Aile & Toplum Güzel ama Suriyeli bir kızla evlilik düşünmez misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yaşı 23, hiç sevgilisi bile olmamış, ama lise mezunu.Ve güzel, yeşil gözlü, kumral saçlı. Güzel ama Suriyeli bir kızla evlilik düşünmez misiniz? Cevapla Lise Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sinister_D Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bu tarz sorulara hep aynı cevabım. Kafa uyumu varsa olur. Suriyeli olması bir düşündürür ama anlaşılabilirse neden olmasın. 0 0 Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 797 cevap paylaştı. kesinlikle düşünmem güzellik önemli ama karakter daha önemli kendi vatanlarını satanların ben kişi olarak beni satmaması bana sahtekarlık yapmaması içten bile değil 0 0 Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Suriyeliyse isterse dunya güzeli olsun 0 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 959 cevap paylaştı. Arap ya sabundur ya da köle üstü yok. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Düşünmem 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. asla. 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Düşünürüm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Düşünürüm tabi 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Para versem kulak ftişimle ilgilenirmisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bu tarz sorulara hep aynı cevabım. Kafa uyumu varsa olur. Suriyeli olması bir düşündürür ama anlaşılabilirse neden olmasın.
kesinlikle düşünmem güzellik önemli ama karakter daha önemli kendi vatanlarını satanların ben kişi olarak beni satmaması bana sahtekarlık yapmaması içten bile değil
Ümit bey bu soruyu görmesin
Suriyeliyse isterse dunya güzeli olsun
Arap ya sabundur ya da köle üstü yok.
Düşünmem
boş ver türkle evlenme
Bulursun merak etme
asla.
Senmisin o yoksa
Düşünürüm
Çoğu düşünmez
Sanmam
Yok düşünmezler