28 gün sonra, TWD., zombieland, residant evıl... hepsinin konusu aynı hemen hemen. Peki gerçek dünyada biz insanların bilimi böyle bir salgına yol açacak bir virüs elde etmiş midir sizce? :D
ya da edebilir mi?
ya da edebilir mi?
klonlama artacak ve artık hücreleri birleştirerek yeni bir tür çıkaralım derken insanlara düşman yabanı bir canlı çıkacak ortaya. Hurrrraaa
Çok tatlıymış ısırır mı? :/
eger zombiler geliyosa ben mila jovovich in rolünü alıcam
Keşke öyle birşey olsa ya ne kadar ekşınlı olurdu 😃
Cevap
7Cevap
Sırf böyle birşey. olur. diye hergün egzersiz yapıyorum o yüzden şimdi uyumalıyım :-D
Atik ve güçlü olan kazanır :-P. İyi geceler kardeşim :-D
Edebilir. Etsin. :D Salsın dışarıya. :D Bekliyoruz yani o kadar kişi. :D bir apocalypse olsa da biz de hayatta kalsak diye. :D
Merak etme usta. Adres bırak sen biz atlar gelir alırız. :D
Ya zorluğu yok, bak evdesin diyelim. Kapıyı kilitleyeceksin. Ben 2. kattayım. :D Rahatım ondan. Kapı çelik. :D Alet edavat vs de var. :D Böyle bir şey olsun hazırlıklıyım. :D zaten ilk arkadaşları bulmaya çıkarım çıkarsam. :D olmadı , onlardan haber alamazsam evde beklerim bunlar kırsala çıkana kadar. :D Yiyeceğim var çok şükür. :D Bizim sokak da tam esnaf sokağı. :D Hiiç problem yok yani. :D
:D sıkıntı yok :D sen bana bırak :D onları çoktan düşündük biz :D bir arkadaş var benim burada aynı kafadayız. :D bir de Left 4 Dead'deki tank gibi arkadaşım var. :D Halterci :D onları alır gelirim her türlü :D yorma kafanı sen :D
inş eder ortalık karışır zaten çok sıkıldım bu maraton hayattan bir virüs çıkar ısırılma yoluyla bulaşır insanlar tam zombi gibi degilde virüs sayesinde saldırganlaşır aklını kontrol edemez fena biyer olurdu dünya aksiyona bak :)
herkez böyle birşeyin hayalini kuruyor eminim :) Ulan bir zombi saldırsada alıym tabancamı tüfeğimi çıkıyım ava :) arada güzel kızda araklarım bakıyım yardıma muhtaç kız varmıdır acaba belki aramızda bir aşk doğar beni herosu yapar. a. dsa. dasdad
mümkündür.
olsa güzel olur benim hoşuma gider bir zombi tarafından yenmek ^:^
oluur oluuuur bal gibi oluuurrr...:D
Ben mesela yaşayan bir ölüyüm.
Ekşın olurrrrr :D
Çalışmalar sürüyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar