Sanırım maddi konuda bir aydınlanma yaşıyorum.
Türkiye dışında yaşıyorum sokak röportajlarının aksine burası Türkiye’nin 10 katı daha huzurlu ve geçim derdi yok, onu diyenlere aldırış etmeyin.
Olay şu 150 birimden itibaren sıfır laptop alma imkanınız var bunu gerçekten rahat bir şekilde alabilirsiniz. Ama bilgisayarı kütüphanelerden kiralayan öğrenciler var. 2012 model bir BMW sahibiyim ama maaşı benden 2 kat yüksek olmasına rağmen daha eski bir Citroen araba kullanan biri var çalıştığım yerde. iPhone 13 kullanıyorum ama hala 8 kullanan var. Ben Nike dan alışveriş yaparken daha alt seviye markalardan alışveriş yapan var. Dışarıdan yemek yerim bugün olur biter derken sandviç alan var.
Benim durumum iyi değil gelir düzeyi yüksek biri değilim sadece yaşadığım coğrafyadan kaynaklı birseylere erişimim rahat. Buna rağmen çevremde geliri benden yüksek olmasına rağmen daha sıradan ve sade yasayan insanları gördükçe kendi hayatımı sorgulamaya başladım “ne yapıyorum ben kime neyi kanıtlamayı çalışıyorum” aklımda bu sorular sürekli dönmeye başladı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer