19 yaşındayım, okumuyorum.
Temizim yani elime erkek eli değmedi, en geç 22-23 yaşında evlenmiş ve evimin hanımı olmak istiyorum.
Burada insanların fikrini almak için soruyorum, tanışmak için değil.
Evlenir misiniz Suriyeli bir kızla?
19 yaşındayım, okumuyorum.
Temizim yani elime erkek eli değmedi, en geç 22-23 yaşında evlenmiş ve evimin hanımı olmak istiyorum.
Burada insanların fikrini almak için soruyorum, tanışmak için değil.
Evlenir misiniz Suriyeli bir kızla?
Kesinlikle Suriyeli falan değilsin, kök olabilir bilemiyorum ama değilsin (ya da zaten asıl amacın olan trolleme veyahut sosyal deney tarzında nabız yoklama). Her neyse, farketmez. Madem sormuşsun başlatmışsın forum konusunu, o zaman ben de fikrimi söylerim: Birinden hoşlanırken, tanışırken ırkın, kökün ne diye sormazsın (yani ben sormam ve direkt sorana da pek rastlamadım), dolayısıyla sen o ruh-beden oluşumu kişiyi kendisi olduğu için beğenirsin, aşık olursun ya da seversin. Milliyetiyle, etnik kökeniyle, ırkıyla, inancıyla ilgilenmezsin.
Kendi ırkını dinimizin üstünde tutmak veya kendi milletinden olan gayrimüslimi başka milletten olan Müslüman’dan üstün tutmak, ırkçılık olur. Kur'an-ı kerim ve hadis-i şerifler, ırkçılığı, ırk üstünlüğünü kesin olarak reddetmektedir. Bir âyet-i kerime meali:
(Ey insanlar, sizi, bir erkekle bir kadından yarattık. Birbirinizle tanışmanız için milletlere ve kabilelere ayırdık. Allah indinde en üstününüz, takvada en ileri olanınızdır.) [Hucurat 13]
Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vesselem şöyle buyurmuştur: "Irkçılığa çağıran bizden değildir. Irkçılık davası uğruna savaşan bizden değildir. Irkçılık davası uğruna ölen de bizden değildir." (Ebu Davud/Edep/111
İslam’da, ırk, renk ve dil farkı gözetilmediğini, herkesin eşit olduğunu, namaz kılarken de rütbe ayrımı yapılmadığını gördüm. Müslüman oldum.) (ABD'li Thomas Clayton)
elime erkek eli degmedi yani TEMIZIM mi hahaha. neyse, neden evlenilmesin ablacım? evet bir önyargı var suriyelilere karsi bunu inkar etmiyoruz, sen de bunun farkinda olduğundan bu soruyu soruyorsun zaten. seni yargilamayacagim ulkenden kactin geldin diye cunku orada ne durumdaydin bilemem.
duzgun bir insan olmanin milliyeti olduguna inanmıyorum, umarım sen de bulursun kendine uygun birini, Türkiyeden ya da baska ülkeden. benim tanidigim insanlar var suriyeli kizlarla evlenip coluk cocuga karisan. sen neden onlardan olmayasin? su anda yasadigin ulkeye ihanet etme, sokagina cop bile atma, sana kucak acanin bu ulke oldugunun farkına var yeter.
Cevap
37Cevap
Qhahhhahahahha ev hanimi mi olucaksin bide sjsbsjsjsnsnsnsnansj
Çok şaçma konuşmuşsun be
Aha bak soran talip buldum sana evlenin suri ye yerlesin
@yarımkalmış aa Şu an kesin emin oldum hemen basvuralim nikah islemlerine dugun falan gerekmez size bi nikah yeter cok bile
Sen çok fazla lol oynuyorsun heralde biraz çık hava al dünyayı gör.
@yarımkalmış 🤣🤣🤣🤣
Noldu kız hoşunamı gitti.
Asla. Türk kadınlarının suyu mu çıktı? Git Suriye'de evlen.
Suriyelileri Suriye'ye göndermeye çalışıyoruz, o sırada erkekler "Evlenirim.". Vatan hainleri.
Bundan bize ne çokta umurumuzda düşüncede ayrı bir geri umarım evlenemezsin git kendi ülkende evlen
Suriyeli birinin hiçbir anlamda temiz olacağına inanmıyorum. Büyük konuşmayayım ama evlenmek istemezdim şahsen.
Özü Türk kendi Türk olan bir kadından başka hiç bir kadınla evlenmeyi düşünmüyorum
Yorumlar sakat dolu 😂 , sen acele etme illaki iyi birisini bulursun, sadece doğru yolda kal.
Sevgi etnik köken ten rengi yaş vs kabul etmez seviyorsan bitmiştir.
bizde pis değiliz ama işte okuyup iş sahibi olmak istyoruz
Senden insan değil misin sonuçta. Bunun ırk ile ne alakası var.
Düzgün karakterde biriyse birbirimize uygunsak evlenirim niye evlenmiyim
Gayet güzel kızlarıda var bu arada görüyorum dikkatimi çekiyo
türkçe biliyormusun yani çevir ilemi yazdın
Kişiliğini inceleyelşm mi topluma yansıttığın halin
Hayır. Vatanıma ve şehitlerime ihanet etmem.
Evleniyorlar, rahat ol sen.
Neden evlenmesinler. 😏
Namusundan eminsem evlenirim tabi ama dindar olacak
Hayır, ülkene geri dönünce evlenirsin.
Yok ülkede suri istemiyorum
Büyük konuşmak istemiyorum ama evlenmem.
19 yaşında olup bekar olan Suriyeli mi var 🙄
Aslaaaa Araplardan nefret ederim
dünyada bi o irk kalsa nafile kutuplara giderim :D
İnsan insandır niye evlenil mesin
Dıkkat et herkesle evlenilmez
GüElse farketmez ul aş
Ben evlenmem ama sevgi başka bişey, seven evlenir
Bende suriye göçmeniyim evlenelim
Evet evlenilir
Neden olmasın cinselliğe düşükündürler
Yok istemem
Evlenelim