Kızlar, Annem benimle konusmuyor, senin bir annen yok dıyor ne yapmalıyım?

Bu sabah annem kahvaltı hazırlıyordu. Sonra beni çağırdı yardım et destek ol diye. Ben de bana söylediğin 5 laftan 4 ü destek olmakla ılgılı dedım ve yardıma gıttım. ama bu soyledıgımı gercekten kotu amacla soylememıstım. amacım kırmak ya da küçümsemek vs degıldı. Ama annem yanlıs anladı sonra da tartıştık baya. hatta masayı kurarken once kahvaltılıkları degıl de catalı falan neden cıkardın dıye de kızdı. bana evde hıcbırsey yapmıyorsun sadece ben soyleyınce yapıyorsun bıktım senden vs dedı. odaya kapadı kendını ben gıttım yanına ozur dıledım baya hatta gıttım kahvaltıyı da hazırladım masayı kurdum sonra gıttım yanına dedım kahvaltıyı hazırladım gel yıyelım. o da senın yaptıgın hıcbırseyı yemek ıstemıyorum bana anne deme sakın bana faydan olmasın vs deyıp kovdu benı odadan. Amacım gercekten kırmak degıldı. Destege ıhtıyacı oldugunu bılıyorum ben zaten ve yapıyorum elımden geldıgınce bırseyler. ama tartısırken de bıraz sert cıkıstım sanırım kapadı odaya kendını. yanına gıdıp sarılsam opsem ozur dılesem yıne fayda olmaz cunku annem sevmez oyle temas falan. Gerçekten pişmanım. Kendımı affettırmek ıcın ne yapmalıyım?

Kızlar, Annem benimle konusmuyor, senin bir annen yok dıyor ne yapmalıyım?