EŞİMDEN FİZİKSEL VE PSİKOLOJİK ŞİDDET GÖRÜYORUM😭😭?

Gerçekten artık dayanacak gücüm kalmadı. Devlet memuruyum.26 yalındayım eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Eşim evlenmeden önce melek gibi adamdı. Şu an resmen bir canavar oldu. İntihar seviyesine geldim. Önce sözlü hakaretlerle ve toplum içinde bağırma ile başladı. Bu seviye giderek artmaya başladı bu süre zarfında kimse ile paylaşmadım işe hiçbir şey yokmuş gibi gittim.3 kere fiziksel şiddete uğradım üstümde çakmak çaktı yerde baygın yatarken suratıma 5 lt su dökerek boğmaya çalıştı beni. Gizlice hakaretlerini ses kaydına almaya çalıştım farkettim ve sildi o sırada telefonu elinden almaya çalışırken telefonu duvara fırlattı. Hiçbir şekilde delil toplayamıyorum. Hakaret ettiğini iş yerinden arkadaşım telefonda duydu ama şahit olmaya yanaşmadı. Eve gizli kamera taktırıp kanıtlamak istiyorum ama bu sefer suçlu ben çıkarım diye korkuyorum hukuka aykırı delil olarak bu durumu ailemle de paylaştım o değil sen psikolojik tedavi gör dediler bana. Elimde mesleğimde var param da var şu an da aynı yerde çalıştığımız için izimi kaybettirme şansım yok ona. birikim ama canıma kast eder diye şu an korku içinde yaşıyorjm kimseye de anlatmadım daha arkadaşlarım duysa şoklar içinde kalır çünkü asla belli etmiyorum. Son uyguladığı fiziksel şiddette de kafama ceketle vurdu beni ordan oraya alıp savurdu çenemi kıracak kadar defalarca sıktı duvara fırlattı bana küfür ve hakaret etti evden çıkmaya çalışırken geri kapıdan içeri zorla asıldı yardım edin diye komşulara bağırdım kimse gelmedi eve geri soktu ve asılırken ayağıma çelme taktı ve yere kafamı çok sert şekilde vurdum sonra gelip seni çok seviyorum sana aşığım demeye başladı bir saniye geçmeden Allah aşkına bana bi akıl verin ben ne yapacam artık kafam durdu. İspat aşısından sıkıştım kaldım. Kamera taktırsam onu da farkedecek yüzde yüz eminim ses kayıtlarının hepsini sildi zorla farkedip.

Güncellemeler
+1 yıl
Telefonum 14 pro max ve duvara fırlattı kendi maaşımla emeğimle aldım telefonu Allahtwn telefon sağlammış bir şey olmadı o fırlatmaya.
EŞİMDEN FİZİKSEL VE PSİKOLOJİK ŞİDDET GÖRÜYORUM😭😭?