AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
ailesiyle yaşamak büyük sorun olur ileride. sırf evliliğin için kendini böyle bir yük altına sürükleme. sözlüne dürüstçe neler hissettiğini söyleyebilirsin eğer önemsemezse sağlıklı bir ilişki değildir zaten.
Açık açık soyle kadinar için kayınvalide ile yaşamak çok zordur.
Bunda alınıp gücenecek bir durum yok hayatını geçireceğin kişi önemli çünkü bu hayata bir daha gelmeyeceksin istememen de çok normal bu genellikle kimse istemez evli biri olarak sanırım bende istemezdim ✌️
Sakın sakın kabul etme senin yerinde şu an olmak için her şey yaparım gücü yetiyorsa ev alsın yetmiyorsa unut ben birlikte yaşıyorum eşimden evden herşeyden çok soğudum yine hakkında hayırlısı olsun
ben oyle bi hata yaptim 2 sene oturup borcu kapatip ayri eve cikcaz dedi bosanma derecesine geldik hala evini ayirmiyor annem geldi ziyarete hic umrund abile değil kim gelmis kim gelmemis
Ayıptır soylemesi gerdeğe de ailesiyle mi giriceksin bu ne kadar saçma neden boyle biseye söz verdin güzelim konuş baktın olmuyo cinsellik konusunds kendini geri tut utanıyorum vs o zaman anlar
baslamadan bitir. sonra kavgali bosanma surecleri baslar
Kabul etmeseydin keşke ama yani direkt ailemle yaşayacağız demiş bi fikir sorabilirdi hani ne yapalım diye ve hani zaten kendisi de düşünmesi lazım rahat edemezsiniz ki her açıdan
Ayrilll uzatma ev içinde ev olmaz seks yapsanız bile duyarlar bu sefer derler çok banyo yapiyonuz bu kaç çocuk çocuk daha yapmayın vb şeyler şahit oldum böyle durumlara ck
Pişmanlık bu geç olmadan istemediğini ifade etmen lazım ben zamanında yapmadım afedersin burnum b*ktan çıkmadı ne dertleri bitiyor ne tasalari istemediğini kesinlikle söylemelisin
Dusunmeden kabul ettim ama ayni evde kalabalik aile olmaz rahat edemeyiz de ayri ev bizim icin en rahatı
Trib atcaksin naz yapacaksin ben bize ait ev istiyorim basa kalacagimiz eger simdiden esinin her dedigine evet dersen simdiden isin zor
Konuşun ailesiyle yasayamazsiniz öyle ayrilacagina kabul etmezse şimdi ayrıl zararın neresinden dönersen kar
Her seyi göze alarak döneceksin. Ne derlerse desler ne düṣünürlerse düṣünsünler ben vazgeçtim. diyeceksin cok Zordur bu.
O zmn bir yıl daha bekleyin ve ayrı eve çıkın. Yoksa çok zorlanacaksınız ve bu sizin ilişkinizi çok etkileyecek.
Git direkt kararının net olduğunu şu an rahatsız oluyorsun bide yaşadığında daha çok bunalırsın
rahat edemezsin ya konuş bence nasıl yasayacaksiniz aynı evde keşke kabullenmeseydin
Ailesiyle yaşarsan kavga eksik olmaz hiç huzurunuz kalmaz huzuru dışarda arar seni aldatır
istemedigini soyle dusuncene onem vermiyorsa ayril zaten
Git ayrıl onun hükümeti altında kalmak zorunda mısın çok safsin eğer seni seviyorsa geri döner
GTA San Andreas oyunundaki Denis gibi davranmalısın
Maddi durumu yok... parasi bugun olmayan yarinda olmaz... kes at gitsin simdiden.
Baştan kabul etmeyecektin. İlerde hep karşına çıkar başına kakar pişman olursun
Ne gibi birşeyi başına kakar
Şimdi çıkıp dese ailenle yaşamak istemiyorum diye adam da kabul etse her tartışmada sözünde durmadın böyle demiştin yapmadın gibi
Mal artık hayatını birleştiriceğin insan o en yakının olacak kişi git söyle istemediğini.
Yaşayı ver kız ne olacak
Hahah en haklı yorum😂😂 şu yorumdan sonra benim bile yaşayasım geldi. Acaba evlatlık almazlar mı🙄😂😂
Aman bu yeni gelinlerde pek bir şımarık, kaynanalarinin yanında duramıyorlar
Seninle ne gıybet yapılır ama😌😂😂
Siteyi çekiştirmek istersen bana gel🙃😂
Olur tatlım bide kahve yaparım oh 😌
Sütlüyse hiç yok demem dostum 😏
Yok kız bildiğin türk kahvesi işte 😄
Ben kahve sevmem🥲😂
Neyse onu boş ver gel ben ikimize buzlu muzlu ve ballı süt ısmarliyim?
Ayy olur valla süt severim 😋
Niye basta kabul ettin soz verdin
ana kuzusu mu ne bu ya
Yaşama zaten kesinlikle
Bunu onunla açık bir şekilde konus
Ayrilmalisin çünkü çok üzüleceksin
Mutsuz olacaksan ayril
Açık açık anlat, seni anlamasını umuyorum.
Geçmiş olsun, baştan restini çekecektin.
Öyle biriyle ilişki zor yürür
Ana kuzusu erkekten olmaz ama sen bilirsin
sözlünle konuşmalisin
En baştan kabul etmeyip konuşmalıydın
Allah'ım cehennem hayatı gibi bır şey🙈
Ayrıl gitsin bağlamadılar ya
Bence dürüst olmalısın. Sonu ayrılık olsa bile
Başında konuşun sonrasında pişmanlık yaşarsınız
Ev kalabalık olunca huzur yok
Ayrıl kanka ya aynı evde olmaz
Vazgeçtim de. Biterse biter
Bu yolundan neresinden dönsen kardır
Söyleyeceksin kısa ve net istemiyorum
Ne olacaksa şimdi olsun ilerde daha kötü olur
Direk söyle nedenlerini öne sür yeter
İşte böyle sabırsız insanlarsınız.
En başta hayır dicektin
yol yakınken vazgeç büyük sıkıntılar yaşarsın :)
İstemiyorsan yallah evine zorla degil
Ayrıl gitsin
Sen kendin karar vereceksin.
İşin zor
Ayrıl ondan hemen
Etmeseydin
Ayrıl.
Ayrıl gitsin ya tam bi dog muş sözlün
Önce kabul etmicektin