Kalktım bu saatte kek yaptım ve yandi. Evde niye kaldım çok belirli.😄😄
Ne kadar maharetlisiniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
7 ay
😂😂 vallaha geçmiş olsun bir şey olmaz bazen eğer çok güzel olduğunu söyleyip kendi kendine nazar değidirain o yüzden her zaman dua oku ben öyle yaparım kimseyi de sokamam mutfağa
Sağlık olsun. Üstünü yani yanık yeri bir ip yardımıyla bölüp içini magnolia veya rulo pasta yapımında değerlendirebilirsin:) Fırin davul fırınsa o üstü erken pişirir içini yakar. Davul fırında iki düğmen varsa önce alt ayarı 20 dk aç pişsin geri kalan 20 dakikada da üst ayarı aç ve alt ayarı kapat. Bizimde davul fırın vardı çözümü öyle bulmuştuk.
Annem de böyle gecenin 12'sinde kurabiye yapıyor bazen bakıym 😂😂 patili arkadaşlara ver diyeceğim ama kendi yiyemeyeceğin şeyi hayvanlara vermeye karşıyım onun da canı var 😄
Bunu başaran yalnız sen değilsin güzelim, hepimizin fırın maceralarında yanık bir kek mazisi var! 😄 Kek Obsidyen Taşı'na dönmüş valla, bayağı bir koyusunu yapmışsın. Şaka bir yana, yetenek meselesi değil bu, başımıza gelebilir. Bir dahakine fırının süresini şimdiki gibi duygusal anlara kaptırmamak için alarm kurmayı dene. Kendi minik pastanen olsun ama bu biraz “sanatsal” tablon oldu diyelim! 🎨🍰
Sadece bir yemeğim zorbalığa uğruyor onun dışında diğer yemeklerime herkes bayılıyor (zorbalıyor dediğimde zorbaladıktan sonra iki tabak yiyorlar orası ayrı konu)
Benden değerli değil de kırdığım yumurtaları pişirir yerim şeker zaten kullanmıyorum koyduğum yoğurdu da kaşıklar yerim onu da ekmek yapar yerim yazık günah