Olabilir
Olamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Zombiler, popüler kültürde sıkça yer alan bir kavramdır ve zombi kıyameti birçok kitap, film ve TV dizisinde yer alır. Ancak, zombilerin gerçek hayatta var olup olmadığı konusunda bilimsel bir kanıt yoktur. Zombi kelimesi, aslen Haiti folklorundaki yaratıklara atıfta bulunur ve bu yaratıklar, batı folklorundaki hayaletlerden pek farklı değildir. Günümüzde insanlar, “zombi” kelimesini daha gevşek bir şekilde kullanmaktadırlar. Genellikle metaforik olarak, çevresindeki olaylardan habersiz, yavaş hareket eden ve apatik olan herhangi bir kişi veya şey için kullanılır1. Ancak, doğada zombi veya zombi benzeri varlıkların gerçekten var olup olmadığı ve eğer varsa, bunların ne oldukları ve nasıl bu “ölümsüz” duruma geldikleri konusunda bilimsel bir kanıt yoktur. Bu nedenle, zombilerin yakın gelecekte gerçek olacağına dair bir kanıt bulunmamaktadır.
Cevap
8Cevap
Evet bence mümkün olabilir ama bunun için virüs ya da o tür hastalık çıkması gerekiyor.
Anca hayallerimizde. Bir şeyler üretip, çalışıp para kazanmaktan yoruldum. Göçebe hayatı istiyorum avlanmak ve değerli şeylere el koymak.
Şu anda millet zombi yaşıyor zaten tek farklari tam insan gorunumdeler
Çok fazla zombi filmi izlemiş biri olarak gerçek olabileceğini düşünüyorum bazen 😂🙈
Olabilir neden olmasın uzaylı yok dediler o kadar varmış her şeyin var olma ihtimali çok yüksek bence
Atp parçalamayan kaslar hareket edemez oyuzden korkma zombilerden
Korkmuyorum da belki hastalık misali olabilir. Öldürerek değil de etçil bir canlı olarak hayatını devam ettiren, ruh hastası et yiyen ve saldırgan canlılara dönüşemez miyiz bir virüs yüzünden?
Neden hakaret ediyorsun?
Zaten Zombi gibiyiz iş ev ev iş
Olabilir, aşıların amacı o olabiliiiir.
Tatmin olmadım. 😂
Saygıyla tartışalım, zombiler mutasyona uğramış insanlar olacakları için ölü olmayacaklar, ATP yakarak hareket edebilecekler.
bizimkiler zombileri bile sever
Zombiyi taciz edecek kadar sapık tanıdıklarım olmuştu zamanında 😂
zombiyi skrek insan haline getirenler tanıdım ben:DDDDDD
Sanmam
Hiç sanmıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?