23 yaşındayım. Hemşireyim. 2 senedir hayatımda biri var kendisi 27 yaşında babasının şirketinde çalışıyor. Tutucu bir ailesi var. Ben şu an evlilik dışı ondan hamileyim. Bebek 3 haftalık. Sevgilim bunu duyar duymaz beni ailesinin karşısına çıkardı onlarda evlenmeden hamile kalan onun bunun alttina yatttan kız bizim aileye gelin gelemez dedi. Sonra sevgilim karnında sizin torununuzu taşıyor bu kız dedi. Sonra babası taşıyor da edep çerçevesinde mi taşıyor diye sordu. Beni istemiyorlar kısaca zaten benim de annem babam ayrı tek çocuğum annemle yaşıyorum. Annem evliliğime karşı olduğunu gezip tozmam gençliğimi yaşamam ve bebeğimi aldırmam gerektiğini söyledi ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılValla hemşire hanım öncelikle sizden çok büyük özür dilerim. İster kırılın ister darılın ama temiz aileden gelen asil hiç bir bayan kesinlikle evlilik öncesi cinsel birliktelik yaşamaz.
Adamlar haklı. Öyle rastgele adamın zorlamasıyla her gün her saat altında durdun. Allah bilir. O mercimek fırına girmesin diye kim bilir kaç KERE dışarı fırladı bırakmadın. Sonunda ikiniz dayanamayıp. Fırına attınız pişirdiniz
Madem o kadar çok seviyor
İstiyor seni. Sen de çok sevdiğin için her gün her saat. Verdin. Verdikçe verdin
Hadi şimdi kalksın. Senin için o şirketi bıraksın. Sonucunda evlenmeden anne Baba olmuşsunuz. Yıllarca. Aynı yatakta aynı yastığa baş koydunuz. Hani çok seviyor yaaaaa. Ana kuzusu baba kuzusu bey efendiye söyle bakalım babasının şirketi olmadan nasıl yaşayacak
Ayvayı yedin. Hem de isteye isteye o ayvayı yedin
Geçmiş olsun diyecektim. Ama gel gör ki yıllarca yattın. Kalktın. Adamın ağzına tadı verdin
O artık bir daha gelir mi?
O seni alsa dahi,
Asil gelenekten gelen aile nasıl alsın seni
Bugün oğluyla yarın başkasıyla yapmayacağın. Ne mağlum08 Yorumla- +1 yıl
Üstelik zorla adamı
Adamı tehdit et
Sevgilini mahkemeye verirseniz milyonlarca lira tazminat alırsın
Ama öncelikle tehdit et. Beni almazsan. Seni vururum intikamımı alırım de. Sakın mahkemeden söz etme
Çocuğu doğur. O çocuk sayesinde. Hem o sevgilini hemde ailesini memlekette rezil kepaze edebilirsiniz
Sonucunda evlilik vaadiyle evlenmeden sana her türlü cinsel birliktelik yaptı
Zorla ırzına geçti
Korkma arkanda ben varım Avukat arkadaşlarım var sana yönlendirebilirim - +1 yıl
Sen vermezsen kim zorla sana biner?
Hemde 1 değil 2 değil senelerdir karı koca hayatı yaşamışsın sen
Kim zorla ırzına geçti
Merak ediyorum
Kadın kısmını iyi biliyorum
İzin vermezse nikahlı kocasına bile dokundurtmazken. BASİT öyle çıktığı herkese nasıl zorla altında kalıyor
- +1 yıl
Birde bana abi diye yazdın
Senin gibi kardeşim olsaydı inan ya gebertirdim ya da kardeslikten red ederdim
Onur gururumu ayaklar altında ezdirmis kardeşi kim ister - +1 yıl
Erkekler tamam zaman kendi onuruyla oynar ama kadınlar tamam zaman bütün ailedeki herkesin onuruyla oynanır
Ve görüyorum ki bazı toplumlarda bunlar çok normal görülüyor
Sizin mezhebiniz çok geniş
Bizim ne yazık ki öyle geniş mezhebimiz yok
Kadınlar kainatta yaratılmış en kutsal varlıklardır
Evlatların cenneti neden annelerin ayakları altına serilmiş
Anne demişken. Onuruyla gururuyla iffetini muhafaza etmiş anneler öyle köprü altında ki kadınlardan bahsetmiyorum
İster erkek olsun ister kadın hiç fark etmez
Namussuz namussuzdur - +1 yıl
Abicim kadin o hatayi yapiyorsa ve şu şekil ceza alıyorsa mesela erkekte aynısını alır erkek yapıyorsa o hatayı tüm ailenin gururu onuru ile oynar kadinda bunun cinsiyeti yok Allah cinsiyete göre cehennem azabı vermez ben karşıyım nikahsiz yapilmasina ama yapana da bisi demem her koyun kendi bacağından asılır yapmış bir hata ya da öyle yetişti bilemezsin yargılamak sana bana ona kimseye düşmez olay bu.
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılSorunuz oldukça karmaşık bir durumu ele alıyor. Öncelikle belirtmeliyim ki, bu tür durumlar duygusal ve zorlayıcı olabilir. İlk olarak, bu süreçte sizi anlayacak ve destekleyecek birileriyle konuşun. Yakın arkadaşlarınız, aile üyeleriniz veya bir terapist bu konuda size destek olabilir. Sevgilinizle açık ve dürüst bir iletişim kurmanız çok önemlidir. Bebeğinizin geleceği konusunda nasıl bir yol izleyeceğinizi birlikte karar vermelisiniz. İletişim, bu tür durumlarda çözümün temelidir. Bebeğinizin doğumu yaklaştıkça, hukuki konuları da göz önünde bulundurmalısınız. Bebeğinizin hakları ve sizin haklarınız hakkında bilgi edinmek için bir avukattan danışmanlık alabilirsiniz. Ebeveynlerinizle ve sevgilinizin ailesiyle açık ve saygılı bir şekilde konuşmayı deneyin. Onların duygusal tepkileri anlayışlı olmayabilir, ancak açık iletişimle belki de bir çözüm bulunabilir. Bu zorlu süreçte, sizin ve bebeğinizin iyiliği en önemli faktör olmalıdır. Ne olursa olsun, kendi kararınızı vermelisiniz. Bebeğinizi büyütmeye ve ona iyi bir hayat sunmaya karar verirken dikkatli olmalısınız. Duygusal olarak bu süreci atlatmak zor olabilir. Bir terapist veya psikologdan yardım almak, bu zorlu dönemi daha iyi yönetmenize yardımcı olabilir.
Unutmayın ki herkesin durumu farklıdır ve bu tavsiyeler, sizin durumunuza uyan en iyi yol olmayabilir. Ancak bu adımlar, bu karmaşık durumu ele almanıza yardımcı olabilir. Özellikle bebek doğduktan sonra, onun sağlığı, mutluluğu ve güvencesi sizin için en önemli olmalıdır.00 Yorumla
+1 yılŞöyle bir şey söyleyeyim eğer aileler başında böyle bir şey söylüyorsa bize uygun değilsin diyorsa istemiyorum diyorsa o işten daha hayırlı bir şey bekleme bence bence o ilişkiyi bitir ve kendi yoluna bak çünkü ilerleyen dönemlerde istenmeyen kişi olarak çok uğraşırsın ve başını da bir ton sıkıntılar alırsın böyle sorunlu kişiliklerle hayatla uğraşma, yani muhafazakar tutucu bir aile ise belki de senin giyim şeklin ailenin yaşam şekli kültürü birbirine uymuyordur ve gerçekten ilişkilerde ya da evliliklerde insanların birbirinin kültüre uymuyorsa yaşam şekilleri birbirine uymuyorsa ilerleyen dönemlerde çok büyük sıkıntılar yaşarsın benden sana söylemesi isterseniz uzak durmanı tavsiye ederim kadın zaten sana açık açık söylemiş daha bu ilişkiyi veya bu görüşmeyi devam ettirmek saçma
00 Yorumla
+1 yılAilenin kararları önemli tabii ki ama erkek tarafının ailesi çok yargılayıcı, gurur kırıcı konuşmuş. Sanki tek ahlak kadında var. Resmen Türk filmi olmuş. Annen de yaşın daha küçük olduğu için öyle demiş. O bile daha anlaşılır ama sen bir can taşıyorsun. Bir cana kıymak bu kadar kolay olmamalı. Sevgilin aklı başında birine benziyor. Bence sevgilini evlenmesi konusunda ikna edersin, sen. Zaten aklından evlilik geçmiş.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
37Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılAha valla kızılcık şerbeti ablam şimdi derler ki edepsizlik flnfistan evlilik öncesi ilişki senin tercihin kimseyi ilgilendirmez aile biraz sanki oğlu senle evliymis de sen onla evli degilmissin gibid davranmasin ogluna sorsun biraz da sen niye bu kızı evlenmeden şey yaptın diye ikiniz de bunu okeylemissiniz ve yapmışsınız sorun sizin ailenizin tepkilerini önceden tahmin etmemeniz yani bu çocuğun ailesi bir anda mi tutucu olmuş senin annen bir anda mi reddedicek bir insan olmuş siz annenizi babanizi tanımıyor musunuz ki bu arada verdikleri tepkiyi doğru bulmuyorum ama o da onların yaşam tarzı 1 korunamamissiniz 2 ailenizin tepkisini tahmin edecek kadar zeki degilmissiniz ya ailenizi ikna edin ya da beraber yasqmaya başlayın her şeyi göze alıp ama kendi tercihinizden dolayı utanmayı gerektirecek bir şey yok birlikte olmayı seçen sizsiniz aile değil bu senin hayatın yani edepsizlik vsvs diye düşünme senin için öyle değildir herkesin hayatına karışan malumlarbicin öyledir yani kısacası her şey sizde bu saatten sonra
18 Yorumla- +1 yıl
Yok kız yattı biricik oğullarını ayartti
Cevap sahibi+1 yılEvet çünkü malum bizim oğlumuz saftır bilmez öyle şeyler
- +1 yıl
Aynen bir d3 hemşire annesi babası ayrı
Cevap sahibi+1 yılŞimdi annesi de bellidir bunun kimle gezdiği belli değildir e tabi evde düzeni sagliycak bir erkek kızın başında bir anne olmazsa böyle olur kızını dövmeyen dizini döver
- +1 yıl
Gül gibi oglumuzu iğfal etmiş
Cevap sahibi+1 yılAhlaksız! göster oğlum pipini ablaya PAUAHHAHAHA
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılHani knk şey hani anneker diyor dalga geçiliyor ya ondan hani.🙄😒
+1 yılEğer ki o adam da kimseyi umursamayıp sana yüzüğü takmiyorsa vur tekmeyi gitsin.
Sen bize göre değilsinmiş.. peehh
Oğulları sanki kendilerine göre
Ulan sen ahlak satmadan önce dön bi kendi oğluna bak. O kadar tutucularsa önce bi kendi oğullarını tutsaydılar.72 Yorumla- +1 yıl
Aşırı aşırı haklı bir yorum bu arada ki bir erkekten duymak helal 👏👏
+1 yılanasının karşısına çıkarmadan gidip sana nikahı basmalıydı reşit adam 27 yaşında
ama tabii babadan gelen paranın önünü kesmemek lazım. ben net bunu gördüm.
o adamdan bi cacık olmaz koca hiç olmaz... aldır bebeği tekmeyi de bas herife.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin de niye hemen ailesiyle paylaşıyor bu bilgiyi. Paylaşmayıp yıldırım nikahı yapmanız lazımdı 🤣 bence her şeyi ailesiyle paylasiyorsa zaten o erkekle olmaz. Bu arada kendi oğulları da evlenmeden birinin üzerine çıkmış o zaman. Ne kadar iğrenç tabirler... Bence anneni dinle, anlayışla karşılamış sanırım. O erkekle olmaz zaten..
00 Yorumla
+1 yılBu toplar çok tehlikeli. Babasının şirketinde çalışan ailesine eyvallah etmeye mecburdur. Bu hikayede sen yanabilirsin.
Ha yiğit bi adamsa, ailesinin karşısında dimdik duruyorsa, sırtını sana yaslayıp nikahı basabilecekse, e kafalar da uyuşuyorsa evlen elbette.00 YorumlaOğullarına laf söylemeyip sana laf söylemeleri ayrı Bir şrefszlik (kızılcık şerbeti dizisi resmen)., senin evlilik dışı hamile kalman ayrı bir hata. İki taraf da suçlu. Git çocuğunu aldır ve ayrıl. Onlarla mı uğraşacaksın.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAile istemezse orada huzur olmaz bu durum yıllarca başına kalkılır ve sürekli huzur bozucu davranırlar. Çocuğun bu gerçeği öğrendiğinde iyi mi olacak annen sana evlenmeden hamileydi senin yüzünden evlendiler deseler ne kadar kötü olur. Bence öncelikle kendini sonrada bebeğini düşünerek hareket et yol yakınken olacak olan felaketlerin önüne geçmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin namusuna laf ediyorlar da peki sevgilin geçmişte başka kızlarla yatmış mı oda var birde her iki taraf içinde evlilik Uygun görülmüyorsa bebeği aldırsan iyi olur bebek anneden babadan ayrı büyüyeceğine onu aldır daha iyi olur çocuğun yoksa gelecekte hayatı zor olacak bari böyle olacağına o melek cennete gider inşallah
00 Yorumlaİki iz birbirinizi arzulayip yapmışsınız.
Zaten evleneceksiniz çocuk sevgilinden hem, ailesi biraz ağır konuşmuş.
Bnce evlen bu çocukla, evlenmeden bile doğur.
Umarım vicdana gelir sevgilinin ailesi diyelim.00 YorumlaHiç bir kadın ne kadar çok seviyorsa sevsin kendini bu konuma düşürmemeli kanımca bu duruma düşüren kişiyi bile silmeli
20 Yorumla
+1 yılEğer ailesine karşı çıkıp ben bu kadınla evlenincem diyorsa doğru kişiyi bulmuşsun bence. Ailesini boş ver onlarla evlenmicen ya takma böyle ( Afedersin ) mallar her yerde var. Çocuğuda sakın aldırma bence ileride çok pişman olursun ben daha önce böyle bebeğini aldırmış kişilerle tanıştım hepsi çok pişmandı ama genede sen bilirsin
00 YorumlaSevgilinle konuş. Kararını ver. Eğer adım atamıyorsa annenin dediğini yap. Dünyanın sonu değil. Dikkat etmeliydin kuzum. Hamile kalman çok büyük hata...
00 YorumlaÖncelikle hayırlı olsun mu desem geçmiş olsun mu bilemedim. Bu işi tek başına kendin yapmadın sevgilin yaparken iyi sen hamile kalınca mı sorun oluyormuş? Saçmalık! Daha yaşım genç eğer ailesi ve erkek arkadaşın ile ortak bir yol bulamıyorsan çok üzülerek söylüyorum bebeği aldirman en iyisi. Genç yaşta bu büyük bir sorumluluk. Umarım halledebilirsin.
00 Yorumlavay be be hayatlar yaşanıyor bizde aptal gibi sevip bekliyoruz helal gençler böyle devam yalnız ailelere rağmen hiç bir şey olmuyor bilesin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarnındaki canı aldırmak hiç kolay değil. Geçmis olsun, üzerine bir bardak soğuk su iç belki iyi gelir.
00 Yorumla
+1 yılEdepsiz hatası kiz zina yapmışsın utanmadan anlatıyorsun çocuk niye yaptın, içine boşalma saydı adam ya da korunsaydin
07 Yorumla- +1 yıl
Adam zina yapmadı yani
- +1 yıl
Oda aynı hükümde
- +1 yıl
Of sizene ya kendi hayatları belki müslüman değil
- +1 yıl
Müslüman olmayinca yaptığı zina olmuyormu güldürme beni
- +1 yıl
Hüküm diyorsun ya hani e anayasada bir suçu yok aldatma değil müslüman da değillerse bir suç belirtmiyor ya hani onlar için
- +1 yıl
İyi geceler.
- +1 yıl
owbaoanqo zort
Sakın karınındaki cana kıyma o bir can o bir insan
Doğumuş insan öldürmek katil yaparsa karınındaki bebeği öldürmekte seni katil yapar00 Yorumla
+1 yılKendi oğullarını da reddetmişler mi aynı sebeple ahlak bekçileri
10 Yorumla
+1 yılSende hala o aile kendini kabul ettirmeye mi calisiyorsun gonder gitsin evlatlarini
10 YorumlaSeviyorsaniz birbirinizi kimseyi dinlemeyin evlenin sana sahip cıkiyorsa adam kimseyi dinlemeyin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılanneni dinle sen aldır o çocuğu seni hak edecek birisi çıkacaktır
00 Yorumla Parası var sevgilinin annesine söyle de eğer bizimde şirketimiz olsaydı aynı lafı söylermiyfin?
00 YorumlaErkek seninle evlenmek istiyormu istiyorsa dinlemez hem hamilesin ondan çocuk o evlenmeli senle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılE haklı sevgilinin annesi evlenmeden ilişkiye girene güven olmaz belki sevgilinden değil bile o çocuk
10 Yorumlaçocuğa bakacak durumda değilsin hem o neden hamile olduğunu söylemiş ki söylemeden yapsaydı ya bari ailesinin böyle tepki vereceğini biliyor olması lazım işleri zorlaştırdı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardımcın olsun annen de annaeyim diye geziyor yazık gidin test yapsın onların oğlu çok mu iyi edepli de senle ilişki yaşamış önce kendi b*klarını temizlesin onlar
00 Yorumlaaldırma bence çok pişman olursun ya sonuç olarak erkek arkadaşın 10 yaşında çocuk değil bebeğini tasiyosun kendi oğlunun bebeği sonuç olarak oğlu evlenmeden yapmış bunu ailesine yakistiriyorlar erkek arkadaşın sahip çıkar diye düşünüyorum ama aldirma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgençliğinizi yaşayınca böyle oluyor ablacım az çok haklılar bence, evlilik diye bir şey neden var diye sorgular insan.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKimseyi dinleme nikah kıyın evlenin kendi çocuğunun katili olma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemşireler de ne kadar istekli yaa ayrıca ailesi haklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTüm bu olaylar içinde tek düşündüğüm bebek. Acaba katledilecek mi, diye düşündüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yar ve yardımcınız olsun. Kolay bir şey değil ama o çocuğun katili olmayin lütfen.
00 Yorumla
+1 yılİğrenç bi insansın bekleyemedin biraz daha demi o bebeğin suçu ne yazık değil mi Allahın laneti üstünüzden eksik olmasın sende ortada kalırsın inşallah
04 Yorumla- +1 yıl
Ben erkeğe iyi yapmış mı dedim abla ikiside aynı bok senin gibi hanzolara laf anlatamam yA
- +1 yıl
İstediğin yerde görüşelim hayatım
Gizli Üye(18-24)+1 yılBebeğe üzülüyorum inşallah allah o çocuğun kaderini çok güzel bir şekilde yaratır
00 Yorumla
+1 yılSen evlilik disi hamile isen ogullari da evlilik disi bi kizi hamile birakmis kendi ogullarina niye hic bi sey demiyorlar
10 Yorumla
+1 yılSen edepsizsinde onların oğlu çokmu edepli bu işi beraber yapyınız değilmi sonuçta keşke yapmamış olsaydınız
00 Yorumla
+1 yılAnnen doğru soylemiş çunku karşı tarafın ailesi istemiyorsa zaten bitmiş demektir vakit varken vaz geç
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin kimse özel öğretim değil kimse için aslını değiştirme
10 Yorumla
+1 yılUlan iyide o bo*u tek başına mı yedin, oğullarına toz kondursunlar önce
00 Yorumla
+1 yılSende yapistin çocuğa bırak şunu annesine baglanmis
00 Yorumla
1 yılSonuç ne oldu?
00 Yorumla
+1 yılBu hikayeleri buraya değil de wattpad'e yazın.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Bir kızılcık şerbeti vibe var bu işte
00 Yorumla
+1 yılAyrıl ilo iş olmaz mutlu olmazsın
00 YorumlaÇocuğu doğurda sonrası senin bileceğin iş
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı. keske yapmasaydin normal bi durum mu sence?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim adam olsa sana sahip çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızılcık şerbeti özet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOfff bu ne ya 🤦🏻🤦🏻
00 Yorumlamutlu olamasın
00 Yorumla
+1 yılTerk ett.. karekterli birini sec!!!
00 Yorumla
+1 yılTrol number 2
00 Yorumla
+1 yılKandan hamilelik cikarmi hemşire kutuya gel
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dediğini yap
00 Yorumla
+1 yılboş ver konuşma şimdiden sorun olmuş zaten
00 YorumlaGeçmiş olsun sanaaa
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılkeşke korunsaydın
00 Yorumla
+1 yılbence aldır çocuğu çocuktan ayrıl bak keyfine
00 YorumlaDoğur çocuğu
00 Yorumla
+1 yılAnnen haklı
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi