Yine bir ışık halesi belirdi kafamda. Demek o öyle olunca böyle oluyormuş.

Yine bir ışık halesi belirdi kafamda. Demek o öyle olunca böyle oluyormuş.

Çok seviyor zannettiğim kişi meğersem beni bulunduğu aile iş sosyal çevreden bir kaçış kapısı olarak görüyormuş ve zerre aşık değilmiş hepsi rolmüş, haleden ziyade disk testere döndü kafamda. Tabi insan kullanmak yanına kâr kaldımı tabikidw kalmadı sürüm sürüm süründü 😈
En son aydınlandığım konu çok da yeni sayılmaz insanlar konusunda sürekli aydınlanma yaşıyorum aslında mesela kimlerin neden çıkar için davrandığını ya da her insanın nerdeyse aynı olduğu bu yüzden de kimseye güvenmemek gerektiğini çok iyi anlıyorum. bunların dışında bir de hayatın kısa olduğu bu yüzden de üzülmek yerine bence her zaman hayata tutunmak gerektiği ve yaptığımız her şeyi sonuna kadar devam ettirmek gerektiğini anlıyorum.
Tebrik ediyorum gerçekten
Her kadına güvenmemek yoksa incilirsin
Kimsenin önüne güvenerekten telefon bırakılmamasını hattinden fazla değer verilmemeyecegini insanlara fazla merhamet edilmemesi gerektiğini değmeyecek insan için mücadele edilmemesini yaptığın işte sonuna kadar mücadele edilmesi her ne yapıyorsan yap her zaman her yerde seni bir gören bir duyan bir işiten vardır
Ahahaha bende de durumlar bu vaziyette... Devamlı bir aydınlanma geliyor tam delirecem diyorum yeni bir aydınlanma geliyor deliremiyorum. Aklım hep başımda skdjs Farkındalık sahibi olmak lanet gibi
Cevap
12Cevap
Bazı tanıdığım kişiler konusunda büyük aydınlanma yaşadım..😂
Off.. hem de nasıl ya anlatılmaz yaşanır..😂😂
Bu ülkedeki insanlar adam olmaz. Ben bu konuda aydınlandım diyebilirim. Artık her hangi bir değişim konusunda kesinlikle ümidim kalmadı.
Kimseye kendinle ilgili ve hedeflerinle ilgili bsy anlatma
Bazı tarihi şahsiyerler hakkında aydınlandım. Nuri Demirağ, Şakir Zümre, Vecihi Hürkuş, Nuri Killigil, Selahattin Reşit Alan gibi.
Matematik problemler çözerken farklı çözümler görünce aydınlanıyorum🤣
Demek ne olursa olsun dünya dönmeye devam edebiliyormuş
O kadar çok aydınlanıyorum ki hatırlayamıyorum artık axjskjd
İnsanlara zamanımı ayırıp değer verip vermeme konusunda aydınlandım
dün akşam kılıçdaroğlu konusunda
ben ilk turda da kılıçdaroğluna oy vermiştim
ama biz bu adamı tanıyamamışız
sakin nezaketli ve dolu bir adam
En yakınına bile güvenmemek gerekiyormuş
Arkadaşım bir sihirbazlık numarasını açıklamıştı orada
Elektrik Çarpınça konunun ciddiyetini anladım
İnsanların yarı yolda bırakabileceği konusunda güzel bir aydınlanma oldu😏
Aydılandığın bir şey varsa bize de söyle bakalım aydın olmuş musun
Dil konusunda ♪
Düşündüm bi an ama hatırlamıyorum 😄
Her gecen gun aydinalniyorum
Kadınlar konusunda ışıl ışıl oldum.
Benim için çokta hoş olmadı şahsen ama neyse.
Ilgisiz konuda
Henüz hiçbir konuda
Güvenmemek asla guvenmemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?