Sizce dini olarak anlattıklarıma tesadüf diyenler psikolojik özürlü olabilirlermi?

Allah bir bebeği su baloncuğu içinde yaratıyor, ve bir insanın nefes almadan yaşayamaması ne kadar normalse beden içindeki küçük bebeğin Su içinde yaşamasınıda okadar normal hale getiriyor. Buna açıklama yapamazlar.

Örneğin bir bitki. çürümeden önce misal tütün bitkisi, çürümeden tohumu en üstte çıkartıyor ve yere atıyor. yeni bitkilerin türemesi için.

Bir kelebek bir okadar simetrik olması ile beraber Kanatlarıda aynı anda ucuyor ve allah uçması için öyle yaratmış.

Şu an kuşlar olmasa bindiğimiz uçaklarda olmayacaktı.

Rüya görme duyusu hala keşfedilememişken allah kuranda diyorki beyniniz kalbiniz ile bağlantılıdır diye bir şey geçiyordu diye hatırlıyorum.

Etden buddan insan nasıl rüya görebilir ozaman ey ateistler! mademki Ruh alemi yok nasıl rüya görüyorsunuz. nasıl düşüncelerinizi dile getiriyorsunuz. nasıl öğrenip içi kalkıp yatmasını biliyorsunuz bana bunuda açıklayın ey kafirler.

Sizce dini olarak anlattıklarıma tesadüf diyenler psikolojik özürlü olabilirlermi?
Cevapla