Evet bir kac aylik evliyim ve bastan surekli ic ice olmamak icin gayret ettim esimin ailesiyle. Basta buyuk sorunlar oldu her hafta gitmek istememem falan ve Görumcemle bazi sorunlar oldu. Son 4 aydir 2 kez gördum tabi sosysl medyada falan var ordada konusmadik. Kaynimlada 4 ay sonra denk geldik ortada küsluk falan yok sadece denk gelmiyoduk.
Ben ayda 2-3 kere maksimum kv ve ailesiyle görusmek istiyorum ve öyle yaptim. Su son 1,5haftadir maalesef 2-3 kere görustum esimle farkli sebeplerden dolayi. Simdi tekrar azaltirsam görusmeleri Yine sorun olucak diye korkuyorum gerci herkes kendi bilir. Esimin kardesleri bana önem vermez pek ve su siralar buyuk kaynim bitiyle tanisiyor oyuzden zaten biraz fazla oldu görusmeler.
Yardim edin?
Cok basimi agrittilar, ailemizi ailen olarsk görmuyosun demeler tavirlar vs brnde hep bir cizgimden dönmedim takmadim ama esimle cok kavga ettik. Kendi annemi bu sıklıkla göremedim Yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senin yaptığının aynısını bir tanıdık yapıyor ve eşinin ailesi cidden iyi bir aile ama çok üzülüyorlar. Gelin baya uzak takılıyor. Kaynanası, gelini arasa da, aramasa da veya Uzak dursa da durmasa hep herşeye karışan, veya haksız oluyor. Halbuki hiç bir şeye yorum yaptığı ve karıştığı yok. İster istemez bu duruma sinirleniyor ama yorum yapmıyor.
Öyledir ama bilemezsuniz ic iceyken nasil davrandiklarini. Neticede el kiziyiz benim kv de cok iyi vs ama cokta dengesiz olduguda oldu. Onlar hep bir beklentideyken benim beklentilerimi kimse umursamadi. Ben kötu olmak istemedim ve Şu an idare eder moddayim. Herseyin fazlasi zarar diye dusunurum. Kayinvalidem 6-7 dk uzaklikta otyruor buda problem aslinda. Ben 10-14 gunde bir görusmek istiyorum buda gayet yeterli diye dusunuyorum. Onlarda hep kalabalik gelen guden e istemedende hep hizmeti sen göruceksin. Bende calisiyorum benimde bos vaktumde baska seyler yapmak istiuorum
Sizin anlattığınız daha farklı bir olay benim anlattığımdan. Anladığım kadarıyla hep bir beklenti içindeler. Şahsen onların evine gidildiğinde sana hizmet ettirilmesini doğru bulmuyorum. Hem de çalışan birisin. Tabiki çalışmak dışında boş vakitlerini başka şeylere harcamak istersin ki haklısın. Sonuçta senin de eşin, bir evin sorumluluğun var.2 haftada bir görüşmek bence gayet iyi. Onların da senin çalışan biri olduğunu bilip ona göre davranmaları lazım. Her boş vaktini onlara ayıramazsın. Yoksa eşinle de aran kötü olucak.
Ha peki anliyorum. Yani mesela bu son 7 gunde bugun 3 kez görusmus olucam kv ye. Bugun annemle beraber onla görysucez ama farketmez bu kafar coka mecbur degilim sagliklida görmiyorum zsten. Ilk evlendigim 1-2 ay nöyle her ä hafta sonu bir gunum onlarla gecti sonra ben arayi acmaya basladim ve Esime sen istedigin zaman git ama ben her defasinda gelemem duye. Kenfi ailem Hic bir baski vs uygulamiuo ve heralde ben kendi ailemle daha yakinim Yani ötesi sacma olurdu. Bu hafta böyle oldu uzun zsman sonra ama daha sonrasi icin hayir…
Gelip gitmedigim zamanlar daha önce kv surat asti durdu takmadim. Bundan sonra bakyim Yine ayni bende 100 kere snlatirum calisan insan oldugmu ve 2 gun haftasonum oldugnu birde özlemek istedigim baski istemedigmi
7 günde 3 kez görüşmek fazla sanki. Artık belki bir şekilde uzak durdukça zorlamamaya başlarlar. Bilemiyorum ve sabır diliyorum
Evet öyle denk geldi kaynimin görustugu bitiyle tanisma falan sonra kvmin kedisi bizde kaliyodu falan derken. Ilk defa böyle oldu uzun zsman sonra ama tekrar özume dönucem
Valla bugun dedikki annelerimizi kahveye disari cikaralim mesaj atiyorum sabah du saat diye görmiyo tekrar ariyorum cvp yok. Valla yok böyle 2-3 ayda bir tamam görusulir annelerlede yok insan yoruluyo gercekten. Bu dunyaya hep baskalari icin gelicez sanki
Haklısın ya. Hep başkalarının istekleri düşünceleri yüzünden biz mahvoluyoruz
Öyle.. neyseki iyi gecti ama artik biraz vakit koyucam bir 10-12 gun en az
bence de. Biraz görüşmeyin canım. Biraz özleme derecesine gelsin yani.
Kesinlikle.. bu arada Allah razi olsun bana cok moraliniz oldu inanin. Bilmiyotum evlimisiniz ama dilerim hersey gönlunuzce olsun hep insallah 🌺
Rica ederimm. Size birazcık da olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Evli değilim , zaten benim için şu an çok erken. Umarım siz de ailenizle olan sorunlarınızı bir an önce çözebilirsiniz.
ailesiyle mi evlendin at hepsini çöpe kocan laf ediyorsa onu da at
Attim zaten inanki ama komplede olmuyor. Onlarla kötu olsugumda hakli olsamda esimde uzuluyor ve esim öyle baski uygulamiuo. Baski uygulayan kaynanam.
Izak dur
Bu hafta biraz fazla oldu ama sonra özume dönucem. Gelip gitmedigim zamanlar daha önce kv surat asti durdu takmadim. Bundan sonra bakyim Yine ayni bende 100 kere snlatirum calisan insan oldugmu ve 2 gun haftasonum oldugnu birde özlemek istedigim baski istemedigmi
Haklısın elbette bune ya
Yani
T kp etseme
Burdan yazin