube ve Dizimia.Film, video izlemeyi seven biri olduğum için bu iki uygulamayı sıkça kullanıyorum. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Whatsapp ve banka uygulamaları 0 0 Yorumla
shiftspace Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl İdm her türlü siteden video indirebiliryorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Telegram aşkım orada çünkü😍 0 1 Yorumla McLareN558 +1 yıl Sadece ordan mi görüyor sunuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
YouTube ve Dizimia.
Film, video izlemeyi seven biri olduğum için bu iki uygulamayı sıkça kullanıyorum.
Whatsapp ve banka uygulamaları
Bankacılık uygulamaları ve whatsapp
İdm her türlü siteden video indirebiliryorum
Telegram aşkım orada çünkü😍
Sadece ordan mi görüyor sunuz
hayır hepsi silinebilir..
bankalar hariç..
pek yok ya
Whatsapp
Instagram
Shazam diyorum ben😍