insanlar 18 yasimda olmama ragmen dalga geçio örnek veriyim
düğüne gitmiştik kuzenim ailemle fotomu cekiodu en yasli sen cikiosun dedi bana birde vaybe demek 50 yasindasin falan dedi cok uzuldum... yuzum hafif kilolu giyiyimimfe duzgunde mavi dar mini elbise giymistim saclarimi kivirmistim... niye oyle dedi ki?
bazi insanlarda büyük gosterdigimi söylüyor nasil bu durumu düzeltebilirim yardimci olur musunuz
düğüne gitmiştik kuzenim ailemle fotomu cekiodu en yasli sen cikiosun dedi bana birde vaybe demek 50 yasindasin falan dedi cok uzuldum... yuzum hafif kilolu giyiyimimfe duzgunde mavi dar mini elbise giymistim saclarimi kivirmistim... niye oyle dedi ki?
bazi insanlarda büyük gosterdigimi söylüyor nasil bu durumu düzeltebilirim yardimci olur musunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öeyve sebze ye güneş kremi sür bol su iç yaşın genç sağlıklı beslenirsen vücut toparlar kendini
ya genetik
ya kötü besleniyorsun
ya hastalığın var tiroid vs
ya da etrafındakiler abartıyo
canimm cok tesekkur ederim tavsiyeler icin onlarda abartıyor evet ama gorunusmle ilgilide olabilir
bende öyleyim takma bebek gibi görünmektense olgun görünmek daha iyi
ama bu sozleri hep duyuyorum cok zoruma gidiyorum gencim ama yasli imasi yapılar
görebilir miyim seni
Belkıde senı kıskandıgı için iftira atmıstır olamazmı
O kadarda değildir belkide gıcıklığına öyle diyorlardır
olabilir ama cogu insandan yasimdan büyük durdugumu duyuyorum zoruma gidiyor
Belkide abartıdır yani görmedim bilmiyorum tam olarak ama 18 inde 50 gibi gösteriyorsun demek abartı bence sen kendi öyle mi görüyorsun yani o kadar mı
seni kıskanıyor dndjdjd
Tipini görmeden nasıl karar verelim