Amcamla yıllardır konuşmuyorumherkes beni suçluyor sorun ben miyim baba tarafı haksız olduğumu söylüyor daha sığmayan olaylar var?

Ben amcamla yıllardır konuşmuyorum küçükken onun dairesini satın aldık oda alt katta oturuyordu o zaman çocuktuk her çocuk gibi oynardık sürekli çok ses yapıyorsunuz diye kapıya gelirdi hatta bir gün yine ses muhabbeti için kapıya geldi vurmak istedi bize annem izin vermedi annem ve babam onun yüzünden kavga etmeye başlamıştı ayrılmak üzereydiler bende küçükken onu pek sevmezdim bunları yapmasına rağmen bizim eve oturmaya gelirdi oda karısıda yemek yerlerdi hiç bir şey yok gibi davranırlardı karısı da farklı değildi koskoca kadın bana saygısızlık yaptı kapının arasından bana baktı kapıyı açmadı deyip beni babama söyledi babam bunu yapmamama rağmen beni özür dilemem için yanlarına gönderdi o gün gururum kırılmıştı beni azarlamak için yanına çağırdı evde misafirler varken ağlattı dışarı çıkıp oynardım sırf kız olduğum için babama erkeklerle çok geziyor deyip dışarı çıkmama engel oldu bisiklet sürmeyi çok severdim sırf sürüyorum diye babama erkekler bakıyor deyip bisikletimi sattırdı canıma tak etmişti onun oğlu dışarda oynarken beni eve kapattırdı sonra sineye çektim büyüdüm zaten onunla konuşmuyordum aylardır üniversiteden tatile gelmiştim ailemle vakit geçirmek için kardeşimle normal ses tonunda sohbet ediyorduk sonra duvara vurma sesi geldi kardeşimde küçük olduğu için mutfağa koşarak anneme sen mi vurdun diyecekti koşarken düştü 5 dk geçmeden kapı çaldı annem açtı kapıyı açar açmaz anneme benim başım ağrıyor bunlar susmuyor bide bana karşılık veriyorlar ben bunları mı dinliycem diye bağırmaya başladı bende sinirlendim yinede saygımı bozmadım başın ağrıyorsa arayabilirsin sessiz olur musunuz diye kapıya gelmene gerek yok dedim bunu dedim ve banasus sen kimsin hayvan.. vb. sen kim oluyorsun da bana bunu diyorsun dedi devam etti üstelik ben bu olay yaşanmadan önce sırf babamın kardeşi olduğu için ailem çok istediği için o suçlu olmasına rağmen barışıcaktım ve anneme bu defa da bir şey yaparsa yeminederim onunla ölene dek konuşmam demiştim ve bu bardağı taşıran son damla
Amcamla yıllardır konuşmuyorumherkes beni suçluyor sorun ben miyim baba tarafı haksız olduğumu söylüyor daha sığmayan olaylar var?