Komşularım beni rahatsız ediyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Bir senedir bu eve taşındım bir kızla beraber kalıyoruz İstanbul’da biz çatı katında kaldığımız için direk balkonun önündeki pencere bizim balkona bakiyor akşamları balkonda oturduğumuz zaman onlar bizi biz onları duyabiliyoruz Ben eve yeni taşındığım da ev arkadaşım söyledi ki bazen buradan garip sesler duyabilirsin çokta aldırma anladınız ne dediğimi ben zannettim ki gerçekten öyle bir şey olmaz en azından akılları başında olur ve yaz ayları geldiğinde gerçekten de oradan çok terbiyesizce sesler geliyordu yani sanki hiç kimse duymamış gibi bizim evin aşağısında ev sahibi var onun küçük kızı var onlari kolay bir şekilde duyabilir cok ahlaksizca. ben gidip onlarla konuşmayı denedim lakin Ev arkadaşım adamın manyak olabileceğini ve beni bir yerde sıkıştırıp bir şeyler yapabileceğini söyledi o yüzden hiçbir şey söylememeye karar verdim derken çok beni rahatsız ediyorlar terbiye ahlak diye bir şey bilmiyorlar sanki dünya bunların etrafında dönüyor ve gerçekten bu beni bunaltıyor çıkabilecek pozisyonda değilim ki ben çıkayım evden. kadından normal insan değil adamda bazen konuşmalarını duyuyoruz gideriz kapısına dayanırız ailemiz yanımızda değil bir şeyler yaparlar hersey beklenir bu ulkede Avrupayi geçtik artık
Komşularım beni rahatsız ediyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?