Merak ediyorum, İslam ülkelerinin liderleri geceleri nasıl rahat uyuyor? Kafirler yapppmadıkları zulüm kalmadı lan Müslümanlara zulmetmeyen birrr tane bile ülke kalmadı. Nasıl rahat uyurlar lan? Hepsi mi Müslüman görünümlü kafir lan?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Madem Kafir ülkeler müslümanlara eziyet ediyor neden müslümanlar denizlerde ölme pahasına çoluk çocuk kafir dediğin ülkelere sığınıyor?
Kafirler Müslüman ülkeleri bombalıyor işgal ediyor mahvediyor yaşanacak halini bırakmıyor, ne yapsın savaştan canını zor kurtaranlar da sömürgeci işgalci olan ülkelere sığınmak zorunda kalıyor
Okada müslüman ülke varken neden kafirlere sığınıyor bu halk peki?
🤦♀️🤦♀️🤦♀️ çoğu zaten Müslüman ülkelere sığınıyor cahil misin niye tüm Suriyeliler Türkiye’ye geldi? En çok mülteci alan ülkeler hep Müslüman ülkeler zaten
En çok Suriyeli almanyada Afgan almanyada Türkler yine almanyada ki kapıları açsa kimse kalmaz Türkiye’de Türkiye bir geçiş ülkesi oraya gelip para biriktirip Avrupa’ya kaçıyor hepsi kimse Türkiye güzel müslğman diye gelmiyor
Hahahahaha boş yapıyorsun Almanya’da Müslüman oranı %6, İslam ülkesi Dubai’de ise hristiyan nüfusu %50’den fazla. Kim kimi işgal ediyor?
Avrupa’ya sığınma başvurularına bak %85i müslüman sığınmak istedikleri yer hristiyan dinsiz dedikleri insanlar artı %50 değil %13 hristiyan nüfusu var ki onlar sığınmadı kaçmadı
Sen ne kadar muslumansin bunu da sorguladin mi kuzum
Ben ne alaka
Niye
kafir ne mk ya eline fırat geçse amerikaya almanyaya gidersin ama afganistana gitmezsin demi
Ne gidicem lan sömürgeci ülkelere özürlüüüü ayrıca ben senin gibi fakir değilim istediğim yere giderim ki gideceğim de zaten seneyeki yaz Dubai’ye taşınacağım ezikkkkk
dubai zaten güzel yaşayacagın bir ülke neden illa zengin olan ülkelere gidiyosn ayrıca özürlü olmak kötü bir şey degildir allahın bir takdiridir size göre. bunla dalga geçmen allahla dalga geçmektir. fakir olmakta aynı şekilde. max müslüman işte :D
birde fakir oldugumu nerden biliyosun hani fakirimde nerden biliyon merak ettim o kadar mı belli la opemROĞJGOJQP4KYP4KLĞH3L4
Hakajsjsjsja niye zengin Müslüman ülkelere taşınmak yasak mı 🤣 Dubai’ye taşınacağım ağla fakirrrrr
kanka bana biraz trolsun gibime geliyor k. bakma :D sanki eglenmek için sormuşsun gibi öyleyde komik degil :D
Dubai’ye taşınacağım ağla
la neden aglayım papagan gibi aynı şeyi söyleme dubai nasıl bilmiyorum bile çok beynin başka cümle üretemiyor mu :D
Kim müslümanlara zulmediyormuş?
Eben
Tabi verecek cevap olmayınca
Bide utanmadan soruyor ya cahil
Ben bir zulüm göremiyorum aksine müslüman olduğunu iddia eden ülkeler gayrimüslim insanlara zulmediyor.
Aynen Suudi Arabistan her gün İsrail’i bombalıyor, Fransa’yı sömürüyor. Afganistan zaten ABD’yi işgal etti bombalamaktan dümdüz etti. Haklısın.
11 Eylül'de vahim terör saldırısında kimlerin şüpheli olduğu belli. Suudi Arabistan zaten zamanında denedi ancak İsrail savaştan alnının akıyla çıktı.
11 Eylül’ü görüyorsun ama ABD’nin onlarca işgal ettiği Müslüman ülkeleri görmüyor musun? Sen ben kör gözünüüüüüü
Amerika'nın işgalleri gayet haklı gerekçelere dayanıyor. Dünyayı tehdit eden terör örgütleriyle mücadele eden ABD gerçekten takdire şayan işler sergiledi. Ancak Afganistan'daki yenilgi beni oldukça üzdü umarım Taliban varlığını idame ettirmek.
Hsksksğwlsğksşwksğskskzjsjsa Evet, Türk askerlerinin başına çuval geçiren (haklı gerekçelerden ötürü) ABD’yi tebrik ediyorum.
Bir komutanın yaptığı hata tüm ülkenin hatası değildir. Ancak Türkiye-ABD-İsrail üçlüsü ezeli müttefik olacaktır
İsrail? 10 Türk’ü gemide öldüren İsrail? Kesinlikle! 💯
En azindan birinci dünya savaşında ayaklanan Araplara göre daha nitelikli bir müttefik. Kaldı ki çoğu İsrail görevlisi bu davranışı kınamış ve özür dilemişti.
Ah, özür dilediyse sorun yok ya canım müttefikimiz ❤️💘 10 Türk ölmüş ne önemi var özür dilediler işte ☺️🇮🇱💘
Evet İsrail Türkiye'nin her zaman dostu oldu olmaya da devam edecek
İsrail başbakanı Netanyahu’nun oğlu Türk bayrağına hakaret etti ☺️🇮🇱💘
Netanyahu “Kürdistan kurulmalıdır” dedi ☺️🇮🇱💘
Filistin’de bir bakkal, duvara Türk bayrağı astığı için İsrail askerleri tarafından tutuklandı ☺️🇮🇱💘
Mavi Marmara’da sorgusuz sualsiz 10 Türk vatandaşı öldürüldü ☺️🇮🇱💘
Yaşasın Türkiye-İsrail dostluğu! 🇹🇷🇮🇱
Netanyahu'nun İsrail halkı tarafından nasıl protesto edildiğini hatırlatmalıyım öyleyse. Ayrıca İsrail'in Türkiye'ye şu an kızgın olması gayet normal. İsrail topraklarında gayrı resmi bir devlet olan Filistin'in desteklenmesi kesinlikle yanlıştır.
Evet, İsraillilerin Netanyahu’yu protesto etme sebebi Netanyahu’nun Kürdistan’ı desteklemeseydi 🤣🤣🤣 Netanyahu’yu kim Başbakan olarak seçti? 🤔 acaba İsrail halkı olabilir mi 🤔
Oy canım İsrail bize birazcık kızmış, bayrağımıza falan küfür etmiş Türkleri öldürmüş yerim ben onun kızmasını 😍
Türklerin AKP'yi seçmesi tüm Türklerin batı ve Avrupa'dan nefret ettiği anlamına gelmiyor. İsrailliler mevcut seçenekler arasında tercih yapar ve birden fazla kriteri göz önünde bulundururlar. Ayrıca Türk Yahudileri ve Türkiye'deki müslüman etnik gruplar ile İsrail arasında samimi bir dostane ilişki olduğunu da biliyorum. İsrailli çok tanıdığım oldu.
Ayrıca Türkiye AKP iktidarına kadar İsrail için yakın bir dost ve müttefikti. İslami örgütler yüzünden iki ülkenin arasının bozulmak istendiğine inanıyorum. Umarım Recep Tayyip Erdoğan İsrail'in dostluğunun samimiyetini anlar.
Filistin tanınmamalıdır
Müslüman olmayan*
İsraillilerin Netanyahu’yu protesto etmesinin sebebi yargı reformuydu. İsrail’in bu kadar Türk ve Türkiye düşmanı yaptığı şeyler ortadayken neden illa İsrail’i dost ve müttefik olarak görmeye çalışıyorsun? Bunun sebebi İsrail’in İslam düşmanı, zulmeden bir ülke olduğu için havalı görünmesi olabilir mi?
İsraillilerin Türklere yönelik düşmanca bir ifadesini ben duymadım siz öyle bir sanriya kapılmış olabilirsiniz. İsrail'in rahatsız olduğu konu son yıllarda Türkiye'de İsrail karşıtı propaganda yapılması. Ancak tarihsel bağ iki ulusun dostluğunu garantiliyor.
Ayrıca evet bazı Arap ülkelerinin Ortadoğudaki varlığından rahatsızım İsrail'in sınırlarını genişletmesini umuyorum.
Demek istediğim şu, mesela Tacikistan, hiçbir zaman Türk vatandaşlarını öldürmemiş, bhiçbir zaman ne Tacikistan başbakanı ne başkası Türk bayrağına hakaret etmemiş, Kürdistan’ın K’sini bile söylememişler. Türkiye-Tacikistan ilişkileri hiçbir zaman kesilmemiş, ya da baltalanmamış…
Örneğin Tacikistan’ı bile Türkiye’nin müttefiki olarak görebilirdin, ama sen Türk ve Türkiye’ye bir çok yanlış yapan ilişkilerimizi bile yeni yeni normalleştirdiğimiz İsrail’i müttefik ve dost görüyorsun. ya da 2021 yılında Türkiye-İsrail ilişkileri “normal” oldu.
Tacikistan’ı Türkiye’nin dost ve müttefiği görmeyip İsrail’i görmenin sebebi kelimenin tam anlamıyla İslam’a olan düşmanlığından kaynaklanıyor. Tacikistan Müslümanlara zulmetmedi, bu yüzden sana havalı gelmiyor. Senin gibiler herhangi bir ülke İslam düşmanı bir şey yapsa bir anda o ülkeye karşı sevgi beslersiniz, çok yakın hissedersiniz. Eminim İsveç’e de kendini yakın hissediyorsundur, çünkü İsveç Kuran yaktı. Yani ABD ve İsrail Müslümanları öldürdü, İsveç Kuran yaktı. Bu durumda ne oluyor sana göre?
Yaşasın ABD, İsrail, İsveç! Müslümanlara zulüm eden İslam düşmanı havalı ülkeler! 🇺🇸🇮🇱🇸🇪
Tacikistan'ın kendine hayrı yok da bizle mi uğraşacak? Ayrıca İsrail ile ilişkilerimiz 2002 öncesi oldukça iyiydi.
Türkiye Tacikistan'a zaten bir laf söylemedi ancak Filistin'i desteklemesi haklı olarak İsrail'i rahatsız ediyor
İsveç'teki eylemi de ifade özgürlüğü olarak görüyorum şahsen. Ayrıca onların yasalarında da özgürlük olarak tanınıyor
İsrail’in kendine hayrı var mı? 75 yıldır Bayburt büyüklüğündeki Filistin’i ele geçiremiyor, hala “Hamas saldıracak” diye tüm ülkede alarm çalan bir ülke. İsrail’in kendine hayrı var mı da Türkiye’ye olacak? Ben senin amacını anlamadım yani İsrail’in aşırı güçlü bir ülke olduğunu düşündüğün için “güçlü nerde ben orada” hesabı mı İsrail’e böyle hayransın?
Mesele Hamas değil tüm Arap ülkeleri İsrail'in karşısında ancak İsrail zekice bir satranç oynayarak hepsini teker teker yenecek.
İsrail güçlü bir ülke evet Amerika'daki en güçlü lobinin sahibi ancak ben haklıdan yana olmayı tercih ederim
Sen haklıdan değil güçlüden yanasın. Arap ülkeleri de nasıl güçlüymüş ki İsrail 75 yıldır bir Filistin’i yenemedi, bir haması yok edemedi.
Amerika da ona bakarsan Taliban'ı yenemedi Amerika zayıf bir ülke mi?
Ayrıca ben haklıdan yanayım ve neyse ki haklı taraf güçlü durumda
Adı üstünde, “Arap” yarımadası… ve Arap yarımadasında son 2000 yıldır hiçbir zaman devleti olmamış yahudiler bir devlet kurdu, haklılar öyle mi?
Yahudiler yaklaşık 5000 yıldır orada ayrıca Araplar ile Yahudiler akraba ırklardır Yahudilerin kökeni daha eskidir İbrahim peygamber ibranidir
Yahudiler İslam’dan sonra Arap yarımadasından kovuldu, ve binlerce yıl geri gelemediler. Ayrıca evet son 2000 yıldır da hiçbir devletleri olmadı; ta ki zorba hegemonya ABD’nin yardımıyla Arap ülkelerinin ortasında bir yahudi devleti kurulana dek.
2000 yıl önce uğradıkları haksızlığın telafisi meşru bir eylem bunu doğruladığın için teşekkür ederim
2000 yıl diyoruz, herkes herkesi bir yerden kovdu. Türkler Anadolu’ya göç etti de buralar boş bir arazi miydi sanıyorsun? Türkler de yerli anadoluluları kovdu. O zaman şimdi Yunanlar ve yerli anadolulular bizi tekrar orta Asya’ya kovsun, ne dersin?
Avrupalılar da yerli Amerikalıların ülkesini işgal etti, o zaman ABD’yi tekrar “yerli” Amerikalılara versinler ha?
1917'de Britanya imparatorluğu Kudüs bölgesini Yahudilere verilmesini kabul etti peki o halde o dönem o toprakların sahibi olmaya Britanya imparatorluğunun kararlarına riayet edilmeli
Edilmediğine emin misin?
Anadolu’ya sonradan göç etmiş ve şu an muhtemelen eskiden sahibi Yunanlar olan toprakta yaşayan bir Türk olarak bence önce dön bir aynaya bak.
Araplar neden itiraz ediyor o zaman veya siz?
Ayrıca biz kurtuluş savaşıyla topraklarımızı koruduk Lozan ile de topraklarımızın tapusunu dünyanın önüne koyduk
🤔🤔🤔🤔🤔 şu an baya baya Anadolu’yu sonradan işgal ettiğini, aslında orta Asyalı olduğunu inkar mı ediyorsun?
Ayrıca sen hakkaniyetten yanasın, e dünya ülkelerinin sınırı da artık bekli zaten, neden İsrail’in hala sınırlarını genişletmesini istiyorsun?
Arap ülkelerinin dünya için tehdit olduğuna inanıyorum.
Ayrıca türk ordusu Anadolu'yu ele geçirmesine rağmen yerli Rum nüfusunu sürmemiş ve din özgürlüklerini garanti altın almıştır
Arap ülkeleri dünya için tehditse nasıl oluyor da tüm dünyanın petrol benzin ihtiyacını Araplar karşılıyor? ya da neden dünya Araplardan benzin alıyor, dünya için böyle tehdit olan ülkelerden? Neden arabanda Katar’dan ithal edilmiş benzin var? Neden Arap topraklarına ait benzini kullanıyorsun?
Rumlar’ın sürüklenmediğine emin misin? Belki eskiden Bursa (gerçekten de olduğu gibi) sadece Yunan’ların yaşadığı bir Yunan şehriydi? Neden şu an Türk şehri?
şu an türk olduğunu söyleyenlerin şehri ancak genetik analizlerine baktın mı? Türkiye etnik olarak karmaşık bir ülke bu da diğer kültürlere gösterilen hoşgörünün sayesinde.
Dünyanın Araplardan petrol alma güvencesini Amerika sağlıyor. Amerika Arap ülkelerinin tozutmasını önlediği için dünya Amerika'ya minnettar olmalı
Gördünmü, demekki Arap ülkeleri Arapları öldüren ABD ile bile iş birliği yapabilecek kadar olgun ülkelerimiş. Düşündüğün kadar da tehdit değilmiş.
Ayrıca neden bu kadar etnik kökene sahip bir şehrin hepsi “biz Orta Asya’dan göç etmiş Türküz” diyor? Bunu bir düşün.
Yanlış tarih anlatımı yüzündendir.
Araplar olgun oldukları için işbirliği yapmıyor. İşbirliği yapmak zorundalar çünkü.
Bu kadar Arap sevdalısı birini görmemiştim neyse daha fazla tartışmaya değmezsin
Tüm savunmalarını çürüttüm, Orta Asya’dan gelmiş Türk. Bay.
Öyle yaptığını zannettin sanırım cahil cesareti diye buna diyorlar :D
Bu yaptığına tavşan ile dağ hikayesi diyorlar :D
Ayrıca türk olmadığımı belirteyim.
Türk olmadığın belli zaten var sende bir Yahudilik 🤣 bu kadar yahudi hayranı olmandan ve cahilce tezlerinden ve islam düşmanlığından belli oluyor
Yahudilikle alakam yok ancak ben hiçbir millete hayranlık duymam. Ancak sen sanki Araplara olağanüstü bir hayranlık duyuyor gibisin 🤣🤣🤣
Neyse ki İsrail ve ABD gibi ülkeler var ki dünya emin ellerde tutuluyor
Hadi ama dostum, ben hiçbir Arap ülkesi için “dostumuz müttefikimiz” demedim, bunu diyen sensin. Baya baya hayranlık duyuyorsun işte yahudilere. Ayrıca aynen Dünya emin ellerde, yaşasın Rusya! 🇷🇺 nazileri 🇺🇦 yok ediyor ne güzel dünya
Sorduğun soru pek öyle demiyor. İslam inancına sahip olmayanları kafirler diye aşağılaman da bonus :)
Senin Arapları aşağıladığın kadar aşağılamadım kimseyi ☺️
Nerede aşağılamışım :D. Ben Arapları vay müslümanlar diye görmüyorum ancak sen müslüman olmayanları "Kafir" olarak görüyorsun :)
En büyük zulmü onlar yapiyor boş ver.
Aynen Suudi Arabistan Yemen’e yapıyor mesela. Kafir ülkelere taş atan yok. Bu liderlerin hepsi Müslüman görünümlü kafir herhalde, kelimenin tam anlamıyla HEPSİ.
Gercek Musluman kim? Hepsi oyle.
İslam ülkelerinin liderlerinde 1 gram müslümanlık varsa ben en adiyim
Diğerleri de ayni.
Diğerleri kim ya
Muslumanlar.
Korkak Müslüman erkekler şu devirde
Abi ne alakasi var islam da sutten cikmis ak kaşık degil hani.
Evet değil İslam bir din
Zulum var islamda da.
Naptı Müslümanlar ananı mı s22kti?
Hadi gir ötede ağla 5 dolar için Dubai’li Müslüman erkeklere verirsin sen anan gibi 🤣
gerçek islam o zaten
Ne? Kafirlere boyun eğmek mi gerçek islam?