Bu sorun nasıl geçer iyileşir mi?

Ben tek çocuğum. Annem babam kağıt üstünde evli sadece hiç normal bir evlilikleri olmadı sadece annem büyütttü beni babam bir gün yüzüme bakmadı ilgilenmedi. Annemle babam yıllardır ayrı evde yaşıyor babam asla benle ilgilenmez korumaz zorla para verir sadece. Annem ise o da onun bir tık iyisi ama hiç normal bir anne değil. Neyse. Ben ikisine de hiç gücenmiyorum çünkü hep bana yalan söylerler arkamdan iş çevirirler. Annem hep eşyalarımı karıştırır. Babam sapıktır beni bile taciz etti ama onu tutar savunur. Adam yüzlerce kez aldattı taciz etti onlarca insanı ve kadın onu hep korur asla sorun yapmaz ve evli kalır. İkisi de sadece imaj ve para ve kendi keyiflerini düşünür hep beni başlarından savdılar çocukluğumdan beri. Hep evden attılar. Hiç ailecek birlikte bir şey yapamazdık. Ben çok yalnızım. Hep odamda tek oturdum ya da dışarda insanlarlaydım. Çok kötü ama aile boşluğu. Aynı evde herkes ayrı odada oturur ne zaman konuşurlarsa kavga ederler. Aynı sofrada oturup yemek bile yiyemez aynı arabaya bilemeyiz kavgadan. Çok yorucu. Ben hiç kavga sevmem ama o ikisi bayılır. İkisi bana da hep sataşır. Hep bana yalan söylediler kendi çıkarları için. Kendi isteklerini dayattılar zorladılar. Ben hiçbir şey seçemedim.
Bu sorun nasıl geçer iyileşir mi?