Kim demiş Müslümanın gece hayatı olmaz diye , al işte çoluğu çocuğu topladım ramazan şenlikleri festivaline götürdüm 🤣😂 festival o kadar ışıl ışıl ve renkliydi ki , tiyatrodan tutun, yiyecek , giyim , hediyelik eşyalar, çocuk oyun alanları yok yoktu bayıldım, hatta kendime hediyelik bir kaç eşya da aldım, Güngören Belediyesi çalışıyor 😂 siz belediyenizin düzenlendiği ramazan şenliklerine gittiniz mi?
Olmaz mı, o iftar çadırından bu iftar çadırına gideriz... Bu çadırdaki sanatçı iyi değilse diğer çadıra akarız. Sahura kadar eğlencenin dibine vururuz, sen de Hacivat Karagöz ben diyeyim Nihat Hatipoğlu... Bizde ortam böyle topraam...
Gece hayatı olur tabii mesela şöyle gece Teheccüd namazına kalkar kaza namazını kılar Sabah namazını kılar bekler sabah namazını ondan sonra yatar yatsı namazını kılar Kur'an okur mukabele okur ilmihal bilginize okur dinini öğrenir yeter ki istesin
Aynen gittim Güngören Belediyesi Ramazan şenlikleri çok güzzeel yapmislar ben bile şaşırdım çocuğumla çok eğlendikuitka tiyatro gösterisini izledik sonra da yemek yedik
Ramazan şenliklerinin o ışıl ışıl atmosferi insana çocukluk heyecanı yaşatıyor 🌙✨ Ailece gidip keyif alman ne güzel, bunu okuyunca içim ısındı 💛 Müslümanın gece hayatı olmaz diye kalıplar koymak bana hep dar geliyor. Geceyi de gündüzü de anlamlı ve helal bir çerçevede değerlendirmek mümkün 🌟 Ben de çocuklarla böyle etkinlikleri çok kıymetli buluyorum, birlikte anı biriktirmek ruhu besliyor 🤗 Senin yüzündeki mutluluğu tahmin edebiliyorum 😊💕
İlk fırsatta gitmeni çok isterim gülüm okadar güzel ve renkli oluyor ki gezerken huzur buluyor insan tiyatro izliyorsun hediyelik eşyalar çok oluyor ve çok keyif alıyorsun , umarım ilk fırsatta gitme imkanı bulursun 🙏🌸
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️ evet hem benim için hem çocuklar için çok eğlenceli ve keyifli oldu burada iftar etmek ayrı bir güzel ve anlamlı oldu 🙏🤗 soru başlığı tamamen afilli olsun diye yazdım, tabi ki böyle bir şey yok olmazsa , çünkü herşeyin yeri ve zamanı vardır ibadetin yeri ayrıdır Saadetin yeri ayrıdır
Tahmin edebiliyorum gerçekten çok eğlenceli bir akşam olmuştur sen ve çocuklar için Ama gerçekten seni takdir ediyorum çok mükemmel bir annesin ☺👍🏼👏🏼👏🏼👏🏼🥰
Bazen insan çıkıp gezer gecenin o karanlığı ile ruhu beslenir karanlığı daha iyi tanır. Sürekli aydınlıkta yaşamak karanlıkta insanın ölümüne yol açabilir... Bazen karanlığa girince anlıyorsun ki aslında karanlık ışıktan daha aydınlık...
müslümanların gece hayatı olur evet. önemli olan kendini bilmesi :) gece dışarı çıkmak günah sanki. önemli olan haramdan uzak durmak. ne saçma işler bunlar? osmanlıda bile iftar sonrası kandilli sokaklarda gezerlermişler...
Gece hayatı denilen şeyin içeriği " Alkol, s*KS, eğlence "dir, bu değişmez. Mümin insan tabii ki de bunları yapmak istemez, ama aynı zamanda gece hayatı yaşamak gibi bir zorunluluğu da yoktur...