Suriyeliler sinir dışı edilmeli sonradan T. C. vatandaşlığına alınanlar vatandaşlıktan çıkarılıp sınır dışı edilmeli. Tüm mülteciler sınır dışı edilmeli hepsinin malvarlığına el konulmalı kazançları dondurulmalı ve işlerden derhal çıkarılıp sınır dışı edilmeli. Suriye-Afganistan-Pakistanlı ülkeye kesinlikle 3-4 sene alınmamalı Türkiye bu ülkelerle anlaşma yapıp oralara uçak bile kaldırmamalı. Doğu ve Güney sinirimiza yani İran-İrak- Suriye sınırımıza mayınlar döşenerek geçiş engellenmeli. Ayrıca vatandaşlık için prosedürler arttırılmalı Türkçeyi ana dili bilme şartı getirilmeli İstiklal Marşı ezberletilmeli ve 10 kıtasının anlamını 4 sayfa yazabilecek kapasitede olmalı ayrıca Üniversite mezunu olup yüksek lisans yapacak seviyede olan insanlara ancak vatandaşlık hakkı verilmeli. Suriyeli kadınlarla evlenen erkeklere de yüklü bir vergi konularak caydirilmali. Önceden evlenenler ise çocukları var ise çocuklarına özel eğitim verilerek Türk vatandaşlığı kazandırılmali ama çocuksuz ise devlet ikisini beraber sınır dışı etmeli ya da evlendiği suriyeliyi sinir etmeli. Evlenerek vatandaşlik alınma uygulaması kesinlikle kaldırılmalı en az 25 sene Türkiye'de turist olarak ikamet etme şartı getirilerek zorlastirilmali. Bu ülke kolay kazanılmadı. Bu kimliği almak için milyonlarca şehit verdik biz.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsoru güncellemesi baya düşündürdü:)
Gerçi suriyeliler pek meslek gözetmeden evleniyorlar:) amaçları Türk vatandaşlığı almaktı varsayalım siz Türkmen siniz bir şekilde burada kalabileceğinizi garantilediniz o yüzden bir meslek sahibi iyi bir meslek sahibiyle evlenmek istiyorsunuz da
buradan domates seçer gibi bulmanız zor olur..00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılSevgi , Saygı , Sadakat , Hoşgörü falan olduktan sonra dil ile ilgili de bir problem yok ise neden evlenilmesin ki? Suriye uyruklu insanlara bakış açısı ülkemizde çok fazla başı boş olanlarından olmasından kaynaklı bence. Buda ülkedeki yöneticilerin bizi getirdiği durum.
10 Yorumla
Ana babası ve ecdadı gibi Türkiye'de doğup büyümüş her kadın dünyanın en değerli ve en faziletli kadınıdır.
Suriyelilerin bu topraklarda nankörlük yapmasına ve bu denli ülkeye zarar vermesini kabul edemiyorum. En kısa zamanda ülkelerine dönmesi dileğiyle.30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şimdi burada Alman, İtalyan Fransız adı her neyse evlenince normal karşılanıyor. Suriyeli olunca insanlar nedense farklı algılıyor. Acaba bizler çok mu doğruyuz, ya da mükemmeliz de karşımızdaki insanları beğenmiyoruz.
Eskiden evlenilirken kendi memleketinden insanlarla evlenirdi herkes. Ama zaman geçtikçe Başka başka illerden de nasip kısmet çıkmaya başladı.
Önemli olan İnsan olması, kişinin kendi kriterlerinde birisi olması.10 YorumlaAyrı kültür insanları, gün olur giderler, aslında maksimum 2 yıl için geldiler politik nedenlerle gitmediler, ileride sorun olabilir. Dikkatli olmak gerekir, insanları ayırt etmek amacında değilim ama herkes kendi ülkesinde rahat eder huzur içinde olur. Farklı kültürlerden birtakım anlaşmazlıkları neden olabilecek sorunlar çıkabilir.
00 Yorumla"Doktor avukat varsa konuşalım evlilik amacıyla" sanal platformdan evlenmek vaadi ile birini bulmak çok saçma ve riskli bence. Ama yinede sen bilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyırmam suriyeli Türk vb. diye eğer her şey uyarsa evlenirim ama bu ihtimal benim için yok gibi hedefim İskandinav kızları
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. tanıdığım suriyeli kadınlar çok iyidi hatta bir tanesini öz ablam gibi severim süreklide görüşürüz suriyede o karısık zamanda eşini kaybetmis
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAmerikalı olsa evlenirler :) İyi insansa cibiliyeti cinsi ırkı nereli olduğu önemli değil yeterki kafamız uyuşsun ve iyi insan olsun
00 Yorumla
+1 yılDoktor değilim, avukat değilim ama onların hepsini yanımda çalıştırıp maaş veriyorum. Şartlarına uygun muyum?
00 Yorumla
+1 yılHayır. Türkiye tercihim napayım ben başka ülkenin erkeğini.!!
10 YorumlaBen ırkcı ve milliyetçi biriyim evlenmem.
Allah Türk milletini korusun ve yüceltsin.14 Yorumla- +1 yıl
SİYAHIN BEYAZA ÜSTÜNLÜPÜ YOKTUR ÜSTÜNLÜK SADECE TAKVADADIR HZ. MUHAMMED
- +1 yıl
@myRedline neyi savunduğundan haberi yok adamın.
Buraya böyle yazıyor başka yerde de Suriyeli kadınların bizim kadınlarımızdan üstün olduğunu savunuyor.
Yürüyen akp adam ne derse desin bir önceki hareketiyle kesin zıt düşüyor.
yok ya yabancılarla evlenmezdim ne kadar güzel olsalarda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. İnsan olması yeterli kimseyi dini irkiyla yargılanam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceğimi sanmam ama yine de büyük konuşmak istemem.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Nerden geldiğini umursamam nasıl birisi olduğu önemli
00 Yorumla
+1 yılSuriyeli kadınlar erkeklerine göre daha iyi hiç olmazsa.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi istediğim gibi biri ise güzellik ırk fark etmez evlenirdim ama istediğim gibi olması çok zor bu zamanda maalesef :(
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmeslek filan çok önemli şeyler değil ayrıca isterse çok para kazansın
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoktorum ama bin tane şeyim olsa birini sana vermem
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu devirde türk veya yabancı kimseyle evlenilmez...
00 YorumlaTabiki neden olmasinki... senmisin o...
13 Yorumla
Soran+1 yılFeyksin
+1 yılTürk kızlarından merhametlidir en azından 🙂🙂🙂
117 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle edep ahlak bilir bu kızlar egoda yoktur bunlarda off tam hayalimdeki kız güzeller de
- +1 yıl
Güzelliği bilmem ama usturup olarak Türk kızlarına bin basar
- +1 yıl
Bence türk kızlarından daha da güzeller.
- +1 yıl
👌👌
- +1 yıl
Kaç tane Suriyeli kadın tanıdınız merak ediyorum?
Dünya da hiç bir kadın Türk kadının dengi olamaz.
Bu ülkenin kurulmasın da en büyük pay yüce Türk kadının. Günümüzde bile hala tarla da, bahçe de, pazar da, inşaatta bile çalışan kadınlarımız var.
Siz sadece size karşı tutumlarından kötülüyorsunuz. - +1 yıl
@Leicester Siyahın beyaza üstünlüğü yoktur üstünlük sadece takvadadır hz. muhammed
- +1 yıl
KENDI IRKINIZI SU IGRENC SURIYELILERIN SORUSUNDA KPTULEMISSINIZ AYRICA COK CIRKINLER GIDIN EVLENIN PIS PIS KOKUYORLAR BIDE MUTLULUKLAR SIZE REZIL INSANLAR UTANIN BIRAZ TURKUM DIYE GEXMEYIN ETRAFTA KAFANIZI SKIM SIZIN
- +1 yıl
@ofbuneyauu noldu knk zoruna mı gitti egonuzu toparlayin ilk baş ondan sonra gelin sovun bize
- +1 yıl
Awk neyin kafasındasınız,? Turk kızları turk erkeklerini beğenmiyor diye dimi bunlsr🤣🤣🤣 Ancak tipsiz suriyeliler bakar sana
- +1 yıl
@ofbuneyauu önemli olan şeyin sadece tıp olmadığını bilmeyecek kadar akıllısiniz gerçekten
- +1 yıl
@ofbuneyauu Bana gayet guzel turk kizlari bakiyor ancak o kadar egolular ki cekemiyorum. Bence suriyelileri kiskandin yazik !
- +1 yıl
@ofbuneyauu ppdede Çinli var awk tiplilerde köpek yiyolar siz bunlarami prim veriyosunuz
- +1 yıl
@Melihgormezay neyini kiskanayim🤣 aşırı çirkin ve pis kokuyorlar neyini kiskanabimirim ama size acıyorum ego tatmini yapıyorsun turk kızları bakmayinca tabi bu kokmuş kadınlara muhtaç kaldiniz
- +1 yıl
@ofbuneyauu En son ruslarla kıyaslanıyordu türk kızları ne ara suriyelilere kadar düştü afasfsfsag
Takma bunları pembe hesap gördüler yawşaklık peşindeler. Sen 5 dk önce açsaydın böyle bir konu sana yaparlardı yalakalıklarını - +1 yıl
Katılıyorum @myRedline. Suriyeli kadınlarla kıyaslama bile yapilamayacakken kardeşim ve abazalik için sacmalamislar
- +1 yıl
@ofbuneyauu güzellik olarak türk kızlarında yüz güzelliği yok. bu yüzden sürekli gt m*me gösterme derdindeler. Arap kızları türk kızlarından çok daha duru bir güzelliğe sahip. Ha tabi ki çok güzel türk kızları var çok güzel sevgililerim de oldu ben sizin gibi ırkçı değilim bütün türk kızları kötüdür bütün arap kızları güzeldir diye genelleme yapmam !
+1 yılbizden iyi türkçeyi öğrenmişler ak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Anlaşabildikten sonra tabiki de evlenirim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılSuriyelilerin demeyin aman aman
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın? Evlenebilirim. Suriyelimisin?
00 YorumlaTürk ırkından olmayanla kan bağı yapmıyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen kararımı sınıflara ayırarak vermem.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHe doktor avukatta cahil bi suriyeliye bakcak dimi
00 Yorumla
+1 yılÜlkene dön
729 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
- +1 yıl
Türkiye ye gelip 10 çocuk yapıp daha cok tütüyorsunuz be höst surileri istemiyoruz
Soran+1 yılKudur
- +1 yıl
Bu ülkeyi Mustafa Kemal Atatürk kurdu. Türküler için. 2023 seçimlerde malum kişi gitsin zaten kim kuduruyor göreceğiz. Savaş alanı olan ülkende savaşır mısın kudurur musun artık bilmem 😃😃
- +1 yıl
Biz istiyorux sen istemiyorsan gavur hollandaya gidebiliriz burası müslüman toprağı
- +1 yıl
*Türkler
- +1 yıl
@Melihgormezay benim ülkemde neden ben gidiyorum? Sırf 2 kadın elleyeceksiniz diye kendi ülkeni küçük duruma getirmen? Yazık size
Soran+1 yılHaklı gavur hollandaya git
- +1 yıl
İki kadın elleme amacımız olsa dolu kadın önümüzde biz edep ahlak istiyoruz arap kızları türk kızlarından daha ebepli kıskanma
- +1 yıl
Burası müslümanların kanıyla alınan müslüman toprağı beğenmeyen gider
- +1 yıl
@Melihgormezay bende Müslümanım. Tabii yardım edilebilir ama ilk önceliğimiz kendi vatandaşımız olmalıdır. Türkler aç yatarken suriyelere milyon dolarlar harcanıyor. Türkiye iyice Suriye oldu artık. Suriyeliler gelsin benim ülkemde beleşe yaşasın, üzerine benim vatandaşımı öldürüp tciz etsin. Bu mu Müslümanlık?
- +1 yıl
Sen ırkçıların yalanlarına inanmaya devam et
- +1 yıl
Ne ırkçısı ya? Haberlede görmüyormuyuz suriyelerin neler yaptıklarını? Ülkemde sığınacaksa edepli adam gibi sığınacak.
- +1 yıl
Yabancı düşmanı falan değilim.
- +1 yıl
Zamanında kürtlete yapılan şimdi araplara yapılmaya çalışıyor izin vermeyiz arapları kimse türklerden üstün tutmuyor öyle bişey yok ki varsa bile bunun çözümü ırkçılık değil Siyahın beyaza üstünlüğü yoktur üstünlük sadece takvadadır HZ. MUHAMMED
- +1 yıl
Lan zaten ben siyah beyaz ırkçılığı mı yapıyorum. Demek istediğimi anlamak istemiyorsun hemen dine bağlıyorsun. Size de sizin gibilere de yazık umarım defolup gidersiniz
- +1 yıl
Biz bu ülkenin gerçek sahipleri müslümanlarıx gidecekseniz siz gidersiniz Kapı orada yallah. !
- +1 yıl
Arap ırkçılığı yapıyorsun ne farkı var. Hz. muhammed de bir araptı sen diyorsun ben müslümanım
- +1 yıl
QĞSLWĞDÇRPÇDKR ABİ Bİ YÜRÜ GİT YA BEN TÜRK OLARAK ÜLKEMDEYİM ÜLKEMİ SAVUNACAĞIM ELBET GİDİP ÇÜRÜYECEĞİNİZ ZAMANLAR GELECEK. EĞER BU KADAR MÜSLÜMANSAN MÜSLÜMAN BİRYERDE YAŞAMAK İSTİYORSAN YALLAH ARABİSTAN'A 😃😃
- +1 yıl
Abi defolup git ben dediğimin arkasındayım senle uğraşmayacağım son sözüm defolup gideceğiniz günleri dört gözle bekliyorum.
- +1 yıl
Burasi musluman turkiye buna alisacaksin baskomutan erdogan 2023 de de secilirss napacaksin bakalim cok merak ediyorum aglayacak misin
- +1 yıl
Abi defolup git ben senle tartışmayacağım cahile bişey anlatılmıyor çünkü. Cahilliğinde boğul 2023 de malum kişi gidince ne yapacaksınız çok merak ediyorum. Yallah Arabistana
- +1 yıl
@cokbunaldımof nerenin kralısın 🌸🇹🇷 sonuna kadar haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır asla anca sklir öyleleri
10 Yorumla
+1 yılHadi gel yazılım mühendisligim
06 Yorumla
Soran+1 yılHangi üni
- +1 yıl
ODTÜ
Soran+1 yılOdtüde yazılım müh yok ziya
- +1 yıl
Araştır mal
- +1 yıl
Yüksek lisans programı bak bakım dil konuları var mı neymiş
- +1 yıl
Havlama Suriyeli kopek
Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı. Evlenmem kesinlikle
023 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılKafir
Soran+1 yılBilgi yükü en fazla olan staj?
Soran+1 yılOff dr dedik dişçi demedik. Bu yaşta ne öğrenciliği ve ayrıca staj fakültede olur🖕🏻
- +1 yıl
Bizden kulturel olarak geri falan degil.
- +1 yıl
Kultur olarak araplara benziyoruz ikimiz de muslumaniz
- +1 yıl
Ekonominin bozulmasinin nedenk suriyeliler mi suriyeliler 5 6 yildir var ekonomi ise son 1 yildir cok kotu.
- +1 yıl
@Melihgormezay Onlara yaptığımız o kadar yardıma rağmen bize karşı terbiyesizlikleri medeni olmadıklarını gösteriyor. Bizim ülkemizin asıl sahipleri gibi geziyorlar. Kendi milletine iş veriyorlar, kendi milletine ev veriyorlar, yolkesip kafa kesecez diye bağırıyorlar. Kadınlara taciz tecavüz ediyorlar, laf atıyorlar
Biz avrupadan ne kadar geriysek onlar da bunun 2 katı kadar bizden geri - +1 yıl
@drhakannn Ben müslüman değilim
Ekonomi 6 yıldır kötüleşiyor. son 2 yıldır çok kötü hal aldı
Ben önceden yazları inşaatta çalışıyordum harçlığımı çıkarmak için. 3 yıldır suriyelilerden başkalarını almıyor çoğu yer. Bir evde 7-8 kişi yaşıyorlar. Devletten yardım alıyorlar. İçlerinden 4 tanesi ucuza çalışsa bile rahat geçiniyorlar
Soran+1 yılBi bok yiyemezsiniz
Evlenmem
10 Yorumla
+1 yılYoksa suriyeli misin
11 Yorumlaİnsan mi bitti?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılher şey kalpte biter
00 Yorumla
+1 yılEvet evet
00 Yorumla
+1 yılSebep?
00 Yorumla
+1 yılDüşünmeden evlenirim keşke bulsam off
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı. Hayır :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsuriyelimisin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılB şıkkı