Büyük göstermek iyi mi kötü mü sakallardan ötürü 18 olduğum halde 25 30 gibiyim hatta how-old. net facebook profil foto ma 37 dedi. Bugün keman hocamla konuşuyorduk o da hiç 97 li gibi göstermiyorsun dedi. Sizce büyük göstermek iyi mi kötü mü
Cevabın nedir?
+1 yılHanımefendi ne iş yapıyorsunuz sorusuna öğrenciyim cevabını verdikten sonraki şaşkınlıklarıhoşuma gidiyor ama abla çocuk senin mi diyince kızıyorum ister istemez 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılBen sakalkan, abi maşallah falan
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 512 cevap paylaştı. Kötü 20ken 30 30ken 40 yani kötü bence. 18im 16 gibi gozukuyorum. Hatta 15. Kucuk gozukmekte berbat 😒
19 Yorumla
Soran+1 yılNedenleri ne
Soran+1 yılBenimkinin nedeni sakalın aşırı çok ve uzun olması
Soran+1 yılAynen sakal gidince normal oluyorum ama sevmiyorum öyle garip geliyor hele ki uzun zamandır öyle olunca
Soran+1 yılHiç jilet kullanmadım hep makina ama böyle devam bide sakal bırakma nedenim sünnet olması
Soran+1 yılAynen dursun :)
Bende küçük gösteriyorum kimse inanmıyor. Büyük göstersen dert küçük göstersen dert anlamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılBende
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
2Cevap
+1 yılvalla kardeş bazı durumlarda iyi bazı durumlarda ise kötü. ne desem nasıl açıklasam bilemedim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı olsun
- +1 yıl
aynen
Erkek için çokta kötü bişey değil çok rahatsızsan sakalları kes
01 Yorumla
Soran+1 yılYok tam tersi
Bence iyi bişey tabi hareketlerinle de büyüklük gösterebilirsen
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet gösteriyorum yani liseden sonra hem fiziki hem manevi olgunlaştım peki neden iyi
Olgun. seven kizlar icin iyi fakat cocuksu tiplerden hoslanan kizlar icin kotu
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir açıklama oldu peki genel in yani kızlar değil de hayat için
+1 yıliyi degil ayni seyi bende yasiyorum 20 yasimda oldugum halde 25 gibisin diyorlar
kaba bir vucudun varsa azcikta yakisikliysam cekemiyorlardit :))02 Yorumla
Soran+1 yılSakaldan ötürü öyleyim peki sen neden öylesin
- +1 yıl
olgun bir kisiligim var ve azcik tip yonunden dolgunmusum :')
neden olarak bunu soyluyorlar
+1 yılkötü bence ve maalesef bende olduğum yaştan epeyce büyük gösteriyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sakaldan ötürü öyleyim
- +1 yıl
Benim yüzüm büyük duruyor
Bence iyi bisey buyuk gostermen☺
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılSağol görüş için
Kişilik & Karakter konusunda 840 cevap paylaştı. Bende tam tersi 30 ama 15-16 gibiyim :) 😂😂😂
076 Yorumla- +1 yıl
Abartma sende teyze. Öyle olan biri fotosunu koymadan ya da atmadan cekilmez. Simdi foto at desek hangi liselinin profilinden calcaksin acaba. Kendini genc gormek genc olmak degildir 😇
- +1 yıl
- +1 yıl
Engel olamadım kart horoz ötünce sus dememe. Kesilme zamanın gelmis hala konusuyorsun. 30sun kartsın ve yaslısın teyze. 40ından sonra nine diyoruz sana. 😉
- +1 yıl
Ya nine 😂 rus guzelligi diyor 😂 ruslar zaten yaslanınca coker kendini ifsaladın 😂 yuzune bakılcak halin yoktur gelmis burda genc gibi takiliyorsun. Evdede kalmissindir sen. 😂 kılmış. O senin zamanında vardı yavru 😉 ben fotografimi gizlemiyorum. Eeee gizleyen sensin ne oldu cirkinliginden midenmi bulandi? 😄
- +1 yıl
@KöprücükSevenHatun Ismime bak ben bir lady'im sensr ancak benim ewime hizmetci olabilecek (hizmetcileri tenzih ediyorum) duzeydesin. Ruslara bok atma gulum git kendi ewini temizle. O cirkin suratina kat ve kat makyaja bula eger ceneni de tutardan bir güzel kardeşim bulur kakalarsin kendini. Hayta su alttaki cocukla gidin birbirinizi becerin😂😂😂😂 3 kurusluk varoslar sizi. Beni cekemeyenlet götümü yiyin siz 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Ya teyze 😂 hayal gucun harika. Makyaj bile tutmaz o yüze. Evde kalmıs kız kurusu. Artık seni alanda olmaz cok yemissindir sen. 😂 hadi senle ugrasamıcam. Senin tarihin gecmis. Ben cıtırım sen kartsın 😉
- +1 yıl
16ligim diyen yuzunu gostersene teyze. Kacmadım senin gibi evde kalmis kart olmayinca sosyao hayatım oluyor. O yuzden hep burdanolmuyorum. Yuzum belli. Fizigim belli. 16 diyorsun 30sun. Yuzun yok fizigini dusunmek bile istemiyorum. Kusarım sonra😉
- +1 yıl
16lık yüzünü göster? Yiyosa 😉 neyse teyze. Fotonu attıgında benimle tartısabilcek seviyeye gelirsin. Yaslı bir kadınla tartısmak yeterince sinir bozucu. Sende 16 olmadını biliyorsun. 36sindır en fazla. Hadi ben kactımm foto attıgında gelirim ama 😉
- +1 yıl
Benim fotografımda belli. Gorunus olarakta yaş olarakta kart degilim senin gibi 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉
- +1 yıl
Haha aklı nereye kaymıs 30da azdın tabi 😂 benim icin dısım cıtır. 30 yasında bir kadınla vucudumu yarıstırmam beni dusurur. 😉
- +1 yıl
Ama sen yuzunu atsana ben demistim kart horoz diye 😂 biyıklarıni bile almayan teyze buraya gelmis muhabbet etmeye calisiyor 😂
- +1 yıl
Benim göstermeme gerek yok. Kartın malı ortada olur. Legensin sen. 😉
- +1 yıl
Hadi teyze. Git baska birine kudur. Sana acıdım su an.
- +1 yıl
Ya ne gülüyorum. Kartın malı ortada olur dedim. Benim fotograflarım profilde. Neye benzedigimde belli. Sen ise su nolur ayrılalım dizisindeki kart kadınsındır. Oda kendini genc gorup 16 diyordu. Bak iyi hatırladım. Hadi foto atta 16lık gorsunler. Lolita gorsunler. Hadisene kart 😉😉😉😉
- +1 yıl
Hadi 16lik isi gucu yok bana laf atmaya calisiyor 😂 hafi goster evde kalmis 16ligi. Hadi goster sen diyordun ya kiskanc diye. Neyi kiskancamizi goster yiyorsa. Profilde bile mezar tası var be. Mezarin belli. Topragin kazilmis 16 diyorsun. Hadi sen at bende atiyim 16ligini 😂😂😂😂😂 goster kendini. Yigit yuzunu saklmaz neyse odur 😂😂😂😂😂 hadi 😂😂😂😂
- +1 yıl
Resim atmadigin surece yazma 16li citir teyze. Rezil oluyorsun 😂😂😂
- +1 yıl
Bidaki konusmaya resminle gelene kadar sana cevap yok kart horoz. Gelip burda ac heryerini bakalim 16liga 😂😂😂😂 hadi gidevilirsin 30 tane cevap yaz ya da buna kart. Ama resim atmadan sana cevap yok. Kart okdunu kabul et 😂😂😂😂
- +1 yıl
Karsiliksiz olmaz. Gel ozelden acalım citirlarimizi. Yiyormu fotonu atmaya teyze? Özele gelsene. Gel sana neler acıcam. Sen actiktan sonra. Hadi 16ligi goster. Yiyormu?
- +1 yıl
Özelden bekliyorum hadi. Teyze
- +1 yıl
Yiyorsa gel yemiyorsa ötme burdan
- +1 yıl
@KöprücükSevenHatun bak ben kabul ediyorum sende citirim diye iddia ettin ben oyle bise demedim "citirim" citirsa goster dedik agzina vurmus cene yaptin iki saat bir malini bizden esirgedin. Citirina guvenmiyosan ne konusuyon. Goster karar verelim ne kadar citirmis o citir. Cok övdun. Otoparkini
- +1 yıl
İyice horoz oldun ötüp duruyorsun.
- +1 yıl
Leğen. 30a 16 diyen legen olmus cıtırini gostersene. Özele gelmiyorsan ötme ok.
- +1 yıl
Bak ya gelemiyor legen. Anlasildi sen harbiden legensin. Otoparkligida bilirmis. Yavrum 20yim ben. Sen rahat ol. Evde kalmis 16yim diye cirpinan sensin. Hani kocaya kakalayamadinmi kendini. Özele gelemiyorsun daha ahhahaha
- +1 yıl
Boş konusma özele gel gostericem sen gosterince 😉
- +1 yıl
Korkum yok gel hadi özele
- +1 yıl
Neden korkuyorsun gelemiyorsun?
- +1 yıl
Noldu 30luk lolita
- +1 yıl
Dediklerinin ardındaysan ilk 16lık diyen fotografını yolla. Bende neye cıtır dedigimi atıyım. Hadi bekliyoruz.
- +1 yıl
Korkum yok sen göster bende göstericem hadi 😄
- +1 yıl
Yazik ya. 20 yasındayım benim yasimdakiler sana teyze diyor. Sende anca benle tartismaya girersin. Benim ortamımdakiler seninki legen diye bakmaz bile. Gelmis burda hava atiyorsun. Ladymis 😂 kicimin kenarı olamicak lady. S*ktir git. Fotograf atamiyor benim fotografim profilde bana korkak diyor. Özele gelemiyor dobrayim diyor 16lık foto atamiyor. Sen sadece kart bir k*sarsin 😄
- +1 yıl
Bildirim alma yapiyorum. Kendi kendine konus. Ozelden foto atmadan havlama kopek 😂😂
- +1 yıl
@KöprücükSevenHatun Yaziklar olsun. Okadar vaktimi aldin. #bisiktiolgit ya. Hadi git citirdat
+1 yılbirileri benim durumumda
01 Yorumla
Soran+1 yılOlsun be :)
Bana da öyle diyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç gibisin
+1 yılYani seninki biraz abartı gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet biraz uzun ve çok sülale de bir ben bir 28 yaşında babaannem büyüttüğü için öz abim gibi olan kuzenimin sakalı çok
+1 yılEvet kötü
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
+1 yıldezavantaj
07 Yorumla
Soran+1 yılNedeni ne
- +1 yıl
ılerde yasın ılerledıgınde de cokmuş gorunceksın hep oyle olur
Soran+1 yılYa hani sadece sakaldan ötürü öyle
- +1 yıl
o zama sakalı kes
Soran+1 yılYok sakal uzatmak sünnet ve hoşuma gidiyor açıkcası
- +1 yıl
o zmn dert etme ne dıım :D
Soran+1 yılSağol :)
Kişilik & Karakter konusunda 957 cevap paylaştı. iyi iyi
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılSevdim bunu :)
Kotu kesinlikle
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ve sakaldan ötürü
+1 yılAynen bende
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi mi kötü mü sence abi
- +1 yıl
Iyi aynı da var ama kötü yani daha cok
Soran+1 yılNeler mesela iyi ve kötü
- +1 yıl
Hayat oretir ben dersem yanlış şeyler yaparsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen iyi bazen koyu
04 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman iyi ne zaman kötü
Cevap sahibi+1 yılYani mesela buyuk gosteriyosan simdi iyi ama ilerde kotu olur ama kucuk gosteriyosan simdi kotu ama ilerde olur. Anlatabildim mi
Soran+1 yılAnladım ya tamamen sakaldan ötürü sakal gidince yaş küçülüyor
Cevap sahibi+1 yılSadece sakalsa o kadar onemli degil o zaman
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı