Ben tek çocuğum. Annem babam kağıt üstünde evli sadece hiç normal bir evlilikleri olmadı sadece annem büyütttü beni babam bir gün yüzüme bakmadı ilgilenmedi. Annemle babam yıllardır ayrı evde yaşıyor babam asla benle ilgilenmez korumaz zorla para verir sadece. Annem ise o da onun bir tık iyisi ama hiç normal bir anne değil. Neyse. Ben ikisine de hiç gücenmiyorum çünkü hep bana yalan söylerler arkamdan iş çevirirler. Annem hep eşyalarımı karıştırır. Babam sapıktır beni bile taciz etti ama onu tutar savunur. Adam yüzlerce kez aldattı taciz etti onlarca insanı ve kadın onu hep korur asla sorun yapmaz ve evli kalır. İkisi de sadece imaj ve para ve kendi keyiflerini düşünür hep beni başlarından savdılar çocukluğumdan beri. Hep evden attılar. Hiç ailecek birlikte bir şey yapamazdık. Ben çok yalnızım. Hep odamda tek oturdum ya da dışarda insanlarlaydım. Çok kötü ama aile boşluğu. Aynı evde herkes ayrı odada oturur ne zaman konuşurlarsa kavga ederler. Aynı sofrada oturup yemek bile yiyemez aynı arabaya bilemeyiz kavgadan. Çok yorucu. Ben hiç kavga sevmem ama o ikisi bayılır. İkisi bana da hep sataşır. Hep bana yalan söylediler kendi çıkarları için. Kendi isteklerini dayattılar zorladılar. Ben hiçbir şey seçemedim.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaşın doğru ise ergenlik dönemini geçmişsin yanlış kararlar vermezsiniz ama dikkatli olun çok it çakal var bu durumunuzdan istifade etmek isteyen onun bunun çocukları çıkabilir dikkatli olun Gine de siz bilirsiniz.
Saygılarımla
Evet ergenlik dönemini atlattım ve çok iy çakal da oldu sadece erkek değil Kadınlarda da yani bunun yaşı cinsiyeti ypk bu durumu kullanıp beni süistimal etmek isteyen çok insanla tanıştım ondan belli etmiyorum dışarıya zaten. İnsanların çoğu çok kötü.
Bir şey diyemiyorum haklısınız
Herkes diyor işte ayrıl evden tek yaşa. Bu asla iyi bir yol değil. Tek olunca çok daha tehlikeli şok daha savunmasız oluyorsun. Birisi seni taciz edip saldırabilir. şu an annemle yaşıyorum ve bu en güvenlisi. Tek yaşadığın zaman herkes taciz ediyor ya da kullanmaya çalışıyor seni kızlar bile mesela evini kullanmaya çalışıyor
Ailenden başkasına güvenme evleninceye kadar sevgilin olacak kişiye bile güvenme.
Ailenden zarar gelmez ama ailen haricî herkesten zarar gelebilir. Malum herkes benim kadar saf ve odun değil ukalalik olacak ama
Evet öyle zaten ben kadınlardan da erkeklerden de çok kazık yedim dost sevgili dediğim ondan yine aileme döndüm. İnsanlar çok daha tehlikeli yani ailemden zarar gelmiyor en fazla sinirimi bozuyorlar.
Tamam de geç onlara da tartışmaya girme
Erkekler de sonuçta benim aile olayımı bilmemelerine rağmen psikolojik duygusal şiddet uyguladılar ya da tehdit ettiler korkuttular vs Baskı yaptılar. Yani acımasız ve kötü oluyor vicdansız oluyor korkusu yok. İşine gelmeyince. Kadınlar da öyle. Aynı. Canım cicim dostum diyor ama bir şeyine sinir olsa kavga etsem direk kazık arıyor senin canınınyalacak kötü şeyler yapıyor.
Evet işte herkes öyle diyor annen konuşsun boş ver takma diyorlar. Öyle yaşıyorum aynen.
Peki arkadaşım Allah klaylık versin takip etmek ister misiniz?
kıyamam sana
geçmesinin tek yolu kendi ayaklarının üzerinde durman
bir mesleğin olursa ayrı eve çıkarsın ve hayatını yaşarsın lütfen bunun için çabala ve kurtar kendini
Çabaladım üç okul bitirdim zaten ayrı ülke ve şehirde evde de yaşadım ama yalnız ya da yabancılarla ya da sevgililerimle yaşamak iyi gelmedi. Hepsi daha kötü geldi bana güvensiz yalnız kötü hissettim. Annemle de mutsuzum ama daha güvende hissediyorum.
ya senin yaşadıkların eğer doğruysa babanın tacizi falan bana özelden yazabilirsin
yorumlarda konuşulucak küçük bir konu değil çünkü
Burdan konuşabiliriz evet taciz olayı çok var ergenlikten beri. Ama fiziksel değil dokunmadı ama yan odam p*rno izler evde çıplak gezer yanımda ya da benle seks konuşurdu önümde kadınlarla flört eder sarkardı hala da öyle de görüşmüyorum. Ben zaten benim çamaşırlarımı karıştırıp sapık not bırakınca polise verdim dava ettim uzaklaştırma çıkardım o zaman korktu bi daha hiç bu eve gelemedi. Ama önce annem hep onu koruyor beni susturuyordu. Ondan adam her ortam buldukça bana sapıklık yaşıyordu. seks muhabbeti açıyor bana sapık şeyler anlatıyordu. Anneme hep diyordum ama duymazdan geliyordu. Sonra açtım teyzeme amcama dedim ama onlar da umursamadı çünkü adam sapık ve herkes biliyor ve kabul etmiş resmen.
kendi hayatını kur ve ikisindende uzaklaş
Yapmaya çalışıyorum ama kolay değil.
yaşın kaç ve iş sahibi misin?
Evet çalışıyorum 28
o zaman bir ev tut ve ayrı yaşamaya başla veya hayatında biri varsa onunla evlen ve geçmişi bırak ardında
Hayatımda biri yok. Ayrı ev tutacak ekonomi yok.
özelden konuşalım mı?