Selam,5 katlı bi apartmanda oturuyoruz, toprak sahibiyiz dolayısıyla 2 katı bizim biz en üst kattayız altımızda amcamlar oturuyor süper hiçbir sorun yok, ancak onların altında çok sorunlu bi aile var, akşam 7 den gece 2 ye kadar soluksuz çekirdek çitleyip bağırarak gülmeler çığlıklar, koskoca kadınlardan bahsediyorum, cumartesi hali silkeleme günü, cumartesi sabahı kalktım kilimlerimi koydum balkona temiz temiz koyayım diye, baktım bağırıyor çamaşır var çamaşır diye, cumartesinin hali silkeleme günü olduğunu oda biliyor, bende dedim hali silkeleme günü bugün girdim içeri,2 tane çocukları var sabah akşam bahçede bütün mahalleyi topluyorlar, yengem kızdı geçen gün,5. kattan bile duyuluyor çünkü, millet çocuk sesi duysun çocuk sesi iyidir dedi bize, biz şok, çocuklar oynayabilirler tabiki, ancak 20 çocuk cığlık çığlığa kesinlikle susmuyorlar sabah 8 aksam 9 bıktık nasıl çözüm bulacağız
Komşularımız bizi çok rahatsız ediyor, nasıl çözüm bulacağız?
Güncellemeler
+1 yıl
Kız kilimim aşşa düşmüş karının nazarı deymiş bana 😂😂😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Apartman görevlisiyle falan konusmayi deneseniz
Apartman yöneticisi babam 😁😁
Uyardiysaniz hala devam ediyorlarsa apartmandan cikartin
ev sahibiler, balkonuma terasıma çıkamıyorum gt kadar balkona 50 kişi oturup çık çık çekirdek sesi sabaha kadar bıktım ya
Mahkemeyle uğraşacak vaktiniz ve durumunuz falan varsa mahkemeye verin en iyisinden
Daireden çıkartın
ev sahibiler onlar maalesef,3,4 kat bizim onlar 2. katta
Mahkeme kararıyla çıkartabilirsiniz
Öyle şeylerden anlayacak tipler değiller mallesef
Mahkeme tahliye kararı verirse polis zoruyla çıkarılırlar