27 yasindayim. Teklif ettigim kisiler Suriyeli oldugumu bildigi veya ogrendigi anda uzaklasiyor.
Cirkin degilim, Türk kizina göre güzelim en azindan. universite mezunuyum.
9 yildir Türkiye'deyim.
Neden istemiyorlar?
27 yasindayim. Teklif ettigim kisiler Suriyeli oldugumu bildigi veya ogrendigi anda uzaklasiyor.
Cirkin degilim, Türk kizina göre güzelim en azindan. universite mezunuyum.
9 yildir Türkiye'deyim.
Neden istemiyorlar?
Kurtuluş savaşında kadınlarımız cepheye mermi taşırlardı. Sizin erkekleriniz savaş çıktı eteklerinizin altına sığınıp ülkesini bırakıp kaçtılar. Sizde fırsat bu fırsat deyip bu ülkeyi istila ettiniz. Çıkın gidin ülkenizde artık savaş yok. Hala kendinizi yamayacak erkek avındasınız.
Suriyeli olmandan ziyade kültür farkı olur ister istemez. Güzelim diyorsun ama sana göre güzel olabilirsin. Hoş gelen hareketlerin olması lazım en azından. Bilemedim. Türk erkeği genelde kör topal dinlemez işine bakar çünkü😂
Neden sana güvensinler, yarın ne olacağın belli değil, belki bırakıp gideceksin, belki evlenip altın ve paraları alıp kaçıcaksın, hem sadece sen de değil ailede önemli senin ortadoğu zihniyetli ailenle neden akraba olsun
Toprağını bırakan günü gelir kocasını da bırakır çocuğunu da bırakır savaş bitti bayramda gidiyonuz sonra geri geliyonuz savaş bittiği halde tercih olarak bıraktınız ülkenizi. Bizim soysuzlarla işimiz yok
Helal olsun. Bu kadar net.
Cevap
30Cevap
Türk kızına göre güzelim derken bizim kızları mı aşağılıyorsun sen? Önce haddini bil de. Tabi evlenmezler hareketlere bak sen.
Türk kızı'nın tırnağı olamazsın. Ayrıca Türk erkekleri sosyal medya da Suriyeliler geri dönsün diyip evleniyorlar. Eşlerinden boşanıp evlenen, eşine kuma olmasını teklif eden. Tutarlı olun.
Türk kızına göre güzelim ne demek oluyor, gelip yaşadığınız ülkenin insanını beğenmiyorsunuz, küçümsüyorsunuz sonra da benden niye kaçıyorsunuz diyor... e bizde sizi begenmeyiz o zaman ülkenize dönebilirsiniz buyrun.
Yorumuna sağlık.
Tersi şekilde İsterse dünyanın en iyi en yakışıklısı olsun suriyeliyse olmaz
Sen niye kendi ırkından biriyle olmuyorsun? Asıl soru bu
Git memleketine bul birini ya sabır
Büyük konuşmak istemiyorum ama dilinizi iyi konuştuğum halde bende istemem , evlilik sadece bireylerin kendi arasındaki resmiyet değil ailelerin de bağ kurması demek, Aile yapilarimiz kesin ve net olarak uymuyor o yüzden sıcak bakmıyorum.
Sen bize kurban ol bizim tırnağımız etmezsiniz
Suriyeli gitsin suriyeliyle evlensin..! Gidin ülkemizden istemiyoruz sizleri
Bekar evlenmek isteyen güzel ve kültürlü biri ve reddediliyor 🤔
Bana inndırıcı gelmedi
Suriyeli bekar kadın mı oluyormuş ilk defa görüyorum 15 e varmadan evlenmiyor musunuz
Bence yanlış davranış Suriyelilerin olman birseyi değiştirmez bence
Süreyeli misin merak ediyorum bazı şeyleri sizin hakkinızda
Kültür farkı güvenmeme sende suriyeli birini bul
Uyruklu mezhep din dil önemli değil önemli olan hissettirdiği duygular benim için
Suriyelilerin psikolojik olarak hazzetmiyorum. Bunun güzellikle alakası yok. Ülkenin içine ettiler
Turk kizinin copu olamazsin guzelmis sjsbshwbhw
Ne oldgnuz belli. Bulunduğun statü ne olursa olsun armut dibine düşer de ondan.
Bnde ciddi evlilik düşünüyorum burdan birni yanmak istermsn
surıyeı kıla evlı cok turk erkegı var bence sorun baska olabılır
Evet öyle düşünenler çok. Irk ayrı yapmıyorum çok şükür
Vatanınıza sahip çıkmadınız ondan olabilir
Şikayetçiysen dön ülkene
Suriyelileri sevmiyorum çünkü.
cinsellik yok onalrda pek ondan
sevgili değilde fbuddy istediğimizden kaynaklı
Bende istemem. İrkinizin adı çıkmış bı kere.
Kültür, Düşünce farkından ötürüdür.
Çünkü patlaktir da ondan
İsterler aa. hangi şehirdesin?
😂
Boy ve kilon nedir?
Aga yuh bu kadar mi yokluktasin
@YargiQueen ne alaka?
@seyda028 alakasız oldu bu soru
@seyda028 neden beğenilmediğini boy ve kilo uyumuyla mı diye merak ettiğim sordum soruyu
Guzelim dedigine gore fizikle alakasi olamaz dimi? Laf salatasi yapma al kizi gidin birlikte suriye
hmmm.. nerdesin pekii.. hangi şehir
Evlenelim direk
Sizi göndereceğiz
Üremeyin diye
Niye isteyelim
Bende Suriyeli arıyorum bulamıyorum
takip edip yazarsan özelden açıklarım
Tamamen ön yargı
onu bizde bilmiyoruz
İrkiciyim ondan
Suriyeli olduğu için
Üremeyin artık diye